Процедура возобновления водителських прав! Как это работает.

rubaha911
Активіст
Контактна інформація:

Re: Кто за последний год возобновлял утраченные вод. права?

Повідомлення rubaha911 » 10 грудня 2013, 18:26

В общем, с Ваших слов я подытожил, что процедура возобновления утраченного водительского удостоверения такова:

1. Сначала я должен написать заяву в райотделе. В моем случаи это на ул. Руська 183.
2. Потом через неделю забрать справку. При этом уже иметь новую готовую мед справку из поликлиники профосмотра. А так же фотографии.
3. После этого у с утра по раньше я иду в службу на Симовича (первый раз о такой улице слышу) и беру там справку про отсутствие админ штрафов.
4. В этот же день, имея с собой в руках вышеуказанные две справки, я иду в ГАИ на Морриса Тореза за еще одной справкой.
5. После всех этих манипуляций можно идти в МРЕО.

Все верно? При этом остается открытым вопрос о том или мы сдаем/не сдаем снова экзамен.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 10 грудня 2013, 20:41

rubaha911 писав:В общем, с Ваших слов я подытожил, что процедура возобновления утраченного водительского удостоверения такова:

1. Сначала я должен написать заяву в райотделе. В моем случаи это на ул. Руська 183.
2. Потом через неделю забрать справку. При этом уже иметь новую готовую мед справку из поликлиники профосмотра. А так же фотографии.
3. После этого у с утра по раньше я иду в службу на Симовича (первый раз о такой улице слышу) и беру там справку про отсутствие админ штрафов.
4. В этот же день, имея с собой в руках вышеуказанные две справки, я иду в ГАИ на Морриса Тореза за еще одной справкой.
5. После всех этих манипуляций можно идти в МРЕО.

Все верно? При этом остается открытым вопрос о том или мы сдаем/не сдаем снова экзамен.
Колись ще була вимога подати в газету оголошення типу: Втрачений макумент на імя такого то вважати не дійсним.
ВС на Сімовича знаходиться з боку Б Хмельницького, якщо іти від Унівеситетської то повертаєте наліво, от на Яндекс карті з фото будинку ВС. http://maps.yandex.ua/-/CVb-uW8c
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

rubaha911
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення rubaha911 » 10 грудня 2013, 22:47

Постанова КМУ

29. Замість утраченого або викраденого посвідчення водія центр Державтоінспекції після перевірки факту видачі раніше такого посвідчення водія особі, яка заявила про його втрату або викрадення, оформлює та видає нове посвідчення водія.

Про втрату посвідчення водія особа повідомляє центру Державтоінспекції, а в разі його викрадення - територіальному органу МВС. На час оформлення нового посвідчення водія в центрі Державтоінспекції за заявою особи видається тимчасовий талон на право керування транспортним засобом відповідної категорії строком на п’ять робочих днів. Строк дії талона може бути продовжений до отримання нового посвідчення водія. У разі втрати (викрадення) тимчасового талона водія може бути виданий новий талон. Під час отримання нового посвідчення водія тимчасовий талон вилучається.

Повідомлення прес-служби МВС
http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/p ... cle/810353
Востаннє редагувалось 10 грудня 2013, 23:06 користувачем rubaha911, всього редагувалось 1 раз.

rubaha911
Активіст
Контактна інформація:

Re: Процедура возобновления водителських прав! Как это работ

Повідомлення rubaha911 » 03 лютого 2014, 14:00

Читаем шапку темы. Я все детально написал. Процедура проврена мной :D

Человек из СССР
Досвідчений
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Человек из СССР » 04 лютого 2014, 14:32

tarik писав:Знайомий десь місяць назад загубив права і відновлював їх...робив наново мед.довідку. А за решта документів точно не знаю, але здається їх не треба. Але я точно не знаю....за відновлення дав в районі 700 грн.

Мені теж треба права відновити але в мене інша проблема, права не губив, просто на пластику повністю стерлася фотографія. Це здається робиться не як "втрата" посвідчення, а як "заміна". У багатьох знайомих теж фото постиралося. Можливо у когось з форума була подібна ситуація, що робили? скільки коштує?
У меня тоже фотка выгорела и расплылась. хоть права и ламинированы, однажды остановили гайці, сказали операция пьяный водитель за рулем, посмотрел права, покрутил носом и сказал чтоб я еще возил любой документ с собой подтверждающий личность, подойдет даже ксерокс паспорта, я спросил за ксиву горгаза, он сказал что подходит, а дальше пожелал счастливого пути.
САНТЕХНИЧЕСКИЕ И СВАРОЧНЫЕ РАБОТЫ
0956899011
0963994277

Зображення
Зображення
http://svarshik.key.ua/
http://santehnik-svarschik.webprorab.com/

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 25 березня 2014, 17:22

Человек из СССР писав:
tarik писав:Знайомий десь місяць назад загубив права і відновлював їх...робив наново мед.довідку. А за решта документів точно не знаю, але здається їх не треба. Але я точно не знаю....за відновлення дав в районі 700 грн.

Мені теж треба права відновити але в мене інша проблема, права не губив, просто на пластику повністю стерлася фотографія. Це здається робиться не як "втрата" посвідчення, а як "заміна". У багатьох знайомих теж фото постиралося. Можливо у когось з форума була подібна ситуація, що робили? скільки коштує?
У меня тоже фотка выгорела и расплылась. хоть права и ламинированы, однажды остановили гайці, сказали операция пьяный водитель за рулем, посмотрел права, покрутил носом и сказал чтоб я еще возил любой документ с собой подтверждающий личность, подойдет даже ксерокс паспорта, я спросил за ксиву горгаза, он сказал что подходит, а дальше пожелал счастливого пути.
значить ця проблема є досить часта, раз вони вже в курсі шо фотка стирається...
Востаннє редагувалось 04 лютого 2014, 14:48 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 28 березня 2014, 11:38

Вчора обміняв ламіноване посвідчення водія на нове пластикове...
Документи для обміну:
1.паспорт
2. код
3. медична довідка(описано вище як робиться...і сам процес)у кого категорія "В"- робіть допуск "В","В1"
4.фото 3.5*4.5 - 2шт.
5. екзаменаційна картка ( видавалась в автошколі)
6. екзамен - не здавав! :!:
При наявності даних документів...йдете вранці в ДАІ( Руська 248-М)
Ціна питання - 207грн. ( 198грн.- виготовлення спецпродукції+ комісія банку 9грн)
По часу - вчора зайняло в ДАІ - 30хв.
Посвідчення водія з категоріями "В,В1" - дійсне до 2044 року...
Всім - вдачі та настрою!

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 29 березня 2014, 00:11

Astronom писав:

Вчора обміняв ламіноване посвідчення водія на нове пластикове...
Документи для обміну:
1.паспорт
2. код
3. медична довідка(описано вище як робиться...і сам процес)у кого категорія "В"- робіть допуск "В","В1"
4.фото 3.5*4.5 - 2шт.
5. екзаменаційна картка ( видавалась в автошколі)
6. екзамен - не здавав! :!:
При наявності даних документів...йдете вранці в ДАІ( Руська 248-М)
Ціна питання - 207грн. ( 198грн.- виготовлення спецпродукції+ комісія банку 9грн)
По часу - вчора зайняло в ДАІ - 30хв.
Посвідчення водія з категоріями "В,В1" - дійсне до 2044 року...
Всім - вдачі та настрою!
Я думаю якщо посвідчення не загубив, а просто стерлася фотографія то це теж рахується як звичайна заміна...то виходить 200 за заміну + 250 за мед.довідку..

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”