і тафтологіяkreativ писав:http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... u_mihaili/
Михайлішин на сесії відмовився розглядати питання про відставку Михайлішина
рекурсія
Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайдан
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайд
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
на телефоні відео не включається. По фото можна сказати що чувак спайдерменCODERsp писав:
На 2:45 интересный момент, как обычный работяга с завода решил в этот день не пиво пить перед телевизором, а вышел на мирную демонстрацию и не имея уже сил мириться с низкой зарплатой и отсутствием перспектив на работе, а также тем, что у него украли мечту, решил кинуть коктейль молотова в беркут, чтобы выразить свой протест.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Такие же паяные вчера лазили по памятнику Шевченка у нас на площади.CODERsp писав:
Посмотрите на агрессию Кличко с 0:50. Это жесть, я такого еще не видел.
Пьяным не место, пусть дома сидят.
- CODERsp
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Хоть ссы в глаза - всё божья роса. Этот момент показывает, что ты должен только поддакивать и не дай бог вякнешь что-то не по команде, тебе быстро укажут на твое место. Вот и вся воля народа. Как говорится, только когда плывешь против течения - понимаешь чего стоит свободное мнение. С чего ты взял, что он пьяный? Кличко так сказал? Так ему, по большому счету, всё равно, пьяный он или нет, его взбесило, что какой-то холоп посмел ему перечить. Пусть хоть всё стадо бухое будет, главное, чтобы кричало и шло куда надо по команде.Сулейман писав:Такие же паяные вчера лазили по памятнику Шевченка у нас на площади.CODERsp писав:
Посмотрите на агрессию Кличко с 0:50. Это жесть, я такого еще не видел.
Пьяным не место, пусть дома сидят.
Кстати, а как же так, что он его пьяного не домой отправил, а на майдан, причем в повелительной форме))
Востаннє редагувалось 03 грудня 2013, 19:26 користувачем CODERsp, всього редагувалось 1 раз.
по червоноармійській в сторону центра йде марш, попереду колона автомобілів
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
Знаєте шановні, за цих 2 тижня спілкувався з багатьма людьми про ситуацію яка склалась....мої спостереження привели до висновку, що люди які заперечують правильність дій і вимог майдану (в нас також є такі індивідуми) або дуже зомбовані, або люди які не мають дітей і не бачать перспектив на майбутнє.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1231 раз
- Подякували: 1306 разів
[quote="maestro"]Очередной заброс говна в вентилятор от CODERsp и остальных.
Жесть это вот тут
Я в другой ветке написал.
Тут тоже жесть.
И про беркут и про провокации.
Тут много писали про провокаторов и жестокость беркута.
Вот ссылка
http://ukrpravda.ua/news/evrozveri-anat ... bespredela
Для тех кому лень читать много букв повытаскиваю ссылки сюда.
На 9.30 показательные слова людей стремя щихся в европу про жыдив.
"Молодци". пока не "титушки" а патриоты.
http://rutube.ru/video/5c49a9649614e053 ... /?ref=logo
"Один за всех -и все за одного"
Елку сломали.Трактор захватили.
"Беркут на колина". Появление трактора.
На 1-ой минуте видно активного участника "Дорожного контроля" журналиста Андрия Дзындзю.Неужели он тоже с "титушками"?
Жесть это вот тут
Я в другой ветке написал.
Тут тоже жесть.
И про беркут и про провокации.
Тут много писали про провокаторов и жестокость беркута.
Вот ссылка
http://ukrpravda.ua/news/evrozveri-anat ... bespredela
Для тех кому лень читать много букв повытаскиваю ссылки сюда.
... DHwZbq_8zA
На 9.30 показательные слова людей стремя щихся в европу про жыдив.
"Молодци". пока не "титушки" а патриоты.
http://rutube.ru/video/5c49a9649614e053 ... /?ref=logo
"Один за всех -и все за одного"
Елку сломали.Трактор захватили.
"Беркут на колина". Появление трактора.
На 1-ой минуте видно активного участника "Дорожного контроля" журналиста Андрия Дзындзю.Неужели он тоже с "титушками"?
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Ні, yarik2v3, все набагато простіше. Це діти асимілянтів - політики примусового переселення народу з однієї країни СРСР в іншу для змішування генотипів,це люди які родилисьт і виросли тут, і ніби відчувають себе українцями, але насправді генетика в них кацапська, їм національного підйому і почуття патріотизму ніколи не зрозуміти. Вони просто живуть...без роду й пелемені. ІМХО.yarik2v3 писав:Знаєте шановні, за цих 2 тижня спілкувався з багатьма людьми про ситуацію яка склалась....мої спостереження привели до висновку, що люди які заперечують правильність дій і вимог майдану (в нас також є такі індивідуми) або дуже зомбовані, або люди які не мають дітей і не бачать перспектив на майбутнє.
Востаннє редагувалось 03 грудня 2013, 21:48 користувачем Trentemoller, всього редагувалось 1 раз.
- perceptioN
- Активіст
вам ще тягнибок "асимілянтів" винищувати не наказав?Trentemoller писав: Ні, yarik2v3, все набагато простіше. Це діти асимілянтів - політики примусового переселення народу з однієї країни СРСР в іншу для змішування генотипів,це люди які родилисьт і виросли тут, і ніби відчувають себе українцями, але насправді генетика в них кацапська, їм національного підйому і почуття патріотизму ніколи не зрозуміти. Вони просто живуть...без роду й пелемені. ІМХО.
чи тільки після розкуркулення за них візьмуться?
чи може ваш місцевий батюшка не терпить, іноземних "контрагентів"?
нащо всіх незгодних обзивати видуманими термінами, якщо можна просто змиритися з тим що не всі 40 мільйонів українців походять від "козаків"?
може якби ви не полінувались поклацати пальчиками по клавіатурі і написати детальніше про своє бачення переваг бездумного стояння на вулицях для дітей і перспектив на майбутнє з яценюком чи хто там більше заплатив за крісло януковича, то не було б "індивідумів", а були б явні союзники чи опонентиyarik2v3 писав:Знаєте шановні, за цих 2 тижня спілкувався з багатьма людьми про ситуацію яка склалась....мої спостереження привели до висновку, що люди які заперечують правильність дій і вимог майдану (в нас також є такі індивідуми) або дуже зомбовані, або люди які не мають дітей і не бачать перспектив на майбутнє.
не можна придумати в голові щось і очікувати що "більшість" буде марити тим же
Востаннє редагувалось 03 грудня 2013, 22:04 користувачем perceptioN, всього редагувалось 1 раз.
З яких слів починається конституція України?