Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Дельфин » 16 лютого 2014, 15:44

sergej1974007 писав: А ось ще про Украіну--Батьківщину. :) Для нього Украіна--теж Батьківщина. І він теж напевно патріот. І таких немало.Що з ними робити? *scratch*
Не бачу тієї проблеми, яку бачиш ти.

Щодо "Оплота".
Я сприймаю слова які він говорить, але не сприймаю його. Нема що нас порівнювати!!! Він змніає дорогі рекламні міні-фільми про себе, розкручує себе, як майбутнього політичного лідера. Говорить, те ЩО ХОТЯТЬ ПОЧУТИ його майбутні виборці. Він це робить заради влади і грошей. Він добре знає, що з цим робити. Я кажу в те що вірю, кажу не заради чогось, а тому що воно так і є для мене.

Якщо би він справді говорив в те що вірить - знову нема проблем. Я не претендує на його Батьківщину на його память і і сторію. Він не претендує на мою. Я не застваляю його в Харкові жити моїми цінностями і вимагаю не заставляти мене любити його цінності. Якщо у нього і у мене є більшість на певній території - Федерація, або окремі держави. От і все. Якщо ні - він дозволяє мені тут бути "фашистом", я дозволяю йому там бути "тітушкою". Але ми не повинні дозволяти владі залишати нас без куска хліба. Я думаю, ми би домовились. Знову таки, якщо ні - "развод и кактус меж кроватями".

А Київ( чи центр) сам розбереться - на стороні чиїх цінностей він, і приєднається до якоїсь сторони. Перемагає більшість. Меншість або мириться, або їде. Як дід моєї дружини виїхав з Польші, залишиши все майно там, тому що не хотів ставати поляком. Переїхав в Україну і почав тут все заново. Бо він щиро вірив в свої переконання.
Не треба ссати, якщо в тебе є переконання. Бо спочатку відберуть переконання, а потім і життя.

Щодо солдата.
Він такий самий "аргумент" як "чистосердечное признание", яке вибивають наші менти. Скине форму, отримає доступ до інформаціїїх, зробить вибір, вийде вільним і сам скаже, що для нього цінно.

То де ти проблему знайшов?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 16 лютого 2014, 18:09

Дельфин писав:
sergej1974007 писав: А ось ще про Украіну--Батьківщину. :) Для нього Украіна--теж Батьківщина. І він теж напевно патріот. І таких немало.Що з ними робити? *scratch*
Не бачу тієї проблеми, яку бачиш ти.

Щодо "Оплота".
Я сприймаю слова які він говорить, але не сприймаю його. Нема що нас порівнювати!!! Він змніає дорогі рекламні міні-фільми про себе, розкручує себе, як майбутнього політичного лідера. Говорить, те ЩО ХОТЯТЬ ПОЧУТИ його майбутні виборці. Він це робить заради влади і грошей. Він добре знає, що з цим робити. Я кажу в те що вірю, кажу не заради чогось, а тому що воно так і є для мене.

Якщо би він справді говорив в те що вірить - знову нема проблем. Я не претендує на його Батьківщину на його память і і сторію. Він не претендує на мою. Я не застваляю його в Харкові жити моїми цінностями і вимагаю не заставляти мене любити його цінності. Якщо у нього і у мене є більшість на певній території - Федерація, або окремі держави. От і все. Якщо ні - він дозволяє мені тут бути "фашистом", я дозволяю йому там бути "тітушкою". Але ми не повинні дозволяти владі залишати нас без куска хліба. Я думаю, ми би домовились. Знову таки, якщо ні - "развод и кактус меж кроватями".

А Київ( чи центр) сам розбереться - на стороні чиїх цінностей він, і приєднається до якоїсь сторони. Перемагає більшість. Меншість або мириться, або їде. Як дід моєї дружини виїхав з Польші, залишиши все майно там, тому що не хотів ставати поляком. Переїхав в Україну і почав тут все заново. Бо він щиро вірив в свої переконання.
Не треба ссати, якщо в тебе є переконання. Бо спочатку відберуть переконання, а потім і життя.

Щодо солдата.
Він такий самий "аргумент" як "чистосердечное признание", яке вибивають наші менти. Скине форму, отримає доступ до інформаціїїх, зробить вибір, вийде вільним і сам скаже, що для нього цінно.

То де ти проблему знайшов?

Я приблизно так само бачу ці питання. *beer*
Але--я не можу це пояснити "своїм сусідам"(c)(так,так в мене теж є сусіди :lol: :lol: :lol: ).
Одна з них-заклята"бендерівка".І на всі вислови-промови Жиліна-кернеса починає вигукувати"чемодан-вокзал-Росія". *facepalm
Хоче махати прапором *facepalm --але я в цілях конспірації прапор заховав на шафу. :lol: :lol: :lol:
Вона була дуже обурена дебатами Жириновський-Бузина.І теж хоче відправити Бузину куди-небудь. *scratch*
А Бузина-Жилін не хоче нікуди їхати і каже що це його земля де лежать його пращури.
Як їх розділити? *scratch*
Я наприклад за референдум.
Але якщо референдум буде не в бік "западенців"? Вони ж не визнають його рішення і знову почнуть волати про фальсифікації та будувати нові Майдани. *facepalm
(А Жилін якразь як і велика частина Украіни--визнав результат голосування за Ющенка і чекав всю каденцію до нових виборів,коли вони змогли Ющенка поміняти).
Тому на сьогодняшній день і референдум--не вихід. :(
Вихід--готуватися до виборів 2015.
Але й це вже після всіх подій -не вихід. :(
Я особисто не бачу точок примирення між владою-оппозицією,народом--беркутом,сходом-західом.
Навпаки всі розбіжності будуть лише поглиблюватись.Тим паче ці розбіжності підкріплюються зовнішнім впливом. *protiv* *hammer*

