Де тема?
Де тема?
Пишу в цій рубриці, бо нема смислу вибирати конкретну - якщо тут і так панує власна думка адмінів.
Зайшов на форум. Дивлюсь - нема теми.
13 грудня створив тему про старт чернівецького порталу нерухомості - питання до адмінів - мені від того не важче, не "лекше" - але ніяк не зрозумію по якому принципу у нас видаляються теми: там було більше 1000 переглядів, одже, тема була трішки цікава. Її видалили, бо у розділі реклами інтернет сайтів велика конкуренція????? - та де там......
В чому тоді суть...??коли просто так видаляється що небуть по чиїсь волі.....
Знаю, що треба писати краще в пп - але все ж таки - чого так??????
13 грудня створив тему про старт чернівецького порталу нерухомості - питання до адмінів - мені від того не важче, не "лекше" - але ніяк не зрозумію по якому принципу у нас видаляються теми: там було більше 1000 переглядів, одже, тема була трішки цікава. Її видалили, бо у розділі реклами інтернет сайтів велика конкуренція????? - та де там......
за допомогою збігів Бог зберігає анонімність
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Де тема?
Так кроме тех-раздела, флэйм-флуд и балачок в других, если 30 дней не было новых комментов, темы удаляются автоочисткой.tolis писав:Пишу в цій рубриці, бо нема смислу вибирати конкретну - якщо тут і так панує власна думка адмінів.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
![Dopovid *Dopovid*](./images/smilies/Dopovid.gif)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Назва теми : Стартує Чернівецький портал нерухомості DimDom.info
Яких 30 днів???? Дивлюсь по своїх темах - точно не поширюється це правило. Суть не в тому - видалили, то і ......з ним - але хочеться на майбутьнє знати: чого робиться так а не інакше - хіба це лише прихоті окремих осіб,??? чи щось інше.......................
Яких 30 днів???? Дивлюсь по своїх темах - точно не поширюється це правило. Суть не в тому - видалили, то і ......з ним - але хочеться на майбутьнє знати: чого робиться так а не інакше - хіба це лише прихоті окремих осіб,??? чи щось інше.......................
Востаннє редагувалось 16 січня 2014, 16:57 користувачем tolis, всього редагувалось 1 раз.
Це самоочистка, угу, по її принципу зберігається флуд і балачки, все решта самоліквідується. :)
ну і с...а ця автоочистка.
І на тому данке шьон!!!
І на тому данке шьон!!!
- Konstantin
- Адміністратор