Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Дельфин » 03 лютого 2014, 00:03

Roll писав:І з чого Ви взяли, що Буковина автоматом опиниться в спільній зоні впливу разом з галичанами?
Ми з вами в хоршому положенні - в будь-якому варіанті, окрім залишити все як є, ми на тій території, на якій повезе. Якби я був в Харкові чи Донбасі, і бачив до чого йде, то чим жити в паханаті яника то краще тікати у Львів. Як кажуть зараз у Харкові, до речі.
Ми з тієї сторони території, що ГІРШЕ, чим зараз під бандитом жити, це треба конкретно умудритись. Забере Румунія - пряма дорога до ЕС. У Румунії діють закони ЕС, це є частина ЕС, тому не будемо зараз про те що було 70 років тому... Хочеш в Україні- перебирайся до Франківська чи Львова. Але точно вже не під кришою бандитів в паханістані, чи під кришою Пу, де ти завжди недочеловек-хохол. Багато ще переваг, того , що схід стане БУФЕРНОЮ зоною. Але довго пояснювати. Тому, куди б ми не "вляпались", але жити гірше чим зараз, це треба буде умудритись.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 03 лютого 2014, 00:06

OlegLOA писав:Никому не выгодно? Что-то у меня такое предчувствие что именно из-за этого всю кашу и заварили, и что это и есть та самая цель невидимых кукловодов...
Да кому выгодно то?
Отдать Западную Украину под влияние Европы имея неплохие шансы и дальше потихоньку дирижировать по всей территории---это показать свою слабость.Так и еще что-то отдашь.
Получить под свое влияние несколько областей не самых промышленно развитых, с высоким уровнем безработицы ,с высоким криминальным потенциалом на непонятно каких условиях,чуть ли не в условиях военных действий(голубые каски),точно с разрывом отношений с Россией--да нафиг кто будет за нас на такое идти.
Федерализация--вполне понятная перспектива а раскол--точно никому не нужен.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 03 лютого 2014, 00:09

Дельфин писав:
Roll писав:І з чого Ви взяли, що Буковина автоматом опиниться в спільній зоні впливу разом з галичанами?
Ми з вами в хоршому положенні - в будь-якому варіанті, окрім залишити все як є, ми на тій території, на якій повезе. Якби я був в Харкові чи Донбасі, і бачив до чого йде, то чим жити в паханаті яника то краще тікати у Львів. Як кажуть зараз у Харкові, до речі.
Ми з тієї сторони території, що ГІРШЕ, чим зараз під бандитом жити, це треба конкретно умудритись. Забере Румунія - пряма дорога до ЕС. У Румунії діють закони ЕС, це є частина ЕС, тому не будемо зараз про те що було 70 років тому... Хочеш в Україні- перебирайся до Франківська чи Львова. Але точно вже не під кришою бандитів в паханістані, чи під кришою Пу, де ти завжди недочеловек-хохол. Багато ще переваг, того , що схід стане БУФЕРНОЮ зоною. Але довго пояснювати. Тому, куди б ми не "вляпались", але жити гірше чим зараз, це треба буде умудритись.

Тобто хоч чучелом хоч тушкою але в Румун(перекреслено) в ЕС.?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 03 лютого 2014, 00:26

sergej1974007 писав:Пане Дельфін,не гарячкуйте. :)

- при розколі, яник зберігає владу на тому що залишиться. Київ, якщо буде тормозити так і далі - залишиться янику в подарунок. А 6-ть областей України відділять нейтральною зоною і блкитними касками ООН від них.

Блакитні каски ООН-це підтримка розколу України з боку США та Европи.Так як ООН-організація неоднорідна та з системою противаг то неможлива така одностороння реакція.Росія накладе своє вето навіть просто для того щоб показати в черговий раз свою вагу.
Та і не виглядає воно так щоб комусь був вигідний саме розкол.
Федерація--може й вигідна а розкол-навряд чи.
Блакитні каски ООН - ЦЕ МИРОТВОРЧА МІСІЯ. Метою якої є покласти край кровопролиттю і конфлікту між двома сторонами. Як ти думаєш, що потрібно щоб сталось те що я написав? Розкол - це зачистка вогнепальною зброєю Майдана. Потім похід в регіони військ разом із титушками ДЛЯ "ПРИНУЖДЕНИЯ" західної України до любові яника.
Розкол-це коли буде відверте силове нагинання західної України бандитами та титушками. Це зачистка ОДА. Арешт людей на вулиці в Хмельницькому чи Луцьку. Розстріл демонтрантів у Рівне чи Львові. Це тітушки Харкова на вулицях Львова і Франківська. І якщо нам всім повезе, і ми разом вийдемо проти бандитів, то тут без блакитних касок ООН ну ніяк.
Так зрозуміло? А розкол вигідний всім - Пу отриммує під свій контроль все що хотів. Пу перший підтримає в рад.безі ООН ввід військ, щоб отриммати свою частину. Яник отримує те саме. Європа отримує свй шмат. Польша отримує буферну зону від Росії і спить поки спокійно. І так далі.
Народ отримує шанс включити мізки і волю і зробити державу по етнічно-культурному признаку із одними цінностями на сході і заході. Європа отрмає ринок збуту, ресурси і дешеву робочу силу. Ми отримаємо нові дороги і нові робочі місця(комусь же дороги треба робити?), отримаємо європейське законодавство, в якому нема місця корупції, і все, що зможемо собі виторгувати у європейців. Власне, все те саме, як би нас нагнула Росія, от тільки дороги будуть робити французи+німці, а не росіяни за відкат, а машини дешевими будуть не ВАЗи, а Волькси і Рено. Я не маю ілюзій щодо щастя, яке нам принесуть із ЄС на тарілочці. Мені би хоть працювати дали спокійно, як працює там малий і середній бізнес. І то вже щастя. От і все.
Не хочу багато писати, бо ви не любите довго читати :D
Востаннє редагувалось 03 лютого 2014, 00:30 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 03 лютого 2014, 00:54

Дельфин писав:
sergej1974007 писав:Пане Дельфін,не гарячкуйте. :)

- при розколі, яник зберігає владу на тому що залишиться. Київ, якщо буде тормозити так і далі - залишиться янику в подарунок. А 6-ть областей України відділять нейтральною зоною і блкитними касками ООН від них.

