Новорічне звернення народу до Президента (Анонс)
Re: Новорічне звернення народу до Президента (Анонс)
:D :D :Dsergej1974007 писав:
Разом з тим що заробітчанин у мене є невеликий бізнесок в Чернівцях.
І дуже сумніваюсь що прихід до влади чергових швондерів поліпшить умови ведення бізнесу в Україні.
На мою думку ніхто з лідерів Майдану не стоїть там за те щоб поліпшити мені умови ведення бізнесу.
У кожного з них свій інтерес.
Поки що наші інтереси не збіглися.
бізнес)))
так чому ти там???
да і якщо брати в плані ведення бізнесу, то мавби знати що при типерешні владі, це стало набагато важче, ну якщо у тебе не грядка із помідорами то це тебе не стосується...
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Так ,бізнес нормальний.maratura писав:Видно хороший бізнес,шо ти поїхав штукатурити.sergej1974007 писав: Разом з тим що заробітчанин у мене є невеликий бізнесок в Чернівцях.
Перший раз бачу бізнесмена,який поїхав не заробітки.
Працюю не штукатуром.
"Бізнесмен"-це голосно звучить.так,"приватний підприємець". :)
Я і німцям багатьом пояснюю що в принципі гроші на проживання мені заробляти не потрібно.(мені їх приносить "бізнес").
Це неймовірна моя жадібність кинула мене у світ заробітчанства. *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll*
Планується значне розширення "бізнесу" а швидкі більш-менш великі гроші я заробляю поки тільки тут.
Є мета.Є план.Коли все вдастсья буду заробляти гроші вдома.
Поки що так.
Але це все не залежить ні від тої влади що є ,ні від тої що може бути.
Я сам "штукатур" свого щастя. :D
І не чекаю що хто небудь принесе мені щось на тарілці.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Dimich писав:Як грошики заробляти то ти в Європу чухнув. Думаю друга частина також хоче жити цивілізовано, мати нормальну зарплату, суди, міліцію і т.д., а не під бандитами ходити.sergej1974007 писав:
Так считает одна часть общества--те кто сейчас стоят на Майдане и те кто поддерживают Майдан.
Но есть и другая часть--которую по разным причинам власть устраивает.Может быть они тоже хотят изменений ,но не таких глобальных и не менять шило на мыло.
Поэтому все таки следует говорить и о расколе в обществе.
Жити цивілізовано,мати нормальну зарплату,суди і міліцію деяким людям заважає відсутність часу.
Весь вільний час та натхнення іде на махання прапорами і переливання з пустого в порожнє. *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll*
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Во,во форменное безобразие.А ты подай на них в европейский суд по правам человека,тебе там с ридной германщины чуток поближе будет ;) http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 0&start=10sergej1974007 писав:Провокация.![]()
![]()
Я лично нилого не уполномачивал говорить от своего имени.+ :x
А вдруг мнение выступающих не совпадет с моим(и не только с моим ) мнением.?
Налицо явная политтехнология и навязывание взглядов.![]()
Я понимаю что это обращение будет содержать в себе взгляды и позицию сторонников Майдана.
Так тогда и называться должно-"обращение Майдана к президенту"
Каким боком там народ Украины?
Явная политтехнология и провокация опять же направленная на раскол страны.
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Он здесь не живетATB trans писав:а вы наверно один из антимайданаsergej1974007 писав:Провокация.![]()
![]()
Я лично нилого не уполномачивал говорить от своего имени.+ :x
ну вы в курсе куда остальные вашы ушли , идите может ещо догоните
- sergej1974007
- Легенда Форуму
ну вы в курсе куда остальные вашы ушли , идите может ещо догоните[/quote]
Он здесь не живет[/quote]
Как это не живу?
Я гражданин украины.Имею право голоса.Торжественно обещаю не использовать его на выборах президента в 2015 году. *santa_troll* (Дабы не исказить волеизьявление народа *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll* ).
Нахожусь в Заробитчанщине временно.
Осенью буду дома отстраивать экономику страны и города в частности.
Он здесь не живет[/quote]
Как это не живу?
Я гражданин украины.Имею право голоса.Торжественно обещаю не использовать его на выборах президента в 2015 году. *santa_troll* (Дабы не исказить волеизьявление народа *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll* ).
Нахожусь в Заробитчанщине временно.
Осенью буду дома отстраивать экономику страны и города в частности.
- SLAVON
- Забанен навсегда
а на прошлых президентских выборах принимал участие?sergej1974007 писав:Торжественно обещаю не использовать его на выборах президента в 2015 году. *santa_troll* (Дабы не исказить волеизьявление народа *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll* ).
Востаннє редагувалось 29 грудня 2013, 18:45 користувачем SLAVON, всього редагувалось 1 раз.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Так же торжественно не принимал. :)SLAVON писав:а на прошлых президентских выборах принимал участие?sergej1974007 писав:Торжественно обещаю не использовать его на выборах президента в 2015 году. *santa_troll* (Дабы не исказить волеизьявление народа *santa_troll* *santa_troll* *santa_troll* ).
Чтобы не искажать общую картинку. :)
Последние выборы где принимал участие-там где Михайлишин шел в верховну раду.(Правда не дошел) :) .
- SLAVON
- Забанен навсегда
ну тоды совсем проблем не вижу(я тоже не принимал)кто там,от чьего имени и какого президента собирается поздравлять ;) нам должно быть по барабану,мы ведь его не избирали вот и президент не наш... давай ка лучше нашего родного поздравимsergej1974007 писав: Так же торжественно не принимал. :)
Чтобы не искажать общую картинку. :)
Последние выборы где принимал участие-там где Михайлишин шел в верховну раду.(Правда не дошел) :) .