Штурм
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Re: Штурм
что же касается этого,то к сожалению(а может и к счастьюnastya2012 писав:
П.С. Вот к слову сказать, я думала, что революция будет идти по другому сценарию. Почему то все забыли про Тимошенко. Логичней было бы идти в Харьков, вызволять ее для начала, это ж готовый оппозиционный лидер и думаю, что она б действовала гораздо решительней, чем трио лидеров на майдане. Но этого почему то не случилось. Хотя очень много народу за нее ратовало, в свое время

- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Я не спрашивала, но думаю для баррикад. Вот чего мешки тлеют, вот это я не поняла. Может чтобы утром легче раскочегарить. Греться там не реально - вонит сильно.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Спокойно все. Дровишки лежат, горят в бочках костерки. Люди ждут.
Востаннє редагувалось 25 січня 2014, 12:32 користувачем svetliachok007, всього редагувалось 1 раз.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів

Взяли "кухню" забарикадувались розпалили вогонь..все.. А коли всю квартиру займати будем ?
А ДАЛІ? Навіщо барикадуватись, якщо треба підпорядковувати міліцію? Провести з ними переговри. Або мирно співпрацюють із своїм народом, або нехай відпочивають. Виконувати функції начальника МВС може і його самий останній заступник, який не піде проти свого сусіда і кума.
Треба підпорядковувати РАЙОННІ ради. Чого сидіти і чекати? Ціль була біля ОДА потусуватись?
НЕ треба заважати працювати клеркам ОДА. Зміна голови це не закриття ОДА. Це НЕ виконання розпоряджень з Києва, але ОДА повинно працювати. ОДА і без голови нормально працює.
Барикади треба ставити на вїзді в область. Область і місто повині бути єдині, дружні , монолітні, налаштовані на зміни. От не треба було в школі історію прогулювати. Що ніхто не памятає як революції робляться??
Підпорядкуйте всі державні ограни( нехай працюють, але без вказівок бандоуряду), підпорядкуйте міліцію, і не буде кому нападати на вас. Не треба барикад, крові, штурмів. Є нормальний порядок передачі влади.
Востаннє редагувалось 25 січня 2014, 14:42 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!