Беркут по-звірячому бив мітингувальників біля Адміністрації
Re: Беркут по-звірячому бив мітингувальників біля Адміністра
Я все можу зрозуміти, але коли б'ють журналістів за те, що вони виконують свої обов'язки - це просто жах. Спеціально, з цинізмом, відриваючи бейджики "Преса" і розбиваючи камери. Три десятки постраждалих журналістів, включаючи іноземні. В Беркут відбирають особливо небезпечних садистів? А ще медики Червоного хреста, які, як на війні, намагались рятувати з передової поранених. Як рука з кийком піднялася на цих людей? Щоб вона у них відсохла, в цих тупоголових телепнів.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 101 раз
Это что то пи****Mason писав:
Нужно принимать более жестокие меры против этих зверей!
Заграницей как то эффективней громят ментов…
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Ну так есть же закон что каждый журналюго имеет право держать дома Ак-47 почему не воспользоваться возможностью...Entony писав:Я все можу зрозуміти, але коли б'ють журналістів за те, що вони виконують свої обов'язки - це просто жах. Спеціально, з цинізмом, відриваючи бейджики "Преса" і розбиваючи камери. Три десятки постраждалих журналістів, включаючи іноземні. В Беркут відбирають особливо небезпечних садистів? А ще медики Червоного хреста, які, як на війні, намагались рятувати з передової поранених. Як рука з кийком піднялася на цих людей? Щоб вона у них відсохла, в цих тупоголових телепнів.
Entony писав:Я все можу зрозуміти, але коли б'ють журналістів за те, що вони виконують свої обов'язки - це просто жах. Спеціально, з цинізмом, відриваючи бейджики "Преса" і розбиваючи камери. Три десятки постраждалих журналістів, включаючи іноземні. В Беркут відбирають особливо небезпечних садистів? А ще медики Червоного хреста, які, як на війні, намагались рятувати з передової поранених. Як рука з кийком піднялася на цих людей? Щоб вона у них відсохла, в цих тупоголових телепнів.
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
Резинові кулі проти "упакованих" беркутівців? Навіть якщо б у когось був у кишені пістолет, застосовувати його - собі дорожче
Phill, і це не поодинокі випадки, а системні побиття. Нехай світ подивиться, яка в нас вільна і безпечна журналістська діяльність
Phill, і це не поодинокі випадки, а системні побиття. Нехай світ подивиться, яка в нас вільна і безпечна журналістська діяльність
Востаннє редагувалось 02 грудня 2013, 00:24 користувачем Entony, всього редагувалось 2 разів.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Кто говорит про резиновые…Entony писав:Резинові кулі проти "упакованих" беркутівців? Навіть якщо б у когось був у кишені пістолет, застосовувати його - собі дорожче
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 55 разів
- Контактна інформація:
якби людям дозволили офіційно перейти з мирної акції на не мирну....то думаю було б багато жертв але беркутівців би зрівняли з асфальтом....
И как всегда больше страдают невиновных - журналисты, мирные граждане. Как же брутально они избивает людей, абсолютно хладнокровно и безжалостно. Сколько ещё можно терпеть это?
Вони звичні до безкарності. Якщо не дай Боже хтось помре, максимум що їм за це буде - це звільнення з органів, і то в крайньому випадку. Якби хоч один з них отримав реальний строк - всі інші б почали думати