sergej1974007 писав:Пане Дельфін,не гарячкуйте. :)
- при розколі, яник зберігає владу на тому що залишиться. Київ, якщо буде тормозити так і далі - залишиться янику в подарунок. А 6-ть областей України відділять нейтральною зоною і блкитними касками ООН від них.
Блакитні каски ООН-це підтримка розколу України з боку США та Европи.Так як ООН-організація неоднорідна та з системою противаг то неможлива така одностороння реакція.Росія накладе своє вето навіть просто для того щоб показати в черговий раз свою вагу.
Та і не виглядає воно так щоб комусь був вигідний саме розкол.
Федерація--може й вигідна а розкол-навряд чи.
Блакитні каски ООН - ЦЕ МИРОТВОРЧА МІСІЯ. Метою якої є покласти край кровопролиттю і конфлікту між двома сторонами. Як ти думаєш, що потрібно щоб сталось те що я написав? Розкол - це зачистка вогнепальною зброєю Майдана. Потім похід в регіони військ разом із титушками ДЛЯ "ПРИНУЖДЕНИЯ" західної України до любові яника.
Розкол-це коли буде відверте силове нагинання західної України бандитами та титушками. Це зачистка ОДА. Арешт людей на вулиці в Хмельницькому чи Луцьку. Розстріл демонтрантів у Рівне чи Львові. Це тітушки Харкова на вулицях Львова і Франківська. І якщо нам всім повезе, і ми разом вийдемо проти бандитів, то тут без блакитних касок ООН ну ніяк.
Так зрозуміло? А розкол вигідний всім - Пу отриммує під свій контроль все що хотів. Пу перший підтримає в рад.безі ООН ввід військ, щоб отриммати свою частину. Яник отримує те саме. Європа отримує свй шмат. Польша отримує буферну зону від Росії і спить поки спокійно. І так далі.
Народ отримує шанс включити мізки і волю і зробити державу по етнічно-культурному признаку із одними цінностями на сході і заході. Європа отрмає ринок збуту, ресурси і дешеву робочу силу. Ми отримаємо нові дороги і нові робочі місця(комусь же дороги треба робити?), отримаємо європейське законодавство, в якому нема місця корупції, і все, що зможемо собі виторгувати у європейців. Власне, все те саме, як би нас нагнула Росія, от тільки дороги будуть робити французи+німці, а не росіяни за відкат, а машини дешевими будуть не ВАЗи, а Волькси і Рено. Я не маю ілюзій щодо щастя, яке нам принесуть із ЄС на тарілочці. Мені би хоть працювати дали спокійно, як працює там малий і середній бізнес. І то вже щастя. От і все.
Не хочу багато писати, бо ви не любите довго читати :D