Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Дельфин » 14 лютого 2014, 19:03

AndroID писав:Как мне не хотелось уезжать из родного города, но в ближайшем времени вынужден покинуть нашу страну ввиду дальшейшей эскалации конфликта между Россией и США на территории Украины, здесь очень скоро будет небезопасно (помним что две мировые войны прошли на нашей территории с максимальными жертвами). Так что можем эту тему закрывать в связи с политической импотенцией моего оппонента Дельфина.
:lol: :lol: :lol: це ж треба... :lol: :lol: :lol:
Крикнув дурак, і бігом тікати. Аж тему закрив, щоб відповідь не отримати? Ех... Характеризувати далі тебе не буду - хто має очі той сам все бачить, а хто ні - плюсує на радостях тобі.

Так я і не отримав відповіді на прості запитання щодо твого поста
AndroID писав:На курс гривны и не только (рубль, теньге, валюты стран Латинской Америки) влияет прежде всего сворачивание программы стимулирования ФРС. Поэтому инвесторы начали выходить из рискованых активов развивающихся стран
Пояснити звязок зможеш? Як скорочення програм ФРС впливає на курс вказаних валют?
AndroID писав: пока есть резервы Нацбанка, то могут немного сдерживать, но долго так не продержатся - без финансовой подпитки нам грозит дефолт, к сожалению.
Інший шлях не потонути окрім кредиту можеш запропонувати?

Ти пишеш:
AndroID писав:Выходят средства из так называемых "токсичных активов", если знаешь что это такое.
"Токсичні активи" у нас вже років 5 останніх. І звідси вже давно все вивели. Ти в курсі коли почали продавати банки? Ті хто залишився нічого вже не виводять - вони вже вийшли. ЗАРАЗ виводять гроші тільки наші. Тому ЗАРАЗ ситуація із курсом, до виводу активів іноземцями немає ніякого відношення.
AndroID писав:А кредиторами европейских банков являлись американские, которые получали финансовую подпитку путем количественного смягчения ФРС США. Так как эта программа сворачивается, то соответственно американские банки начинают испытывать дефицит денег и требуют возврата денег у европейских банков, а те хоть и не могут быстро вытянуть свои деньги из проблемных стран, но даже тех сумм, что им удается конвертировать в валюту достаточно чтобы обрушить курсы национальных валют.
Спочатку про нас
Ох як феєрично. Гроші закачані в нас в 2005-2008-роках яку долю займали в активах євробанків? 1-1,5%? Мало того, що вони вже вивели давно свої гроші, так ти ще й кажеш, що у нас так багато було їх грошей, що банки Європи не можуть віддати кредит окрім, як забрати свої гроші із України. Навіть не питаю які це банки чи корпорації ЗАРАЗ так виводять свої капітали з України, що аж гривня впала... Анекдотів досить на сьогодні.
Тепер про взяємозвязок.
Тобто інвестори тому вивільняють гроші із економік країн, що розвиваються, бо треба відавати кредити американським банкам, яким їх не вистачає, через скорочення програм ФРС?? Я вірно зрозумів?
AndroID писав: Все идет скорее всего к дефолту, так как рейтинг нам опустили и соответственно занимать деньги придется под еще большие проценты,а экономика падает уже несколько лет подряд и отдавать проценты и тело кредита фактически нечем.
Все йде до дефолту, бо нам кредит не дають?? Ти витрачаєш більше чим заробляєш. Набрав кредитів раніше. А зараз єдиним шанстом не стати банкротом - де взяти ще кредит?? Чудова економічна політика. Прямо як у ПР.
Сподіваюсь ти не економіст.

*facepalm і ця людина говорить що вона геній у геополітиці і економіці...
З таким поважним виглядом, так авторитетно заявляв... *facepalm

ВСЕ більше не чипаю тебе. :D
Все зрозуміло. Ти занадто розумний для мене, щоб пояснити мені недалекому елементарні речі. Свій рівень ти вже показав. Дякую за лекцію. :)
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 14 лютого 2014, 19:21

Tyrex7 писав:
Дельфин писав:- Солдатская мать, продавщица из Тернополя и киевлянка из Луганска: разоблачение подставной активистки"
- Варварська провокація "солдатських матерів"
- "Спецназ Боснії відмовися бити мітингувальників"
- "Танцующая самооборона"
- "Чечетова спросили... "

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ХТО ЗЛАМАВ АКАУНТ САМСОНА І напостив від його імені це відео в підтримку Майдана???????
*scratch* Це роздвоення особистості. ;)
Ні це сусіди, набридло їм через Самсона на форумі все запитувати, от і взламали ак щоб на форумі самим тусити.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 14 лютого 2014, 19:24

ПС. Плюс був не за маячню в першому пості закритої теми (перепост з російського сайту там явно ахінея, я навіть не прочитав весь, таку фігню не читаю), а за адекватну відповідь на необгрунтовану грубість одному з участників форуму, який всіх хто не згоден з ним обзиває то тролем, то педофілом, і так далі. Декому варто подумати про елементарні норми поведінки.
Востаннє редагувалось 14 лютого 2014, 19:25 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 14 лютого 2014, 19:55

