Или я че то не так понял?
![beer *beer*](./images/smilies/beer.gif)
спасибо, проверимGRAND писав:писав Неро по моєму....має бути 50 повідомлень :)
чому??? не згіден з вами...ось є тема, Рожать по-буковински за таку тему я думаю, що можна +1 в репутацію....Infra3Byk писав:Чим би дитя не тішилось...
Та вже запарили зі своєю "репутацією". Ці циферки нічого не значать, якщо людина зробила щось гідне то за це й будуть поважати, а не за кількість плюсиків чи лайків.GRAND писав:чому??? не згіден з вами...ось є тема, Рожать по-буковински за таку тему я думаю, що можна +1 в репутацію....Infra3Byk писав:Чим би дитя не тішилось...
Зразу видно для чого вам форум)GRAND писав:Infra3Byk, а як то будуть знати чи зробив чи ні? а так є репа...я раніше часто заглядував туда, як хотів купити шось....от особисто ви, в кого би купили: якшо в репутації самі мінуса і пишуть шо кидало, чи там де + і пише шо надійний продавець...
мені форум потрібен для купи - продай...просто для балачків ,для допомоги(коли шось потрібне, або по рекомендувати), і просто для настрою....для того він і форум, щоб тут були розмови, балачки...в мене було багато смс, і було 11 чи 12 репутації...але для мене вона не принципова, якшо хтось просив вернути, то я ше не просив, і не збираюсь...Infra3Byk писав:Зразу видно для чого вам форум)GRAND писав:Infra3Byk, а як то будуть знати чи зробив чи ні? а так є репа...я раніше часто заглядував туда, як хотів купити шось....от особисто ви, в кого би купили: якшо в репутації самі мінуса і пишуть шо кидало, чи там де + і пише шо надійний продавець...