Дивлюсь на трансляцію по Еспресо.тв. Мені цікаво наф люди пішли до ментів? На що вони надіються? Спочатку жорстко били активістів, а ті ходили до них і бутербродики носили. Почали забивати до смерті вони далі ходять і щзось там їм розказують. Тепер вже тупо відстрілюють людей, а з майдану і далі ходять до ментів. Невже не зрозуміло, що там стоять дві категорії. Перша це строковики, яких використовують в якості гарматного мяса, адже в них вибір або стояти там прикриваючи собою беркут і контрактників з ВВ, або не виконати наказ і тоді трибунал... А інші то мудаки з промитими мізками, ви подивіться як себе ведуть беркутівці, на форумі є відео
StartUp писав:Неадекватное поведение беркута:
![Зображення](http://ep1c.org/media/uploads/images/22_01_2014/2079689_c28e.gif)
Вчора бачив як інший кинув гранату і почав хизуватись типа от я кидайте в мене каміння. Давно зрозуміло Беркут на сторону народу не перейде. Тому навіщо щось носити їм і годувати їх.
Також вчора звернув увагу як священики молились, вони стояли лицем до активістів і просили ЇХ припинити насильство. А сьогодні вони повернуться лицем до ментів щоб ті не відстрілювали людей? Чи це не насильство?