Через Дністер відкрили міст для важного транспорту
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
Через Дністер відкрили міст для важного транспорту
У селі Звенячин Чернівецької області знято обмеження для руху транспортних засобів повною масою понад 10 тонн на мосту через річку Дністер, що з’єднує Тернопільську та Чернівецьку області.
Про це ІА ZIK повідомила Служба автомобільних доріг в області.
За час ремонту підсилена металева прогонова будова і тротуарні консолі, влаштовано накладну монолітну залізобетонну плиту, нове металеве бар’єрне та перильне огородження, елементи зовнішнього освітлення, влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття мосту.
У 2014 році планується завершити ремонтні роботи, а саме влаштувати верхній шар асфальтобетонного покриття, відремонтувати існуючу підпірну стінку на підходах до мосту, влаштувати покриття тротуарів та горизонтальну і вертикальну розмітку.
Загальна протяжність мосту становить 265,1 погонних м.
Як повідомляла ІА ZIK, на час ремонту на початку жовтня 2013 року проїзд важкого транспорту через міст було обмежено.
http://zik.ua/ua/news/2014/01/03/na_buk ... ter_451097
Про це ІА ZIK повідомила Служба автомобільних доріг в області.
За час ремонту підсилена металева прогонова будова і тротуарні консолі, влаштовано накладну монолітну залізобетонну плиту, нове металеве бар’єрне та перильне огородження, елементи зовнішнього освітлення, влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття мосту.
У 2014 році планується завершити ремонтні роботи, а саме влаштувати верхній шар асфальтобетонного покриття, відремонтувати існуючу підпірну стінку на підходах до мосту, влаштувати покриття тротуарів та горизонтальну і вертикальну розмітку.
Загальна протяжність мосту становить 265,1 погонних м.
Як повідомляла ІА ZIK, на час ремонту на початку жовтня 2013 року проїзд важкого транспорту через міст було обмежено.
http://zik.ua/ua/news/2014/01/03/na_buk ... ter_451097
Востаннє редагувалось 03 січня 2014, 15:55 користувачем Tyrex7, всього редагувалось 1 раз.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Через Дністер відкрили міст для важного транспорту
Интересно: как долго протянет этот мост после ремонта...
И сделают ли всё добросовестно и так, как обещали. 

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Ге., если там среди ремонтников нет твоих родственников, то мост еще долго простоит и сделают добросовестно. А вот если же наоборот, то это будет плачевно.German писав:Интересно: как долго протянет этот мост после ремонта...![]()
И сделают ли всё добросовестно и так, как обещали.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Їхав, бачив! Зробили реально якісно. В покриття пішло неміряно арматури. Бригади працювали навіть вночі.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- German
- Забанен навсегда
Покрытие - то второстепенное; вопрос как поставили опоры, и из чего их склепали...allsoy писав:Їхав, бачив! Зробили реально якісно. В покриття пішло неміряно арматури. Бригади працювали навіть вночі.

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо

Про які опори йде річ?German писав:Покрытие - то второстепенное; вопрос как поставили опоры, и из чего их склепали...allsoy писав:Їхав, бачив! Зробили реально якісно. В покриття пішло неміряно арматури. Бригади працювали навіть вночі.

Востаннє редагувалось 04 січня 2014, 23:45 користувачем allsoy, всього редагувалось 1 раз.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- German
- Забанен навсегда
На которые мост поставили - от того как поставили или насколько качественно они сделаны зависит, в значительной степени, и всё остальное.allsoy писав:Про які опори йде річ?