Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
electron
Постійний користувач

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення electron » 31 січня 2014, 13:57

krysmars писав:electron
Лично вы, будучи президентом от народа, пошли бы против всей этой коррупции-силы вселенской, и рисковали б жизнью своих близких? Ответьте себе. Вот так и Ющенко, побоялся идти против. Ведь в случае такой себе "зачистки" пулю в затылок и нет никаких проблем. Так что сразу нихрена не изменится, для начал следует воспитывать молодежь, а после что-то строить. Нам рассчитывать на улучшения не стоит, стоит думать о детях наших.
Так я і не кажу, що все я завтра президент, а після завтра немає корупції. Але замість того щоб хоч формально з нею боротись, Ющ привів до влади любих друзів. Тобто навіть не створив видимість боротьби. Нам потрібен той хто захоче щось змінити. І я цілком свідомий того, що ця людина не виграє наступні вибори. Адже доведеться зробити дууууже багато не популярних кроків. Наприклад щоб розгребти ті кредити які Яник отримав від східного сусіда. Народ йому цього не пробачить. Люди хочуть сьогодні вибрати нову владу, а завтра суперово жити. А якщо почати реальні реформи, то в короткостроковій перспективі покращення життя не буде, воно буде через декілька років.
Відносно жертв. Вибачте, але Ви що серйозно не розумієте, того що жертви будуть в любому випадку? От зараз тривають "мирні переговори" а людей увязнюють, катують. Уявіть що буде якщо майдан програє....
І Ви не зрозуміли дечого з того що я казав. Майдан сам створив собі проблеми з такою активною протидією йому на сході. Там давно зомбують людей, про клятих бендерівців. А майдан сам дав докази в руки противникам, провівши факельну ходу, вивісивши на київраду портрет Бандери, його правда до обіду зняли і повісили Шевченка, але потрібну картинку для провладних ЗМІ дали. Невже не можна було прорахувати на стільки елементарні речі? Якщо вони за обєднання держави проти злочинної влади, то не потрібно робити дії які ворожо сприймуться на половині країни. Зверніть увагу в Криму вже забули, про "чесний суд" який відмазує сбушника вбившого медиків. В Миколаєві вже забули про Врадіївку. В Донецьку забули, що суд відмазав пяного мера Димитрова. І таких прикладів багато. Всі обєднались проти видуманого фашизму.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 31 січня 2014, 14:43

http://espreso.tv/new/2014/01/31/khto_i ... znyevskoho
Експерт говорить, що "Беркут" на Грушевського міг "самодіяльно" використовувати бойові набої
phpBB [video]
За словами експерта, на 1:00 хвилині боєць стріляє з рушниці Форт-500 травматичними патронами, бо видно, що віддача м'яка. Звук пострілу не голосний та глухий. А вже на 1:35 ми бачимо, як міліціонера штовхає віддачею і звук пострілу гучний. Чому його, натренованого у використанні цієї зброї відштовхує назад від пострілу?
“Він звик стріляти травматичною зброєю (точніше зброєю з травматичними кулями). Тіло звикло до віддачі і при стрільбі інстинктивно займає стійке положення. А тут він вирішив вистрілити потужнішим боєприпасом. Результат видно на відео”, - зауважує експерт.
Ще один важливий момент. 28 січня на російському сайті lenta.ru з'явилося інтерв'ю бійця "Беркуту" і солдата Внутрішніх Військ, які постраждали під час заворушень в період Євромайдану.

В ньому “беркутівець” розповідає, що якщо в їх рушниці вставити бойовий патрон, то рушницю розірве при пострілі.

“У нас рушниця розрахована на політ кулі максимум на 50-60 метрів, а якщо вставити мисливський патрон, то ствол роздує і розірве. Воно призначене тільки для гумових куль, там же видно спеціальні дірочки”, - сказав він.
Востаннє редагувалось 31 січня 2014, 14:50 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

кпп
Зацікавлений

Повідомлення кпп » 31 січня 2014, 16:45

Електрон, не обижайтесь. Но обьясните мне, чем плохо жить в маленькой богатой стране. пускай к тебе на заработки приезжают с крыма. Чем мы хуже европейцев? боитесь ездить на море по загран паспорту? Через сорок лет они будут просить к себе присоединить. Это не я сказал -разделяй и властвуй. надо навести порядок здесь. а потом к общеукраинскому. росия никогда не захватит донецк или харьков, там свои руководители есть. тоже самое румыния.
представляю румынские танки в черновцах. А лучше провести референдум!!!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 31 січня 2014, 17:12

кпп писав:Електрон, не обижайтесь. Но обьясните мне, чем плохо жить в маленькой богатой стране. пускай к тебе на заработки приезжают с крыма. Чем мы хуже европейцев? боитесь ездить на море по загран паспорту? Через сорок лет они будут просить к себе присоединить. Это не я сказал -разделяй и властвуй. надо навести порядок здесь. а потом к общеукраинскому. росия никогда не захватит донецк или харьков, там свои руководители есть. тоже самое румыния.
представляю румынские танки в черновцах. А лучше провести референдум!!!
Я розумію для чого Ви зареєструвались ;)
Але смію Вас засмутити я в Крим не їзжу вже декілька років і в ближайшому майбутньому не хочу туди їхати. Єдиний варіант, це якщо припре робота і не буде можливості спланувати відпустку, заздалегідь оформлювати візи і тд. Але і на цей випадок я вже два роки оформлюю піврічну візу в Болгарію і як тільки є можливість їду на своєму авто на 10-14 днів. Тому мені закордонні паспорти для відпочинку на морі глибоко фіолетові, я і так відпочиваю за закордонним :P . Мені не фіолетово те що хтось хоче розколоти країну в якій я живу. І ніхто не буде захоплювати, Ви про що? :shock: :? Будуть
кпп писав:А лучше провести референдум!!!
от на референдумі схід сам побіжить до Росії, як тільки ті різко перестануть в них купувати метал і іншу продукцію. Перший референдум буде про незалежність, а потім росіяни перекриють кордони (як вони і зараз роблять) і на наступному референдумі вони стануть частиною РФ.

