Не бачу тієї проблеми, яку бачиш ти.sergej1974007 писав: А ось ще про Украіну--Батьківщину. :) Для нього Украіна--теж Батьківщина. І він теж напевно патріот. І таких немало.Що з ними робити?![]()
Щодо "Оплота".
Я сприймаю слова які він говорить, але не сприймаю його. Нема що нас порівнювати!!! Він змніає дорогі рекламні міні-фільми про себе, розкручує себе, як майбутнього політичного лідера. Говорить, те ЩО ХОТЯТЬ ПОЧУТИ його майбутні виборці. Він це робить заради влади і грошей. Він добре знає, що з цим робити. Я кажу в те що вірю, кажу не заради чогось, а тому що воно так і є для мене.
Якщо би він справді говорив в те що вірить - знову нема проблем. Я не претендує на його Батьківщину на його память і і сторію. Він не претендує на мою. Я не застваляю його в Харкові жити моїми цінностями і вимагаю не заставляти мене любити його цінності. Якщо у нього і у мене є більшість на певній території - Федерація, або окремі держави. От і все. Якщо ні - він дозволяє мені тут бути "фашистом", я дозволяю йому там бути "тітушкою". Але ми не повинні дозволяти владі залишати нас без куска хліба. Я думаю, ми би домовились. Знову таки, якщо ні - "развод и кактус меж кроватями".
А Київ( чи центр) сам розбереться - на стороні чиїх цінностей він, і приєднається до якоїсь сторони. Перемагає більшість. Меншість або мириться, або їде. Як дід моєї дружини виїхав з Польші, залишиши все майно там, тому що не хотів ставати поляком. Переїхав в Україну і почав тут все заново. Бо він щиро вірив в свої переконання.
Не треба ссати, якщо в тебе є переконання. Бо спочатку відберуть переконання, а потім і життя.
Щодо солдата.
Він такий самий "аргумент" як "чистосердечное признание", яке вибивають наші менти. Скине форму, отримає доступ до інформаціїїх, зробить вибір, вийде вільним і сам скаже, що для нього цінно.
То де ти проблему знайшов?