Побили Тетяну Чорновол

Обговорення подій які трапились в Україні
SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Re: Побили Тетяну Чорновол

Повідомлення SLAVON » 27 грудня 2013, 14:29

phpBB [video]

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 27 грудня 2013, 20:19

Sl@vcheg писав:
Шматко писав:здається мені, що машина порш каєн клонована, двійник. Таких машин в Києві багато. *car*
На том порше который нашли есть повреждения с краской с авто Чорновол так-что это та машина.
так оцей порш ймовірніше і є клоном. Взагалі таке враження, що мвс ховає кінці в воду, але щось у них не виходить. наразі журналістка може опізнати нападників. Власник машини мажор, на якого зареєстрована первинна молодіжка ПР, за три дні до пригоди розміщує обяву про продаж авто, він знає про існування клона. Клон приймає участь в пригоді. На початку власник порше казав що продав її по дорученню. як правило власник оригіналу, якщо це знайомі люди, дає доручення на клон. тобто їздять дві авто однакові авто, колір і.т.д. , роблять дублікат техпаспорту на клон. Мені доводилось такі машини бачити. Це в основному дорогі престижні автівки. Як правило на таких клонах їздять правоохоронці, прокурори, депутати. Такі автівки скорш за все страховочні. Тобто, є оригінал, хтось замовляє собі машину під цей оригінал з за кордону, її приганяють в Україну, потім роблять по документам, що вона виїхала з України, а реально залишається тут. Проходить певний час, і закордонний власник заявляє про угон авто. В результаті отримує страховку і бере новий автомобіль. Клон повність роблять під оригінал, можуть збити чи пошкодити номера кузова і т.д. Єдине що на цій автівці в європу вже не виїдеш, а по україні їздять. ще є випадки коли власники оригіналів не знають про існування клонів. Наприклад машина зареєстрована в донецьку, роблять на неї клон і вона їздить в чернівцях на дон.реєстрації. довести можна но складно. Недай бог дтп тоді власника оригіналу можуть шукати. Ось я у цьому випадку. машину розшукали. В європі таку машину можна придбати від 5 до 8 € тис.
Наразі опозицірнери ведуть паралельне розслідування. Потерпіла жива і також може опізнати нападників. Ось мвс і нервує. якби не ном. автівки та марка. В коментах вони ж самі кажуть що затримані особи підозрювані, і не обов'язково приймали безпосередню участь у нападі. Я з цього і роблю висновок що вони знайомі з нападниками, тими хто міг на цій автівці їздити. А на рахунок відеореєстратора його могли й не помітити, могли в поспіху забти вилучити. Звуку немає, може без звуку писав. А можливо в мвс той запис вже попав так як аони забажали подати. Нехай шукають.
Востаннє редагувалось 27 грудня 2013, 20:22 користувачем Шматко, всього редагувалось 1 раз.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 27 грудня 2013, 20:45

Фактичний власник Porsche розповів про обставини нападу на Чорновол http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/27/7008741/

atakailo
Новачок

Повідомлення atakailo » 27 грудня 2013, 21:11

SLAVON писав:Фактичний власник Porsche розповів про обставини нападу на Чорновол http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/27/7008741/
Уже и Мажоров подставляют. Совсем власть распустилась :D

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 27 грудня 2013, 21:35

Бордель Захарченка. Совкові прийоми міліції http://blogs.pravda.com.ua/authors/safa ... ce97dc171/
phpBB [video]
phpBB [video]

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 27 грудня 2013, 22:43

так это ментовские сексотки. дешевые подставы.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

xxx
Забанен навсегда

Повідомлення xxx » 28 грудня 2013, 02:17

Цікава історія, але не всі чомусь в це вірять. І дуже дивно чому від нього через пару днів відмовились два адвокати? *scratch*

phpBB [video]

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 28 грудня 2013, 03:55

Коротше кажучи слідство виконує замовлення по зв'язуванню події з опозицією усіма можливими засобами ... !
От мені просто цікаво : на якій підставі функціонер на відео за папірцем (щоб очевидно нічого не переплутати) стверджує про тісну співпрацю Кличків з бандитським угрупуванням ... ?! А їм то нащо така співпраця взагалі здалася ?!
Краще б казочки для дітей вигадували , а то дітям реально по тєліку вже нема що дивитися ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 28 грудня 2013, 13:32

Дело Татьяны Черновол: заврались! http://blogs.pravda.com.ua/authors/yelt ... a97759798/
Генерал-майор Владимир Дахновский, ветеран УБОП г.Киева (1991-2001 годы):

- Заявление такого чина милиции как Чинчин – это позор. Если он берется говорить о бывших королях киевской оргпреступности, то должен выяснить, что "Савлоха" и "Рыбка" были лидерами двух непримиримых ОПГ. Не знать этого – непростительная ошибка, это равносильно тому, что объединить енакиевское ОПГ братьев Долидзе с группировкой "Люкс" – два противоборствующих криминальных формирования.

Ответственно заявляю: братья Кличко никогда не задерживались УБОП-ом, никогда не занимались рекетом, у нас не было на них оперативных материалов. Поясню: в то время все известные спортсмены были на виду, и любая их причастность к преступной деятельности сразу фиксировалась УБОП-ом.

Пару лет назад поползли слухи о том, что Кличко были причастны к вымогательствам. Я засомневался: может что-то подзабыл. Встречались с коллегами-ветеранами УБОП "первого розлива". Никто из них не вспомнил ничего, что бы указывало на участие братьев в рекет-движении. И "Рыбка" и "Салоха" долгие годы находились в поле моего профессионального внимания. Я знаю, кто и какую роль там играл. Могу сказать, что "Рыбка" и его пацаны, как представители очень опасной и влиятельной группировки, чаще других задерживались УБОП-ом. Но никогда в наше поле зрения не попадали братья Кличко. И уж подавно не было, и быть не могло никаких связей между ОПГ "Рыбы" и "Савлохи" – только непримиримая вражда.

Я могу вспомнить единственный случай, когда братья Кличко оказались в УБОП Киева. В 1992 году я опрашивал Владимира Кличко, при этом присутствовали его брат Виталий и тренер украинской сборной по боксу Золотарев. Речь шла о хищениях тренерами валюты, выделенной на проживание и питание спортсменов, среди которых был и Владимир Кличко – капитан нашей команды, во время соревнований в Венгрии. Подчеркиваю: Кличко был свидетелем в деле. Вот и все "контакты" братьев с УБОП-ом.

А что касается их связи с Виктором Рыбалко, то ни для кого не секрет, что он и Игорь Бакай вложили средства в раскрутку братьев, как спортсменов, ввели их в профессиональный бокс. Это был успешный бизнес-проект – и никакого криминала. Справедливости ради напомню, что и Борис Савлохов и другие лидеры ОПГ-выходцы из большого спорта – многое сделали для поддержки украинского спорта. Но Чинчин следователь, а не спортивный обозреватель: зачем ему говорить о том, что не имеет отношения к криминалу?

SLAVON
Забанен навсегда

Повідомлення SLAVON » 29 грудня 2013, 12:06

Відомо ім'я та прізвище одного з нападників на Тетяну Чорновол http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/29/7008802/

Закрито

Повернутись до “Новини України та світу”