До речі про танки. Згадайте Осетію. Так що референдуму про незалежність ПіСУАРу, а потім про приєднання до РФ може і не бути.....
Востаннє редагувалось 31 січня 2014, 17:48 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 31 січня 2014, 18:09

Опозиціонер: міліція намагається арештувати Булатова прямо в лікарні
Народний депутат від «Батьківщини» Микола Княжицький заявив, що міліція намагається заарештувати активіста Автомайдану Дмитра Булатова, який перебуває у лікарні після того, як тиждень його катували невідомі.
«Прямо зараз міліція намагається заарештувати Булатова у Борисі на Бажана. Журналісти і депутати хто поруч-підтягуйтесь», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дмитро Булатов разом з сином депутата Анатолія Гриценка Олексієм, а також Сергієм Кобою перебувають в розшуку МВС. Їх звинувачують за статтею 294 ч.2 Кримінального кодексу (масові заворушення).

Як відомо, Дмитро Булатов був викрадений невідомими тиждень тому.

Увечері 30 січня після тривалих тортур і катувань його викинули з машини в лісі неподалік села Вишеньки Бориспільського району під Києвом. Булатов 45 хвилин у важкому стані ходив на морозі села Вишеньки, стукаючи в усі двері, коли нарешті його впустив один з місцевих жителів і дав подзвонити рідним. Наразі він перебуває в лікарні.

За фактом зникнення Булатова відкрито кримінальне провадження за ч. 2. ст. 146 Кримінального кодексу України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини».

http://tyzhden.ua/News/100714

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 31 січня 2014, 18:11

В Краматорске рабочих заставляют отдать «Беркуту» однодневный заработок

На Новокраматорском машиностроительном 30 января призвали работников подразделений собрать средства в поддержку «работников МВД», пострадавших в разных городах Украины.

По информации председателя профкома НКМЗ Владимира Туки, с инициативой выступил отдел развития персонала и его руководитель Борис Ворочок.

Инициативу поддержал профсоюзный комитет.

«Работникам предложено перечислить однодневный заработок на специальный счет, открытый в Украине для оказания помощи силовикам», — сообщил Тука.

Напомним, Новокраматорский машиностроительный принадлежит нардепу от Партии Регионов Георгию Скударю. На предприятии в 2011 году работало более 13 тысяч человек.

http://argumentua.com/novosti/v-kramato ... -zarabotok

кпп
Зацікавлений

Повідомлення кпп » 31 січня 2014, 18:16

на мой взгляд странная аналогия между осетией и ЗУНР как минимум в 30 раз больше население. это раз.
жадность фраера сгубила. это не я сказал. это два.
кто Вам сказал что Ахметов и пинчук хотят зависеть от Путина. в свое время я уже слышал подобную "оранжевую" риторику. мол янукович сразу ляжет под росию. ну и что? лег? когда это было чтобы пан сам отдал кому-то власть. позвать на помощь росию,чтобы остатся у руля совсем другое дело. это три.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 31 січня 2014, 19:15

кпп писав:на мой взгляд странная аналогия между осетией и ЗУНР как минимум в 30 раз больше население. это раз.
жадность фраера сгубила. это не я сказал. это два.
кто Вам сказал что Ахметов и пинчук хотят зависеть от Путина. в свое время я уже слышал подобную "оранжевую" риторику. мол янукович сразу ляжет под росию. ну и что? лег? когда это было чтобы пан сам отдал кому-то власть. позвать на помощь росию,чтобы остатся у руля совсем другое дело. это три.
*facepalm мдя тролити Ви явно не вмієте. З якого переляку ЗУНР має хоч якесь відношення до ПіСУАРУ? Ідіть учіть мат частину історію і географію і читайте агітки уважно. А то аж смішно таке читати. Хоч би вже про УНРР написали..... Але ні не напишете, самі зможете прочитати чим закінчилась історія УНРР.
Поки не почнете тролити хоч якось підготовлено, мені не цікаво з Вами розмовляти :P
Востаннє редагувалось 31 січня 2014, 19:21 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

кпп
Зацікавлений

Повідомлення кпп » 31 січня 2014, 19:31

не смог найти в гугле унрр. дайте пожалуйста ссылку. для повышения общей образованности. я надеюсь Вы понимаете, что я не кандидат исторических наук. для меня сегодняшняя зунр это все области поддержавшие майдан. вопрос только в Черкассах.
К

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 31 січня 2014, 22:26

http://zavtra.ru/content/view/iudino-de ... nukovicha/
кацапам вже зовсім дах зносить - придумали, що захід перекупив овоча за 25млрд.є. :lol:
а як ще коменти там почитати - совок, совком.
на жаль, поки ці совкові динозаври не вимруть (ще років з 20), буде у нас і далі все так каламутитись.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”