Тема серйозна політична,а ви хлопці інколи себе ведете,як діти-пообзивати одне одного, або з думкою ''есть мое мнение и неправильное'',таке для гілки ''флуд'',а не для революції.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 14 лютого 2014, 20:50

electron писав:ПС. Плюс був не за маячню в першому пості закритої теми (перепост з російського сайту там явно ахінея, я навіть не прочитав весь, таку фігню не читаю), а за адекватну відповідь на необгрунтовану грубість одному з участників форуму, який всіх хто не згоден з ним обзиває то тролем, то педофілом, і так далі. Декому варто подумати про елементарні норми поведінки.
От скажи мені, це сліпота, впертість, чи вредність?
За який пост ти йому плюсанув? За цей?
Уважаемый Дельфин. Иногда люди имеют отличное от Вашего мнение и я никогда не опускаюсь до оскорблений оппонента, а стараюсь аргументировать несогласие приводя конкретные факты или личные размышления по теме. Но многие почему то считают, что существует лишь единственное правильное мнение - это его мнение и неважно что говорят другие он будет уперто стоять на своем и пытаться оскорблениями переубедить или просто высказать свое негодование. Видно Вы один из этих людей, и поэтому с Вами вести дискуссию нет смысла вообще. Я же выложил данную тему для тех, кто умеет сравнивать и анализировать, а не черпает всю информацию цензоре или 5 канале.
Якщо так, то скажи мені справедливий ти наш - за що я сварився на нього? за те що він виклав "мнение отличное от других", чи за те що він не почистив текст від відвертого бруду? Я ж запропонував нормальний варіант тексту - де бруду нема, а суть залишилась. У мене не було аргументів?
Він не читаючи мої зауваження почав прикриватись - "многие почему то считают, что существует лишь единственное правильное мнение" хоча я говорив ЗОВСІМ про друге.

То скажи мені за що ти в тій темі засуджуєш мене і підтримуєш його?
І друге може досить обтікати і посміхатись коли на тебе виливають лайно? Може пора показувати "зуби" і не дозволяти поливати себе вдома чужоземним брудом?
Востаннє редагувалось 14 лютого 2014, 20:52 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

кпп
Зацікавлений

Повідомлення кпп » 15 лютого 2014, 00:04

перепост
Вам нічого не нагадують ці слова Гітлера?
"Наши демократические писаки и оппозиционеры поливают нашу страну грязью, отрабатывая деньги, которые им платит Запад. Эти оппозиционеры существуют на деньги США и являются послушными псами своих заокеанских хозяев; не секрет, что все так называемые "оппозиционеры" - враги нашего народа - финансируются плутократическим Западом, живут на его подачки".
Це говорив сам Гітлер у розмові з Hans Ritter von Lex. І було це 13-го березня 1933

и титушки там тоже были в 1933

а это притча на тему: Избитых "Беркутом" активистов не дали выбросить из больницы.

Когда они потребовали выгнать из больницы недолеченных майдановцев, я подчинился, я же врач,а не майдановец.
Когда они потребовали выгнать из больницы недолеченных автомайдановцев, я подчинился, я же врач, а не автомайдановец.
Когда они потребовали выгнать из больницы недолеченных бандеровцев, я тоже подчинился, ведь я же врач, а не бандеровец.
Когда они пришли в больницу и избили меня и выбросили из больницы, то ко мне не пришёл на помощь ни майдановец, ни автомайдановец, ни бандеровец. И я сейчас сижу на пороге и плачу от беспомощности и обиды.

моя хата с краю???
Востаннє редагувалось 15 лютого 2014, 00:23 користувачем кпп, всього редагувалось 1 раз.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 15 лютого 2014, 08:50

Зображення

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 15 лютого 2014, 12:16

https://www.facebook.com/EuroMaydan?ref=stream

Сьогодні, 15 лютого, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 25-а річниця виведення радянських військ з Афганістану. Наші захисники, Герої афганської сотні, і сьогодні з нами, змушені брати участь у "бойових діях" на території власної країни, бути на сторожі порядку, боронити свободу та життя українців! ДЯКУЄМО ЗАХИСНИКАМ! Слава Героям!
ЗображенняЗображення

кпп
Зацікавлений

Повідомлення кпп » 15 лютого 2014, 16:17

люди, подскажите кто и когда из оппозиции призывал забирать депозиты. лучше ссылку. пожалуйста.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 15 лютого 2014, 20:46

Тут в сусідній гілці пан Дельфін написав пост своєму оппоненту про сім"ю-Украіну.
Ось він.

Відносно сімї.
Це не твоя сімя, а наша. Я так само живу в Україні, як і ти. Україна - моя батьківщина, моя мама. До речі, а твоя ні, "Мастер"? Тому, коли ти, братік, обливаєш помиями мою маму, моїх бартів, які вийшли за свою гідність, і збираєш по парканам написи неадеватних сусідів, то НЕ ЧЕКАЙ що я мовчатиму, обтікатиму, і посміхатимусь.
НЕ сподівайся, що твої брати, які знають слово гідність, мовчатимуть, коли ти поливаєш свою родину лайном.
Не знаю скільки тобі років, але це зрозуміти пора би вже було.

А ось ще одна "альтернативна" думка-розмірковування про сім"ю--Украіну. :) *scratch*
phpBB [video]

:ugeek:
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!