ГАЗ - авансом...або нові борги...
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Re: "Покращення" авансом від "Чернівцігаз"...
А у нас вообще кайф, пришли, говорят будем счетчик снимать на проверку. А пока будете платить по полной программе. Скока проверка будет идти непонятно. Это даже не аванс - АбдЕраловка.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
"мы думаем про ваши деньги"
Что стоило такой серьезной организации на время поверки счетчика оставлять свой, проверенный, рабочий? Чтобы люди и дальше могли платить по счетчику. Не говоря о том что поверка - лишняя морока для людей, так еще и переплачивать за это время столько... а ведь она (поверка) нужна больше самому ГАЗу чем жильцам
Что стоило такой серьезной организации на время поверки счетчика оставлять свой, проверенный, рабочий? Чтобы люди и дальше могли платить по счетчику. Не говоря о том что поверка - лишняя морока для людей, так еще и переплачивать за это время столько... а ведь она (поверка) нужна больше самому ГАЗу чем жильцам
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Там хоть проверка бесплатная, а у водоканалЕй ещё и проверка платная...svetliachok007 писав:А у нас вообще кайф, пришли, говорят будем счетчик снимать на проверку. А пока будете платить по полной программе. Скока проверка будет идти непонятно. Это даже не аванс - АбдЕраловка.

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Декілька місяців тому також знімали лічильник на повірку...добре, що за повірку нічого платити не потрібно... Правда, сам здавав та забирав лічильник ... провулок Індустріальний 3 (р-н Типографії...зліва через 20м від офісу будівельної компанії "Чернівціжитлобуд"). Коли забирав лічильник, то один чоловік сказав... що чим швидше зроблять повірку та згодом опломбує майстерsvetliachok007 писав:А у нас вообще кайф, пришли, говорят будем счетчик снимать на проверку. А пока будете платить по полной программе. Скока проверка будет идти непонятно. Это даже не аванс - АбдЕраловка.

Востаннє редагувалось 23 листопада 2013, 16:57 користувачем Astronom, всього редагувалось 1 раз.
Re: ГАЗ - авансом...або нові борги...
Сьогодні випадково в новинах показали сюжет, де ДК"ГазУкраїни" надіслала багатьом чернівчанам документи в 2-х екземплярах...де нібито люди винні гроші за спожитий газ.... Ще і хитро зробили, щоб людина 2-й екземпляр з власним підписом відправила їм на Київ...В "Чернівцігаз" по даних "папірцях" за день прийшло десь 100 людей...хоча це і зовсім інша "контора"! Попередьте рідних та близьких! Особливо людей похилого віку, щоб не нервувались і не витрачали час на уточнення!
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Точно! Приходила к соседке такая бумаженция.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
Хааа ! Мне тоже пришло это письмо ! типа я задолжал 39. 55 гр . !!!! Но я обратил внимание на надпись НАФТОГАЗ , а договор у меня с Черновцыгаз !!!! И долгов нет !!!
Это все похоже на письма типа " купите ложку и у вас есть шанс выиграть 200 000 гр " !!!!
кроче ! посылайте всех на ...уй и внимательно читайте бАмАги !!!!

Это все похоже на письма типа " купите ложку и у вас есть шанс выиграть 200 000 гр " !!!!

Настроение улучшилось !
Два дні тому і мені прийшов такий лист ...Пишуть, що борг - 218грн....і все...Якщо протягом 10 днів не відпишусь, то вважатимуть що погодився з їх нарахуваннями...Гость писав:Хааа ! Мне тоже пришло это письмо ! типа я задолжал 39. 55 гр . !!!! Но я обратил внимание на надпись НАФТОГАЗ , а договор у меня с Черновцыгаз !!!! И долгов нет !!!
Это все похоже на письма типа " купите ложку и у вас есть шанс выиграть 200 000 гр " !!!!![]()
![]()
![]()

- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Це розвод! А саме цікаве, що це місцевий розвод - на конвертах стоїть тільки один штемпель - місцевий! Отже ніхто з Києва нічого не надсилав! Навіть Папієв виступав і казав, щоб не велись...
Бог там, де всім добре.....