Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Sl@vcheg » 18 лютого 2014, 18:51

Є багато повідомлень про перебої із зв'язком у кількох містах. Пам'ятайте, якщо пропаде зв'зяок - це сигнал для виходу на вулиці та площі ваших міст.
Якщо будемо відсиджуватись вдома - завтра прокинемось кріпаками.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 18 лютого 2014, 19:20

Я б сказав не прокинемось кріпаками, вже ними і заснемо...

В Києві завернули один з БТРів він під'їде іншим шляхом, але видно що люди навіть на підступах до Майдану пробують протидіяти ментам.
phpBB [video]
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 18 лютого 2014, 19:34

Я ризикну сказати, що розногу Майдану не буде.
Скажимо так - силовики не зайдуть далеко за периметр Майдану на Майдані. Вони зупиняться перед/на барикадах і будуть там стояти. Скільки ? Не знаю. Блокувати, підтискати, виснажувати, перекрити доступ до Майдану, підчистити всі барикади навколо, зігнати в коло Майдану - так. Але штурмувати сам Майдан не повинні. Я би сказав, що війська відступлять і дозволять відновити барикади під мостом. Саме ті барикади, якими так пишались і писали, що вони "АД для Беркута"

Чому не буде? По простій причині - НАВІЩО? Штурм абсолютно нічого не вирішує, нічого не дає, і нікому не потрібний.
БТР? Ну це смішно. Під коктелі? Танки і БТР для вуличних боїв? Це маразм. Якщо серед самооборони є хоча б 10-20 справді розумних людей - то це просто бляшанки. Ці бляшанки там тільки наганяти страх, а не застосовувати.

Допускаю єдиний варінат, коли це доцільно. Але цей варіант, ризикну сказати, розігруватись в цю ніч не буде.
ИМХО.
Востаннє редагувалось 18 лютого 2014, 19:42 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 18 лютого 2014, 19:44

Дельфин писав:Я ризикну сказати, що розногу Майдану не буде.
Скажимо так - силовики не зайдуть далеко за периметр Майдану на Майдані. Вони зупиняться перед/на барикадах і будуть там стояти. Скільки ? Не знаю. Блокувати, підтискати, виснажувати, перекрити доступ до Майдану, підчистити всі барикади навколо, зігнати в коло Майдану - так. Але штурмувати сам Майдан не повинні. Я би сказав, що війська відступлять і дозволять відновити барикади під мостом. Саме ті барикади, якими так пишались і писали, що вони "АД для Беркута"

Чому не буде? По простій причині - НАВІЩО? Штурм абсолютно нічого не вирішує, нічого не дає, і нікому не потрібний.
БТР? Ну це смішно. Під коктелі? Танки і БТР для вуличних боїв? Це маразм. Якщо серед самооборони є хоча б 10-20 справді розумних людей - то це просто бляшанки. Ці бляшанки там тільки наганяти страх, а не застосовувати.

Допускаю єдиний варінат, коли це доцільно. Але цей варіант, ризикну сказати, розігруватись в цю ніч не буде.
ИМХО.
Мірошниченко: Янукович розуміє, що зачистка Майдану нічого не вирішить..
http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/18/7014473/
?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 18 лютого 2014, 19:51

ИМХО.
це все логічно, якщо припускати, що овоч керує ситуацією.
але події можуть розвиватися по наказу з кремля, щоб остаточно заляпати тупий предмет в крові і тим самим остаточно штовхнути його в міжнародну ізоляцію, щоб він міг шукати спасіння тільки на півночі.

StartUp
Постійний користувач
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 170 разів

Повідомлення StartUp » 18 лютого 2014, 20:05

Під"їзди до Києва заблоковані за 30 км. Де-факто введений надзвичайний стан, готують так звану "антитеррористичну операцію" :evil:
ППЦ поки писав, вже розпочалось, 5 канал....

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 18 лютого 2014, 20:14

Buxx писав:

ИМХО.
це все логічно, якщо припускати, що овоч керує ситуацією.
але події можуть розвиватися по наказу з кремля, щоб остаточно заляпати тупий предмет в крові і тим самим остаточно штовхнути його в міжнародну ізоляцію, щоб він міг шукати спасіння тільки на півночі.

Ви би "овоча-не овоча" не недооцінювали би краще.І не переоцінювали силу "народу" в порівнянні навіть з мвс.(не говорю про армію).
Одно питання:
Який д...йоб повів людей хоч мирною хоч не мирною ходою на Верховну Раду ,якщо ці всі події можна було зпрогнозувати ще вчора?(не маючи і приблизно більшісті в Раді)
Чи Ви думали що Янукович перелякається і почне тікати?
З чого би це?
Читали заяви Европи-Америки? Там наказують вирішувати все парламентським шляхом.
Єдиний ще можливий вихід мирно з ситуації--це нові дострокові вибори.Але я чомусь впевнений що ні Янукович(він зараз в сильнішій позиціі) ні "оппозиціонери"(до речі де всі "лідери"?) на це не підуть.Нікому не потрібно.
Я згоден з Дельфіном що знову зроблять Майдан-кільце і дадуть "народу" виплеснути енергію.
А далі знову затяжні перемовини на користь владі.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 18 лютого 2014, 20:14

У Києві почався штурм Майдану (пряма трансляція)
http://tvi.ua/new/2013/12/11/u_kyyevi_p ... anslyaciya
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 18 лютого 2014, 20:15

Силовики пошли на зачистку майдана! Боже хранить украинский народ

Милиция объявила об "антитеррористической операции" и пошла на штурм Майдана

Началась зачистка Майдана

ОБ этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на твиттер Евромайдана.

"Бандити у формі через гучномовець оголосили про "антитерористичну операцію" на Майдані, і пішли на штурм", - сказано в сообщении. Источник: http://censor.net.ua/n271272
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 18 лютого 2014, 20:28

Такого ще небуло. Це звірство. Забронювали вони собі і своїм сім'ям місця в приісподній. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: І ті хто наказував, і ті хто виконував.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”