допоможіть вирішитися з покупкою автомобіля
-
ЮрийSem
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
допоможіть вирішитися з покупкою автомобіля
Хочу купити робочу машинку ..По роботі їхати, якийсь груз повести. але не знаю що вибрати. фіат скудо чи пежо експерт або менші кенгу чи берлінго, щось тіпа такого . Грузовий.
Що можите порадити по цих авто, який економніший і дешевший в обслуговуванні, який мотор краще, роки(но не новіше 2004) , чув що тепер подорожали може трошки почекати і купити через два три місяці??? ліміт ціни 5500 але бажано дешевше і т д, Дякую
Що можите порадити по цих авто, який економніший і дешевший в обслуговуванні, який мотор краще, роки(но не новіше 2004) , чув що тепер подорожали може трошки почекати і купити через два три місяці??? ліміт ціни 5500 але бажано дешевше і т д, Дякую
- ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
- Досвідчений
- Дякував (ла): 10 разів
Re: допоможіть вирішитися з покупкою автомобіля
1.Немного маловат бюджет. лучше всего еще докинуть и взять чуть свежее + свеже пригнанную,например за 6500 берлинго,пробег будет 100 - 140
за 5,5 состояние будет уставшее немного и/или с пробегом по укр! что в свою очередь будет означать что будут поломки и ремонт не в 200-300 грн а больше... и так вы легко выйдите на тот же бюджет за который можете взять свеже пригнанную.
2. знаю что немец будет дешевле в обслуге, например опель, но он и дороже чем француз
3. возможно, лучше обождите и покупайте после НГ так как должна стать фиксированная ставка на утилизацию и снова начнут активный пригон
за 5,5 состояние будет уставшее немного и/или с пробегом по укр! что в свою очередь будет означать что будут поломки и ремонт не в 200-300 грн а больше... и так вы легко выйдите на тот же бюджет за который можете взять свеже пригнанную.
2. знаю что немец будет дешевле в обслуге, например опель, но он и дороже чем француз
3. возможно, лучше обождите и покупайте после НГ так как должна стать фиксированная ставка на утилизацию и снова начнут активный пригон
Пежо Експерт и Фиат Скудо - один и тот же автомобиль, только значки разные ) Читал о них отзывы владельцев, ходовая у них слабоватая.ЮрийSem писав:Хочу купити робочу машинку ..По роботі їхати, якийсь груз повести. але не знаю що вибрати. фіат скудо чи пежо експерт або менші кенгу чи берлінго, щось тіпа такого . Грузовий.
Я бы лучше взял Рено Кангу или Опель Комбо
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
У знайомого є Опель Комбо. На свій мотор 1,3 досить потужний. Ще й розхід 6 л
і кончена ходова)tarik писав:У знайомого є Опель Комбо. На свій мотор 1,3 досить потужний. Ще й розхід 6 л
Реально дивлячись на речі ,за 5500 ти візьмеш Канго не убитого 2001-2004 року ,скудо чи Експерта до 2001
-
ЮрийSem
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
А може краще дивитися на Берлінго чи Партнера? (бо їхати буду мало)
і може зекономити..вони вроді дешевше
Пропонують берлінго з мотором 1.1 ... швидкої їзди не потрібно. Просто чи вистачить потужності якщо я його загружу кілограм на 600?
і може зекономити..вони вроді дешевше
Пропонують берлінго з мотором 1.1 ... швидкої їзди не потрібно. Просто чи вистачить потужності якщо я його загружу кілограм на 600?
Востаннє редагувалось 04 січня 2014, 23:36 користувачем ЮрийSem, всього редагувалось 1 раз.
Если ты собираешься постоянно грузить 600 кг, то бери Мерса 208 бусика и не парься.Для наших дорог дешевле в обслуживании не найдёшь... ;)
Почитай отзывы об этом неубиваемом агрегате... Я тоже думал, и купил себе таковой...Об чём не жалею... :)
Почитай отзывы об этом неубиваемом агрегате... Я тоже думал, и купил себе таковой...Об чём не жалею... :)
Востаннє редагувалось 05 січня 2014, 08:49 користувачем SLEG, всього редагувалось 2 разів.
- twin cobra
- Зацікавлений
Мой вам совет: берите Виваро или что то с этой оперы. Как рабочая лошадка супер.