пс.А на рахунок солдата я не згоден.Там і без "політінформацій" чимало людей(якщо не переважна більшість),які підтримують таку позицію як і Жилін наприклад.
ппс.А Жилін-нова зірка на політичному бомонді Сходу. :)
ппс2.А Бурбак наприклад--ні фіга не зірка. :( (крісла-посади переділять і стане тихо-тихо.(А як кричав у фойє на депутатів під час захоплення ОДА *facepalm ).
:ugeek:
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 16 лютого 2014, 20:23

Видео оставлю здесь про Правый Сектор.
Не представляю насколько все правда или нет. *scratch*
Просто много внутренней кухни.
Видео просто так.(Не для поддержки какого-то тезиса :)
phpBB [video]
).
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 16 лютого 2014, 20:40

Еще видео.
Как говорят провокаторы пришли "чистить Киев". *scratch*
Получили по голове. *scratch* *protiv*
На мой взгляд чуть сильнее чем стоило.
Если бы я жил в Киеве и был бы на стороне противников Майдана мне тоже бы не понравилось присутствие вооруженных непонятно кого в моем городе. :(
Немножко понимаю тех "киевлян" и Жилина (опять :) ),когда он говорит что постарается не допустить такого в Харькове.

пс.не обижайтесь за название.Так выложили в ютуб.
phpBB [video]
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 17 лютого 2014, 12:41

sergej1974007 писав:Еще видео.
Как говорят провокаторы пришли "чистить Киев". *scratch*
Получили по голове. *scratch* *protiv*
На мой взгляд чуть сильнее чем стоило.
Если бы я жил в Киеве и был бы на стороне противников Майдана мне тоже бы не понравилось присутствие вооруженных непонятно кого в моем городе. :(
Немножко понимаю тех "киевлян" и Жилина (опять :) ),когда он говорит что постарается не допустить такого в Харькове.

пс.не обижайтесь за название.Так выложили в ютуб.
phpBB [video]
Дали бабе в руки рупор и она вынуждена отработать свои 300 грн и покричать что-то. Сережа, чтобы понять зачем народ вышел, надо вникнуть в суть проблемы. Весь мир уже понял, даже Меркель, а ты еще нет. :lol:
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.
Зображення

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 17 лютого 2014, 12:46

Samson писав:
phpBB [video]
Не факт, что сторонники Януковича и иже с ними имеют какое-то отношение к Украине, кроме прописки в паспорте.
Востаннє редагувалось 17 лютого 2014, 12:53 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 17 лютого 2014, 12:51

sergej1974007 писав:Видео оставлю здесь про Правый Сектор.
Не представляю насколько все правда или нет. *scratch*
Просто много внутренней кухни.
Видео просто так.(Не для поддержки какого-то тезиса :)
phpBB [video]
).
В любой войне всегда будут предатели. Когда наших солдат брали в плен немцы во Вторую мировую их потом тупо списывали в Союзе и считали предателями. Так что неважно кого человек предает - у предателей одна участь, неважно за кого они стоят и на чьей стороне. Так было всегда.
Востаннє редагувалось 17 лютого 2014, 12:52 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 17 лютого 2014, 13:02

Samson писав:
phpBB [video]
Вони рахують опонентів бандитами, заробітчанами, найомніками, і фашистами.... і в той же час пропонують своїм опонентам вести переговори і домовлятись. Цікаво як і про що??

Відео на 101% розраховане на РОЗКОЛ, проти якого вона так багато кажуть.
Про що ти хочеш домовлятись, якщо все що ти розумієш про опонета це те, що він прождажний фашист? До чого ти закликаєш своїх прихильників, якщо називаєш іншу сторону продажними провокаторами?

"Дякую" за відео творцям. Все цілком ясно. Вони також за розкол.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 17 лютого 2014, 13:06

Samson писав: Это твоя точка зрения. Индивидуальная.
Предателя может защищать только человек, который психологически готов сделать такое же и мыслит подобно. И ваще, самсунх, мы с тобой на "ты" не переходили, а т.к. у тебя еще шмарки не высохли под носом и ты держишь марку "меня воспитал(как-никак) папа и соседи" - соблюдай дистанцию, я не люблю фамильярничества.
Зображення

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 17 лютого 2014, 13:28

Samson писав: Мое молодое поколение ваше среднее просто неуважают
а то твої сусіди все таки такого віку як ти, всі то думали... :lol:
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Відповісти

Повернутись до “Балачки”