Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Сулейман » 24 січня 2014, 02:04

tarik писав:Я напевно шось не так зрозумів...чому всі критикують голосування на майдані? Вони вирішили не іти на поводу в януковича, а далі стояти на майдані, навіть якщо ув'язнених не відпустять поки що...Ну а про те що переговорів більше не буде я не чув, вони ж здається завтра збираються обговорювати 2 пункт вимог..чи щось я плутаю?
Было поставлено, что переговоров не будет.

Все эти переговоры, только оттягиваю уход нынешнего правления

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 24 січня 2014, 02:21

Сулейман писав:
tarik писав:Я напевно шось не так зрозумів...чому всі критикують голосування на майдані? Вони вирішили не іти на поводу в януковича, а далі стояти на майдані, навіть якщо ув'язнених не відпустять поки що...Ну а про те що переговорів більше не буде я не чув, вони ж здається завтра збираються обговорювати 2 пункт вимог..чи щось я плутаю?
Было поставлено, что переговоров не будет.

ну і чим погне їхнє рішення? вирішили далі стояти на грушевського до кінця!!!

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 24 січня 2014, 02:24

Який би словесний шум не видавав янукович на переговорах, очевидні задачі цих переговорів на данний момент:

1. Виграти час ("випущу всіх затриманих протягом трьох днів:((( А що заважає до ранку? Суди і прокуратура ж повністю незалежні!!!) . Зайнятті народом обладміністрацій в регіонах стало можливим не в останню за рахунок відправлення найлютіших псів в Київ. Майдан у Києві мобілізований настільки, що атакувати його не наважуються навіти янукович і захарченко попри зусилля путіна через медведчука і клюєва. Тому необхідно потягнути час кілька днів. Названо: три. Плюс засідання Ради 28 січня.

2. Встановити в Києві перемир'я, поставити декоративний кордон з ВВшників - призовників у Києві. Нехай усі сердобольні громадяни тішаться, які вони діти.

3. Перекинути увесь боєздатний беркут у повсталі міста, жорстоко-показово придушити народ і відбити обладміністрації. Знову зі стрільбою мисливським дробом і латунними кулями впритул, звірячим побиттям, тортурами, вивезенням замість суду в поле, роздяганням на снігу, засовуванням ножа в анальний отвір - все те, що вже відбувається в Києві з 19 січня. Хапати і катувати поранених у лікарнях. Хлопці перевірені, методи відпрацьовані.

4. Продовжити перевдягненими тіхарями і гепиними бандюками щоночі палити машини, хапати і кудись викрадати людей. Поширити цю прогресивну практику і на повсталі міста.

5. Внести розкол між лідерами опозиції і народом, який вимагає радикальниї дій. Виставити лідерів опозиції слабкими і нерішучими.

6. Створити розкол між більше поміркованими протестуючими і радикальнішими. Вимордовувати під час "перемир'я" радикальніших, поки поміркованіші розслабляться, розійдуться по домівках. Якщо пофартить і народу стане мало, знести нарешті Майдан з бронетранспортерами і будівельною технікою (ми всі спостерігали підготовку до штурму, тільки повна мобілізація киян його відвернула).

7. Видавивши таки народ в повсталих містах, і максимально ослабивши Київ, повернути назад лютих псів.

8. 28 січня на позачерговій сесії руками і ногами кількох десятків осіб затвердити надзвичайний стан, який янукович до того оголосить. Без рожевих окулярів - два останні дні особливо безбашенні ригівські більшості в облрадах приймали звернення "про стабілізацію". Наполегливі спроби організувати погроми в Києві (і думаю, що зараз спробують і в інших містах) - з тієї ж опери, щоб "запобігти дестабілізації". ФСБшна рука? Безсумнівно! Але ж виконують!!!

В результаті за три дні "перемир'я" коштуватимуть нам ще сотень схоплених і покалічених, кількох убитих і десятків розтрощених машин. До 28 січня (сесія Ради) - вдвічі більше.

Щоби все зрозуміти, достатньо двох речей - ролика з роздягненим полоненим козаком і заяви лукаш (не януковича, а лукаш, оце політична фігура!) по результатах переговорів.

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 24 січня 2014, 02:55

phpBB [video]

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 24 січня 2014, 03:33

phpBB [video]
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 24 січня 2014, 08:50

tarik писав:
Сулейман писав: Было поставлено, что переговоров не будет.

ну і чим погне їхнє рішення? вирішили далі стояти на грушевського до кінця!!!
Це скільки ще два місяці, три рік? А то чно Тягнибок волав зі сцени що в цьому році владу змінять, ну нічого тарік запасаємось попкорном і чекаємо, залишилось то всього 11 місяців *facepalm І як в старому мульті А в цей час в Україні будуть знущатись з затриманих, людей яких закатували за те що вони не з сходу казатимуть що просто замерзли, людей і далі будуть красти на вулицях, в лікарнях і везти невідомо куди і бити. Тарік відкрий очі влада хоче затягнути процес, але убогі не розуміють, що якщо Грушевського зараз вийде з під контролю, то їх вже не зупинять. Вони навіть подачку в вигляді виконання хочаб якоїсь умови зробити не хочуть. Навіть звільнити Захарченка, а потім призначити його головою адміністрації президента, місце ж вже звільнили. Але ні влада НІЧОГО не робить, а ви стійте танцюйте.
Востаннє редагувалось 24 січня 2014, 08:53 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 24 січня 2014, 09:24

Зображення

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 24 січня 2014, 09:27

От можлива відповідь чому роздягли і знущались з активіста
Зображення
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 24 січня 2014, 10:49

то, виходячи з їхньої логіки, якщо я йтиму по вулиці, побачу беркутівця ОДНОГО, а зі мною буде 5 друзів, то ми з друзями можемо скрутити його, я можу вийняти з сумочки сервіс-тул і відп....ти його куди буду бачити, поки ця с..а не впаде і не обіллється кров*ю? :twisted: така логіка? мститись за те, що хтось вправніше за іншого? :twisted:
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

kuzzya
Досвідчений
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 5 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kuzzya » 24 січня 2014, 11:34

Зображення

Відповісти

Повернутись до “Балачки”