phpBB [video]
Побили Тетяну Чорновол
Re: Побили Тетяну Чорновол
так оцей порш ймовірніше і є клоном. Взагалі таке враження, що мвс ховає кінці в воду, але щось у них не виходить. наразі журналістка може опізнати нападників. Власник машини мажор, на якого зареєстрована первинна молодіжка ПР, за три дні до пригоди розміщує обяву про продаж авто, він знає про існування клона. Клон приймає участь в пригоді. На початку власник порше казав що продав її по дорученню. як правило власник оригіналу, якщо це знайомі люди, дає доручення на клон. тобто їздять дві авто однакові авто, колір і.т.д. , роблять дублікат техпаспорту на клон. Мені доводилось такі машини бачити. Це в основному дорогі престижні автівки. Як правило на таких клонах їздять правоохоронці, прокурори, депутати. Такі автівки скорш за все страховочні. Тобто, є оригінал, хтось замовляє собі машину під цей оригінал з за кордону, її приганяють в Україну, потім роблять по документам, що вона виїхала з України, а реально залишається тут. Проходить певний час, і закордонний власник заявляє про угон авто. В результаті отримує страховку і бере новий автомобіль. Клон повність роблять під оригінал, можуть збити чи пошкодити номера кузова і т.д. Єдине що на цій автівці в європу вже не виїдеш, а по україні їздять. ще є випадки коли власники оригіналів не знають про існування клонів. Наприклад машина зареєстрована в донецьку, роблять на неї клон і вона їздить в чернівцях на дон.реєстрації. довести можна но складно. Недай бог дтп тоді власника оригіналу можуть шукати. Ось я у цьому випадку. машину розшукали. В європі таку машину можна придбати від 5 до 8 € тис.Sl@vcheg писав:На том порше который нашли есть повреждения с краской с авто Чорновол так-что это та машина.Шматко писав:здається мені, що машина порш каєн клонована, двійник. Таких машин в Києві багато.
Наразі опозицірнери ведуть паралельне розслідування. Потерпіла жива і також може опізнати нападників. Ось мвс і нервує. якби не ном. автівки та марка. В коментах вони ж самі кажуть що затримані особи підозрювані, і не обов'язково приймали безпосередню участь у нападі. Я з цього і роблю висновок що вони знайомі з нападниками, тими хто міг на цій автівці їздити. А на рахунок відеореєстратора його могли й не помітити, могли в поспіху забти вилучити. Звуку немає, може без звуку писав. А можливо в мвс той запис вже попав так як аони забажали подати. Нехай шукають.
Востаннє редагувалось 27 грудня 2013, 20:22 користувачем Шматко, всього редагувалось 1 раз.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Фактичний власник Porsche розповів про обставини нападу на Чорновол http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/27/7008741/
Уже и Мажоров подставляют. Совсем власть распустилась :DSLAVON писав:Фактичний власник Porsche розповів про обставини нападу на Чорновол http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/27/7008741/
- SLAVON
- Забанен навсегда
Бордель Захарченка. Совкові прийоми міліції http://blogs.pravda.com.ua/authors/safa ... ce97dc171/
так это ментовские сексотки. дешевые подставы.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
Цікава історія, але не всі чомусь в це вірять. І дуже дивно чому від нього через пару днів відмовились два адвокати?
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Коротше кажучи слідство виконує замовлення по зв'язуванню події з опозицією усіма можливими засобами ... !
От мені просто цікаво : на якій підставі функціонер на відео за папірцем (щоб очевидно нічого не переплутати) стверджує про тісну співпрацю Кличків з бандитським угрупуванням ... ?! А їм то нащо така співпраця взагалі здалася ?!
Краще б казочки для дітей вигадували , а то дітям реально по тєліку вже нема що дивитися ... !
От мені просто цікаво : на якій підставі функціонер на відео за папірцем (щоб очевидно нічого не переплутати) стверджує про тісну співпрацю Кличків з бандитським угрупуванням ... ?! А їм то нащо така співпраця взагалі здалася ?!
Краще б казочки для дітей вигадували , а то дітям реально по тєліку вже нема що дивитися ... !
- SLAVON
- Забанен навсегда
Відомо ім'я та прізвище одного з нападників на Тетяну Чорновол http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/29/7008802/