Я на дураков не обижаюсь, все нормально. :DВолжанин писав:Не обижайся, но у тебя одна извилина.и та по моему Путин называется.. заклинило тебя что ли? я же не говорю тебе здесь о пане Гринян, за которую вы совсем недавно так активно голосовали...
Я говорю о многих здесь форумчанах, которые испытывают искреннюю ненависть к русским. Если интересно почитайте последних страниц 30-ть... За себя скажу, я очень уважительно отношусь к украинцам и в моей семье все уважительно относятся. У меня жена белоруска, вот там она рассказывает к украинцам очень настороженно, относятся. Очень многие еще помнят , что там украинские полицаи творили... Но тем не менее я ей все время объясняю,что среди любого народа есть уроды. И не надо на них ориентироваться. И что мы гораздо ближе друг к другу чем мы думаем.
Тобі, пустозвону, вже пояснили - ДО РОСІЙСЬКОГО НАРОДУ, який так само хоче жити нормально і не бачить всіх ворогами навколо, НІ У КОГО НЕМА НЕНАВИСТІ. Це тобі треба щоб вона була, інакше що тоді писати будеш??
А якщо твоя голова не здатна зрозуміти що вся ворожнеча це робота рук Путіна, то нехай би і лизав йому зад від того як там добре живеться. Чого сюди приперся? НЕМА ненависті до Росії - Є НЕНАВИСТЬ до російської влади.
Ти вдаєш тут великого спеца. Якусь псевдоісторію і псевдо факти несеш. ЩО ти намагаєшся довести? Що це російський народ, із Волгограда, нас ціною на газ нагинає? Чи це російський народ із Белгорода кордон перекрив нам , щоб ми кращого житя не побачили? Чи це російський народ із Калуги по зомбоящику робить із українця дибіла і ворога номер 1??? Тебе запитали-чого такий патріот як ти користується буржуазною технікою? Чому патріот Пу не їздить на Чайках а на Мерседесах? І ти прийшов сюди щось писати??? Прийшов сюди виясняти чому українці не люблять росіян? Провокатор продажний!!!
Через таких продажних скотин і російський народ живе погано, і українських малограмотних громадян водять за ніс - бо продашні шкури готові любу ідеологію нести, любу брехню писати, любу маячню розповсюджувати, аби тільки господар кусок сухаря кинув поїсти. Таких продажних шкур проклянуть їх діти за те житя, що їм дістанеться. А платні тролі будуть вішатись з голоду, коли за їх роботу вже палити не будуть, а пенсію олігархи вивезуть з країни, поки провокатори народу мозги пудрили.
От поки існують такі безвідповідальні і безмозглі продажні провокатори погано буде жити і російський, і білоруський, і українскьий народ. А добре будуть жити тільки господарі провокаторів.