Обращение родителей к учителям
Обращение родителей к учителям
Вот что было найдено на сайте www.osvitacv.com
Від імені батьків звертаюся до всіх освітян міста!
Ви розумієте, що наша держава вже не та, настав час змін для Вас також, шановні вчителі. Пропоную почати змінювати Україну з Вас, оскільки педагоги є дороговказом та прикладом для наших маленьких українців.
Пропоную ,приймаючи вітання з 8 березня та всіма іншими святами, не брати жодних подарунків, квітів, цукерок,конвертів. Діти та батьки, коли будуть нести назад додому приготовані для Вас подарунки, зрозуміють, що незадарма загинули на Майдані герої, що вони тепер є справді вільними у своїй державі,що оцінки їм кластимуть за знання , а не за вміст конвертів. Та й ви,шановні вчителі, не залежитимете у своєму відношенні до учнів та їх батьків від шоколадних цукерок, тюльпанів,парфумів та інших "вдячностей".
Ви, педагоги, є бюджетними працівниками і отримуєте стабільну зарплату, маєте оплачувану відпустку та лікарняні.Ми ж, батьки, є різного достатку і деколи дуже важко працюємо без жодних соціальних гарантій, щоб прогодувати своїх дітей. Не беріть з батьків нічого, не треба!
Місто у нас маленьке, тож всі батьки переважно знають, скільки "бере" той чи інший вчитель за яку оцінку, хто натякає на репетитора у своїй особі і як він на занятті диктує горе-відміннику відповіді на завтрішню контрольну. Повірте, дарунки вручаються наодинці, та на другий день про це знає вся школа. Майте власну гідність та не заплямовуйте своє добре ім'я.
Звертаюсь також до батьків. Якщо Ви не припините "приношення" власноруч,змінити нашу систему буде вкрай важко.
Слава Україні!
Від імені батьків звертаюся до всіх освітян міста!
Ви розумієте, що наша держава вже не та, настав час змін для Вас також, шановні вчителі. Пропоную почати змінювати Україну з Вас, оскільки педагоги є дороговказом та прикладом для наших маленьких українців.
Пропоную ,приймаючи вітання з 8 березня та всіма іншими святами, не брати жодних подарунків, квітів, цукерок,конвертів. Діти та батьки, коли будуть нести назад додому приготовані для Вас подарунки, зрозуміють, що незадарма загинули на Майдані герої, що вони тепер є справді вільними у своїй державі,що оцінки їм кластимуть за знання , а не за вміст конвертів. Та й ви,шановні вчителі, не залежитимете у своєму відношенні до учнів та їх батьків від шоколадних цукерок, тюльпанів,парфумів та інших "вдячностей".
Ви, педагоги, є бюджетними працівниками і отримуєте стабільну зарплату, маєте оплачувану відпустку та лікарняні.Ми ж, батьки, є різного достатку і деколи дуже важко працюємо без жодних соціальних гарантій, щоб прогодувати своїх дітей. Не беріть з батьків нічого, не треба!
Місто у нас маленьке, тож всі батьки переважно знають, скільки "бере" той чи інший вчитель за яку оцінку, хто натякає на репетитора у своїй особі і як він на занятті диктує горе-відміннику відповіді на завтрішню контрольну. Повірте, дарунки вручаються наодинці, та на другий день про це знає вся школа. Майте власну гідність та не заплямовуйте своє добре ім'я.
Звертаюсь також до батьків. Якщо Ви не припините "приношення" власноруч,змінити нашу систему буде вкрай важко.
Слава Україні!
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Обращение родителей к учителям
Идея интересная - не брать и не давать взятки. Только у нас это примерно то же, что и закон про курение - постановили, запретили, но результат нулевой - все как курили, так и продолжают, и никто никого за это не наказывает. И с взятками/подарками так сразу это не внедрится, потому как оказаться давать и брать большинство не перестанет само собой по велению волшебной палочки. Ну а насчёт мажоров, прокуроров, судей я вообще молчу. Представьте себе, что мажор сбивает человека на пешеходном переходе, сваливает с места преступления, а когда его находят и прокурор намекает ему на взятку, чтобы отмазали, мажор гордо становится перед ним и громко вещает "Я готов сесть и ответить по закону, но никаких взяток тебе давать не собираюсь - мы живём с новой порядочной властью!" ...
Востаннє редагувалось 25 лютого 2014, 11:46 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Тут потрібно не тільки до вчителів, а і до батьків звертатись. В мене дочка в 1 клас пішла. Я сходив раз на збори більше не ходжу, а то якщо піду то комусь там морду начищу.
Одна заявляє от давайте скинемось на ремонт щоб наші діти вчились в чистому класі. Інша заявляє, що так це супер пропозиція от в іншому класі батьки робили супер ремонт і витратили 1000 дол Я кажу зачекайте шановні, Ви що збираєтесь там розписи на стінах робити? Побілка, фарбування підлоги аж ніяк не мають коштувати 8 000 грн за 1 клас. В результаті скинулись по 100 грн і все зробили.
Пішла дружина недавно. Каже зібрались і вирішили потрібно щоб вчителька займалась з дітьми після уроків. Та ккаже та питань немає якщо хочете я буду. І вийшла щоб обговорили ціну питання. Одна каже от в сусідньому класі платять по 10 грн, інша каже я можу платити 12, ще одна заявляє, а давайте по 15 Їй пояснили що вона не зовсім мудра.
