Комізм ситуації в тому, що у разі перемоги опозиції, ніхто не зможе їм ні в чому дорікнути. Прикольно правда? Тобто якщо в Чернівцях і далі будуть робити дороги за 8 млн при довжині менше 1 км і пилити бюджет. Якщо і далі суди будуть судити за гроші, а менти шити справи кому попало. Якщо різко не скоротять штат службовців, а особливо вищого рангу, паралельно скоротивши видатки на утримання ВСІХ гілок влади. Якщо не зроблять дороги. Якщо не скоротять кількість міліції, піднявши їм зарплату, даішники не перестануть зупиняти просто так і видумувати порушення, щоб здерти мзду. Якщо солдатам не дадуть гідну зарплату. Список можна продовжувати, але думаю достатньо.zx_53 писав:якось так склалося,що ми завжди голосуємо не за тих політиків, котрі щось роблять (як правило такі люди у політику і не пхаються), а за тих, хто більше всього себе рекламуємабуть тому і маємо, що маємо
То ніхто не зможе запитати спуне конкретно, а чому нічого не зроблено. Адже ніхто навіть не обіцяв це зробити.
Чому я хочу зараз почути програму? Та просто зараз вулиця може її підправити. Потім буде пізно.