Революция Тема для обсуждения и последних новостей.
Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.
На 5 передали що на Грушевського двох людей вбили, одного (може і обох я прослухав ) застрілили з вогнепальної.
Відносно тітушек, я ще вчора був здивований тим, що їх ПРОСТО відпустили. Сьогодні знову ПРОСТО відпустили.... І це шакалів які за пару сотень гривень підрядились їхати і бити людей, та їхнє майно. На Майдані мабуть ще ніяк не зрозуміють, що проти них вже іде війна. Годують міліцію, годували Антимайдан. От вам і получи подяку....
Відносно тітушек, я ще вчора був здивований тим, що їх ПРОСТО відпустили. Сьогодні знову ПРОСТО відпустили.... І це шакалів які за пару сотень гривень підрядились їхати і бити людей, та їхнє майно. На Майдані мабуть ще ніяк не зрозуміють, що проти них вже іде війна. Годують міліцію, годували Антимайдан. От вам і получи подяку....
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
К сожалению равнодушие нашего народа превосходит по полной.
Не умею пользоваться подаренной свободой.
Что на все только в центре?
Не умею пользоваться подаренной свободой.
Что на все только в центре?
Я хотів би запитати в тих людей які в нас в області проголосуваоли за ПР. Адже в нас два з чотирьох округів привели до ВР ригіоналів.
Люди ви голосували за таку владу? Чи вам пачка гречки важливіша?
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Почему некоторые ещё и продавали свои голоса, даже открыто писали что продадут за 200грн... Теперь знайте что и на вас есть ответственность за происходящее!electron писав:Я хотів би запитати в тих людей які в нас в області проголосуваоли за ПР. Адже в нас два з чотирьох округів привели до ВР ригіоналів.
Востаннє редагувалось 22 січня 2014, 10:57 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Никто не едет на грушевского? Правый сектор просит рогатки, пневматическое оружие.
Если кто-то туда едет - я дам и рогатку и отдам свой пневматический пистолет.
Если кто-то туда едет - я дам и рогатку и отдам свой пневматический пистолет.
Дивлюсь на трансляцію по Еспресо.тв. Мені цікаво наф люди пішли до ментів? На що вони надіються? Спочатку жорстко били активістів, а ті ходили до них і бутербродики носили. Почали забивати до смерті вони далі ходять і щзось там їм розказують. Тепер вже тупо відстрілюють людей, а з майдану і далі ходять до ментів. Невже не зрозуміло, що там стоять дві категорії. Перша це строковики, яких використовують в якості гарматного мяса, адже в них вибір або стояти там прикриваючи собою беркут і контрактників з ВВ, або не виконати наказ і тоді трибунал... А інші то мудаки з промитими мізками, ви подивіться як себе ведуть беркутівці, на форумі є відео
Також вчора звернув увагу як священики молились, вони стояли лицем до активістів і просили ЇХ припинити насильство. А сьогодні вони повернуться лицем до ментів щоб ті не відстрілювали людей? Чи це не насильство?
Вчора бачив як інший кинув гранату і почав хизуватись типа от я кидайте в мене каміння. Давно зрозуміло Беркут на сторону народу не перейде. Тому навіщо щось носити їм і годувати їх.StartUp писав:Неадекватное поведение беркута:
Також вчора звернув увагу як священики молились, вони стояли лицем до активістів і просили ЇХ припинити насильство. А сьогодні вони повернуться лицем до ментів щоб ті не відстрілювали людей? Чи це не насильство?
Уже провластные боевики начали использовать оружие на поражение?
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
Самооборона задержала координатора бандитов в Киеве: им руководит подполковник МВД, - активист. ФОТО
http://censor.net.ua/news/267405/samoob ... ivist_foto
http://censor.net.ua/news/267405/samoob ... ivist_foto
Viribus Unitis
Якщо і його просто відпустять то це буде повна ЖОПА.