Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Сулейман » 25 січня 2014, 21:47

При таком ходе событий, грош цена всему тому, что было сделано.

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 25 січня 2014, 21:50

Если оппозиция согласится на такие условия... то очередной раз покажет на что она способна.
Хотя, кто их знает... это мы видим только те "пряники" которые им предложили
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 25 січня 2014, 21:52

OlegLOA писав:Если оппозиция согласится на такие условия... то очередной раз покажет на что она способна.
Хотя, кто их знает... это мы видим только те "пряники" которые им предложили
Я б сказав інакше. Ми бачимо ті пряники які нам показали.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 25 січня 2014, 22:02

Проскочила така інфра
Увага!
Опозиція не має ніякого відношення до "Правого сектору".
Наші переговори - тільки переговори про повну капітуляцію бандитів.
Чекайте офіційну заяву.
Сподіваюсь що фейк. Якщо така заява зявиться, то тоді буде зрозуміло, що опозиція остаточно лягла під владу *protiv*

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Повідомлення KOTBUS » 25 січня 2014, 22:03

Нужен кто то, кто предложит менять систему, коррумпированную от РОД ДОМА до КЛАДБИЩА. Простые люди устали, что везде нужно дать на длинне всего этого жизненного пути. Люди хотят ИЗМЕНЕНИЙ!!!
А про милицию я уже вообще молчу........
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 25 січня 2014, 22:12

Ну і як завжди нова карта
Зображення
Котбус все вірно. Але поки такого нажаль немає. ПРинаймні я не чув від жодного з можливих майбутніх кандидатів, що саме вони хочуть потім робити. Звісно обіцянок ми чули багато. Але від цих гавриків особисто я не чув нічого окрім розмитих фраз про злочинну владу, яку конче потрібно міняти. Міняти потрібно, але на що? Думаю якщо була б уже якась конкретика, то кількість прихильників опозиції б зросла. Невже вони не можуть сісти за стіл зі своїми пропозиціями, узгодити їх, а потім видати на гора майдану список конкретних пропозицій. А майдан підправить ;)
В Польші був лідер який на барикадах сказав, що саме він зробить. Чому в нас немає такого?

KOTBUS
Постійний користувач

Повідомлення KOTBUS » 25 січня 2014, 22:18

Samson писав:
electron писав: В Польші був лідер який на барикадах сказав, що саме він зробить. Чому в нас немає такого?
Почему нету? Есть. Это повтор, но все же

phpBB [video]
:lol: :lol: :lol:
СПС, до этого не видел )
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

KOTBUS
Постійний користувач

Повідомлення KOTBUS » 25 січня 2014, 22:24

electron писав:Ну і як завжди нова карта
Котбус все вірно. Але поки такого нажаль немає. ПРинаймні я не чув від жодного з можливих майбутніх кандидатів, що саме вони хочуть потім робити. Звісно обіцянок ми чули багато. Але від цих гавриків особисто я не чув нічого окрім розмитих фраз про злочинну владу, яку конче потрібно міняти. Міняти потрібно, але на що? Думаю якщо була б уже якась конкретика, то кількість прихильників опозиції б зросла. Невже вони не можуть сісти за стіл зі своїми пропозиціями, узгодити їх, а потім видати на гора майдану список конкретних пропозицій. А майдан підправить ;)
В Польші був лідер який на барикадах сказав, що саме він зробить. Чому в нас немає такого?
Так все они туда за ЭТИМ и ломяться, что бы попасть в работающую систему. Только система должна быть не обогащения, а ответственности. Ответственности перед народом Украины. Тогда и народу будет хорошо. Иначе НИЧЕГО для народа не изменится.
Кидайте тапками.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 25 січня 2014, 22:26

То Самсон. Не рівняйте хер з пальцем. Я Вам про Валенсу, а Ви якусь фігню мені показуєте.
До речі нарешті опозиція бере відповідальність за щось.
Востаннє редагувалось 25 січня 2014, 22:26 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 25 січня 2014, 22:31

KOTBUS писав: Так все они туда за ЭТИМ и ломяться, что бы попасть в работающую систему. Только система должна быть не обогащения, а ответственности. Ответственности перед народом Украины. Тогда и народу будет хорошо. Иначе НИЧЕГО для народа не изменится.
Кидайте тапками.
Чому тапками? Думка вірна.
До речі я б запропонував одну з змін до Конституції. Вибір губернатора на місцях. Щоб не було Папієвих, які не думають про те що вони роблять для людей. І мусили робити хоч щось, щоб їх знову вибрали, а не лизали зад президенту, щоб той їх не зняв.
Також передати більше повноважень на місця. В обовязковому порядку звітність по всім тендерам.
Наприклад є ремонт Хмельницького. На тендер прийшли такі фірми і запропонували такі ціни,якість і тд. Влада вибрала таку фірму. І так далі. Якщо люди побачили, що бюджет пилять, то надати людям право відкликати обраних ними губернатора, мера, і тд.
Востаннє редагувалось 25 січня 2014, 22:32 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”