1. Я знаю, що більше чим один, і що є навіть не за гроші. І на сході, і на заході є "фрукти", які вірять сліпо владі. Біда, але такі є скрізь у світі. Проте не скрізь їх протиставляють нормальному курсу, як "важливе щось".sergej1974007 писав:Поясню свою думку.
1."Оленів" більше ніж один.Так.Можливо за гроші.Я наприклад не знаю.А якщо ні?![]()
2.Те що є інша думка-показник демократичності суспільства.Правда тут ця думка викликає подив але важливо що вона взагалі є.![]()
3.Не приписуйте мені те що Ви про мене думаєте(це з приводу моєї"радісті").Мені здається що підстав для радості немає. :(
4.З приводу Вашої інфи про медика.Багато з фактів які з"являються кожний день на слідуючий день виявляються недостовірними.(я не говорю про те що Ви написали а взагалі).
На мій погляд іде інформаційна війна(привіт політологам :) ) де події з обох боків подаються упереджено. :(
5.На рахунок "что делать?" я не знаю.Напевне це знають "лідери"Майдану якщо так впевненно збираються все міняти.Але я не думаю що це так. :(
:geek:
Людина має право мати думку і має право помилятись. Головне не орієнтуватись на тих, хто помиляється.
2. Так, і демократії також. Нічого важливого тут нема. Вона просто є. Помиляється собі людина, що тут важливого?
3. Згідний-підстав для радості нема. Значить мені здалось.
4. Ну нехай не цей медик, нехай журналіст, нехай іншйи медик. Факт то є - кидають всіх підряд без робору, назло всім. Пофігу докази закони, і чесність судів. Без розбору по вказівці. Іце не сьогодін зявилось. Така "гана у нас держава" Думаю що з медиком не фейк.
5. Нема лідерів Майдану. Нема. Є лідери опозиції, які намагаються керувати і Майданом. Але частіше приходиться із Майданом рахуватись.