Хотіли подарунок директору школи на 14 лютого зробити? Я запитав, вибачте а що в директора з дітьми є якісь стосунки які мають хоч якесь відношення до дня закоханих? Це ж стаття.
Тому потрібно не тільки щоб вчителі не брали, а і щоб батьки самі не випендрювались хто може більше дати викладачу.
Одна заявляє от давайте скинемось на ремонт щоб наші діти вчились в чистому класі. Інша заявляє, що так це супер пропозиція от в іншому класі батьки робили супер ремонт і витратили 1000 дол Я кажу зачекайте шановні, Ви що збираєтесь там розписи на стінах робити? Побілка, фарбування підлоги аж ніяк не мають коштувати 8 000 грн за 1 клас. В результаті скинулись по 100 грн і все зробили.
Пішла дружина недавно. Каже зібрались і вирішили потрібно щоб вчителька займалась з дітьми після уроків. Та ккаже та питань немає якщо хочете я буду. І вийшла щоб обговорили ціну питання. Одна каже от в сусідньому класі платять по 10 грн, інша каже я можу платити 12, ще одна заявляє, а давайте по 15 Їй пояснили що вона не зовсім мудра.
Хотіли подарунок директору школи на 14 лютого зробити? Я запитав, вибачте а що в директора з дітьми є якісь стосунки які мають хоч якесь відношення до дня закоханих? Це ж стаття.
Тому потрібно не тільки щоб вчителі не брали, а і щоб батьки самі не випендрювались хто може більше дати викладачу.
Востаннє редагувалось 25 лютого 2014, 12:13 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Еще раз!
Меняться надо ВСЕМ нам!
а не думать что ктото когото должен поменять, а меня пронесет и так...
- я один "хороший" а вот все другие - сволочи , хапуги и так далее...
ТАК ДАЛЬШЕ ЖИТЬ - НЕЛЬЗЯ!
(ТС - на сайте www.osvitacv.com это обращение не нашел... может плохо искал...)
Меняться надо ВСЕМ нам!
а не думать что ктото когото должен поменять, а меня пронесет и так...
- я один "хороший" а вот все другие - сволочи , хапуги и так далее...
ТАК ДАЛЬШЕ ЖИТЬ - НЕЛЬЗЯ!
(ТС - на сайте www.osvitacv.com это обращение не нашел... может плохо искал...)
Востаннє редагувалось 25 лютого 2014, 12:18 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
потрібно щоб вчителі не займались позаурочним навчанням за гроші(25-30-35грн за 45хв один предмет) їм платять зарплату, раніше якщо дитина не встигала її залишали після уроків, а зараз залишають тих хто платить вчителю!
я протів цього!
я протів цього!
- German
- Забанен навсегда
:DSamson писав:Надо обязательно сюда добавить врачей! Всем больным не давать врачам ни копейки! Может в связи с этим для некоторых больных этот день окажется последним в жизни - но эти жертвы не пройдут даром. Рано или поздно врачи поймут, что им уже никто ничего не даст, даже цветов или конфет. И через полгода перестанут требовать с больных денег. Жертв будет много, но оставшиеся в живых будут им благодарны.
Вспомнилось вот это:
Вам не повезло. Специалист, который лечит, в отъезде, но есть второй – не хуже.
Лучше договориться лично. Хотя можно и по направлению.
У нас только по пропускам. Хотя можно пройти и так.
Лечение стоит дорого, но можно и не платить.
Нянечкам, сёстрам обычно платят, но они ухаживают и так.
Поэтому я вам советую подождать специалиста, договориться с нянечкой и заплатить.
Но можно этого и не делать. Если вас не интересует результат.
М.Жванецкий
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
- German
- Забанен навсегда
СогласенSamson писав:Вы меня правильно поняли. Перед тем как требовать от нищих бюджетников "НИ БРАТЬ!" надо дать им достойную зарплату. Если достойная зарплата - бюджетник никогда не возьмет на лапу (кроме клинических - такие будут брать даже яйцами фаберже) ибо будет помнить, что если поймают - выгонят! И тогда ему не только высокую зарплату не видать, но и небо будет смотреться в клеточку.
А простыми акциями хлеба на стол детям не купишь.
- MenDoza
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 7 разів
А хто вас заставляє? замість того щоб тут виписувати сідайте і вчіть уроки зі своєю дитиною.bogdan писав:потрібно щоб вчителі не займались позаурочним навчанням за гроші(25-30-35грн за 45хв один предмет) їм платять зарплату, раніше якщо дитина не встигала її залишали після уроків, а зараз залишають тих хто платить вчителю!
я протів цього!
Востаннє редагувалось 25 лютого 2014, 21:57 користувачем MenDoza, всього редагувалось 1 раз.
жодного разу не платив, але бачу яке ставлення до тих дітей які не займаються з вчителем!!!MenDoza писав:А хто вас заставляє? замість того щоб тут виписувати сідайте і вчіть уроки зі своєю дитиною.bogdan писав:потрібно щоб вчителі не займались позаурочним навчанням за гроші(25-30-35грн за 45хв один предмет) їм платять зарплату, раніше якщо дитина не встигала її залишали після уроків, а зараз залишають тих хто платить вчителю!
я протів цього!
за ту дитину за яку платять з першого класу будуть платити все життя!