Блакитні каски ООН-це підтримка розколу України з боку США та Европи.Так як ООН-організація неоднорідна та з системою противаг то неможлива така одностороння реакція.Росія накладе своє вето навіть просто для того щоб показати в черговий раз свою вагу.
Та і не виглядає воно так щоб комусь був вигідний саме розкол.
Федерація--може й вигідна а розкол-навряд чи.
Блакитні каски ООН - ЦЕ МИРОТВОРЧА МІСІЯ. Метою якої є покласти край кровопролиттю і конфлікту між двома сторонами. Як ти думаєш, що потрібно щоб сталось те що я написав? Розкол - це зачистка вогнепальною зброєю Майдана. Потім похід в регіони військ разом із титушками ДЛЯ "ПРИНУЖДЕНИЯ" західної України до любові яника.
Розкол-це коли буде відверте силове нагинання західної України бандитами та титушками. Це зачистка ОДА. Арешт людей на вулиці в Хмельницькому чи Луцьку. Розстріл демонтрантів у Рівне чи Львові. Це тітушки Харкова на вулицях Львова і Франківська. І якщо нам всім повезе, і ми разом вийдемо проти бандитів, то тут без блакитних касок ООН ну ніяк.
Так зрозуміло? А розкол вигідний всім - Пу отриммує під свій контроль все що хотів. Пу перший підтримає в рад.безі ООН ввід військ, щоб отриммати свою частину. Яник отримує те саме. Європа отримує свй шмат. Польша отримує буферну зону від Росії і спить поки спокійно. І так далі.
Народ отримує шанс включити мізки і волю і зробити державу по етнічно-культурному признаку із одними цінностями на сході і заході. Європа отрмає ринок збуту, ресурси і дешеву робочу силу. Ми отримаємо нові дороги і нові робочі місця(комусь же дороги треба робити?), отримаємо європейське законодавство, в якому нема місця корупції, і все, що зможемо собі виторгувати у європейців. Власне, все те саме, як би нас нагнула Росія, от тільки дороги будуть робити французи+німці, а не росіяни за відкат, а машини дешевими будуть не ВАЗи, а Волькси і Рено. Я не маю ілюзій щодо щастя, яке нам принесуть із ЄС на тарілочці. Мені би хоть працювати дали спокійно, як працює там малий і середній бізнес. І то вже щастя. От і все.
Не хочу багато писати, бо ви не любите довго читати :D
Я ДУЖЕ люблю багато читати.
Але все що Ви написали вище-це знову ж з розряду "зовсім скоро хтось прийде і наведе порядок". *facepalm І неважливо хто це буде головне щоб дороги будували французи-німці. *facepalm
Оці всі "нові дороги,нові робочі місця, дешеві машини,відсутність відкатів"--така сама фантастика. :)
І до речі ми вже в Европі не така вже й дешева робоча сила.Я сходу можу декілька-з десять країн назвати,громадяни яких(європейці до речі) будуть і вже працюют, дешевше за нас.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Roll
Зацікавлений

Повідомлення Roll » 03 лютого 2014, 08:59

Пане Дельфін. Ну вже занадто все геть "по шкурному" у Вас виходить.
Мене, як і Путіна :D цікавлять більш глобальні речі в сьогоднішньому протистоянні.
Розкол для заволодінням де Крим,Донбасс,Южмаш і т.д тільки бонуси, великі і малі.
Справжня ціль у глобаліста, збирача земель Путіна це Київ.
Київ, як духовний центр Русі. Володіння Києвом для цього недоСтерха це
можливість виправдати трьохсотрічну брехню про "Славьянство" та "Рускій Мір".
Не хочеться вдаватися до цієї полеміки, але якщо вже відділятися то тільки разом
Києвом, а не байстрюками зате з набитим шлунком і в ЄС.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 лютого 2014, 09:12

Дельфін, багато і красиво написали. Особливо сподобалось, такі речі:
1 пофігу, що пропонують федералізацію люди які буквально недавно волали про тайожний союз і любов з Росією. *gun*
2 давайте ухвалимо закони цією ВР. Поф що там більшість у ригів. І отримаємо закони проти яких зараз по суті протестуємо. *gun*
3 введення ООн це буде остаточний поділ України. І мені сумно, що Ви не розумієте цього. В РФ вже зявляються заклики до введення військ і захисту російськомовної частини громадян. Як тільки проголосують за це в радбезі, то одразу війська РФ будуть тут. І я не дуже надіявся б, що вони зупиняться на Дніпрі, скоріше десь ближче до Збруча.
Але тяжко вести діалог з людиною, яка не хоче вести діалог. :cry:
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Roll
Зацікавлений

Повідомлення Roll » 03 лютого 2014, 10:05

Вопрос к админам:
Как отключать комменты с видяшками про мутантов-наркоманов типа Царёва?

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 03 лютого 2014, 10:12

Roll писав:Вопрос к админам:
Как отключать комменты с видяшками про мутантов-наркоманов типа Царёва?
Кинуть в игнор Самсона.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 03 лютого 2014, 10:53

кореспондент самый достоверный источник! :D

Відповісти

Повернутись до “Балачки”