Чому не стандартне????кпп писав:очень нестандартное видеоподдерживаю ирландца на 240%. а Вы Дельфин как считаете?
Що я думаю? Признаюсь чесно - я і є Каша Сальцова. Це я все говорив. А потім під виглядом чоловіка говорив з Ірландії. От що я думаю. :D Вона казали ЩО треба, а він говорив з чим зтикнутись можна при цьому.
За дні "революції" чув трьох "цікавих" людей. Ось мій проект нової влади(не стільки людей, скільки їх ідей)
Соскін - тактика. Прем'єр - тобто людина яка займається економікою/керуванням в визначеному напрямку.
Арестович - стратегія. Президет чи спікер ВР. Дивлячись хто буде відповідати за напрямок.
Каша Сальцова - ідеологія. Віце прем'єр по гуманітарним питнням, чи яка там вже буде посада для цього.
Можете мене процитувати Каші у твітер))
Щодо "думки із Ірландії" - Каша відповіла. Зміниться життя, коли ми змінемо стосунки між собою. Не можна зверху змінити всіх внизу. Ми змінемо житя, коли розумні стануть небайдужі і ми самі почнем контролювати владу. Кожен на своєму рівні повині противитись злу і бардаку. 40 НОРМАЛЬНИХ чоловік із району достатньо, щоб життя йшло в порядному руслі. Генетично невиліковні будуть зажди. Не можна на них орієнтуватись. На сході також багато хороших людей але їхня 40-ка активних запар це бандити.
Так, житель Ірландії правий. Потрібні роки, і то не всім дано. Так Каша права - Майдан це хіміотерапія. Ми ПОВИННІ ПОЧАТИ лікуватись. Роки, важко, боротьба. Але пора вже починати лікування. Скільки чекати можна?? Організм здохне і потягне всі клітини за собою. Крайніх не буде, які відсидяться. Пора здоровим клітинам починати приймати ліки, лікувати сусідні клітини і витягувати організм. Що краще втрати ногу в якої гангрена, чи весь організм я писав неодноразво. Так я вважаю, що будувати суспілсьво краще в середовищі однодумців. А потім групам ододумців знаходити точки дотику між іншими групами.
Я би крутив це інтерв'ю ЩОДНЯ по ТВ. Хоча б пів року. Вона дуже мяко і доходчиво роз'яснює. Я так не вмію))