Беркут по-звірячому бив мітингувальників біля Адміністрації
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Беркут по-звірячому бив мітингувальників біля Адміністра
Поки у кожного БЕРКУТівця не буде персонального штрих-коду на спині ... жодного з них не покарають ... .
Це ж треба : лежить людина на асфальті і мало не кожний Беркутівець що біжить повз його дубиною а потім чоботом і явно з усієї сили ... ! Руки чухаються у них явно , А з мафією різного роду боротися нема кому , чорт забирай ... ! Бидло сикливе !
Це ж треба : лежить людина на асфальті і мало не кожний Беркутівець що біжить повз його дубиною а потім чоботом і явно з усієї сили ... ! Руки чухаються у них явно , А з мафією різного роду боротися нема кому , чорт забирай ... ! Бидло сикливе !
Востаннє редагувалось 02 грудня 2013, 00:54 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 55 разів
- Контактна інформація:
пустили ще одну пушку...але хто його знає, може і правда
Nemezida писав:Может, я вот тоже не понимаю, откуда у Беркута столько жестокости? Не было у нас ситуаций, что бы накапливалась столько злости.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
sergej1974007, чи тільки мені одному здається що ви ніби якийсь протест маєте проти дій громадян стосовно правлячого бандорежиму. Перечиташи ваші пости я, чесно кажучи, взагалі не розумію за що ви, чи за комуністів, чи за фашистів.sergej1974007 писав:не забувайте що це теж громадяни україни.Trentemoller писав:Розумію, коли лупанули дубіною 1-2 рази. Але бити лежачих людей, які корчаться від болю або вже давно непритомні це просто звірство. Лежить людина і кожен наступний беркутівець який біжть добиває після того, як попередній дав кілька дубін і побіг вперед. Тварі, що казати.
можливо зі сходу,можливо з криму але вони теж відстоюють чиїсь інтереси і мають точку зору на події не таку як у вас.
і що з ними робити?
я розумію що данний момент з штурмом був їм поданий як намір провокаторів перетворити мирний протест на кроваву драку.
вони цей намір запобігли і переконані що таким чином не дали пролитись більшій крові.
можна подивитись під таким кутом? :(
Я думаю що під таким кутом дивитись не можна. Такі дії це пряме порушення присяги на вірність українському народові. І той із спецпризначенців, який має голову на в'язах не буде виступати проти свого народу, навіть якщо прозвучить прямий наказ. Імхо.я розумію що данний момент з штурмом був їм поданий як намір провокаторів перетворити мирний протест на кроваву драку.
вони цей намір запобігли і переконані що таким чином не дали пролитись більшій крові.
можна подивитись під таким кутом?
Ну буду создавать тему, а лучше напишу прямо сюда. Неплохой обзор событий штурма на Банковой - http://zyalt.livejournal.com/942815.html