Чернівецький телеканал ТВА заявив про припинення мовлення
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
Чернівецький телеканал ТВА заявив про припинення мовлення
Телеканалу "ТВА" у Чернівцях вимкнули ефір. Відповідну заяву зробила у своєму Фейсбуці гендиректор каналу Тата Кеплер. У заяві йдеться про те, що журналістів каналу "брутально придушили" і що ТВА вимикають ефір.
- Чиновники роблять це з фірмовим нахабством і цілковитою впевненістю у своїй безкарності. Вони демонструють неповагу не лише до нас, працівників телеканалу, але й до Вас, громадян цієї країни, які для посадовців є не більше, ніж слухняним натовпом, наївним електоратом, - написала Т. Кеплер.
Нацрада не продовжила ліцензію чернівецькому телеканалу ТВА
- Нам розказують історію про те, що зникнення з ефіру медіа, який володіє необхідною документацією, технічним і людським ресурсом - явище цілком нормальне і закономірне... Колектив телеканалу "ТВА", власне, як і весь український народ, перестав грати роль інтелектуала в окулярах, що намагається довести щось гопнику. На кожен удар ми будемо бити у відповідь, - йдеться у заяві.
Також повідомляється, що канал все одно знайде зручний формат мовлення та вийде в Інтернет.
- Чиновники роблять це з фірмовим нахабством і цілковитою впевненістю у своїй безкарності. Вони демонструють неповагу не лише до нас, працівників телеканалу, але й до Вас, громадян цієї країни, які для посадовців є не більше, ніж слухняним натовпом, наївним електоратом, - написала Т. Кеплер.
Нацрада не продовжила ліцензію чернівецькому телеканалу ТВА
- Нам розказують історію про те, що зникнення з ефіру медіа, який володіє необхідною документацією, технічним і людським ресурсом - явище цілком нормальне і закономірне... Колектив телеканалу "ТВА", власне, як і весь український народ, перестав грати роль інтелектуала в окулярах, що намагається довести щось гопнику. На кожен удар ми будемо бити у відповідь, - йдеться у заяві.
Також повідомляється, що канал все одно знайде зручний формат мовлення та вийде в Інтернет.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Re: Чернівецький телеканал ТВА заявив про припинення мовленн
Вообще-то, все вполне законно и предсказуемо. 24 ноября у них закончился срок действия лицензии на вещание, которую вовремя не продлили. Лицензию на вещание в цифре даже не пытались получить. Так что все вместе могут сказать спасибо гендиректору...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Теперь будут петь что это политические мотивы и т.д. Как будто ТВА что-то резонансное когда-то показывало, разве что заказуху.
Основным направлением их деятельности мне видится зарабатывание бабла на всяких программах типа "Даруэмо пісню", уровень которих практически не изменился с 90-х годов.
Не знаю ни одного человека, который бы смотрел ТВА
Основным направлением их деятельности мне видится зарабатывание бабла на всяких программах типа "Даруэмо пісню", уровень которих практически не изменился с 90-х годов.
Не знаю ни одного человека, который бы смотрел ТВА
Востаннє редагувалось 30 листопада 2013, 11:32 користувачем kuzzya, всього редагувалось 1 раз.
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
так але під час перевтілення канад немало помінявся. Із старого закинутого ніким не доглянутого каналу зявився я б сказав європейський з гарними заставками і класними ведучими... Включали записи віршів які мовили відомі люди (погодін наприклад). Да, на каналі мало платилии. У мене знайома яка закінчила театральний заробляла до 400грн в місяць за 8-12ефірів...даруємо пісню це капец полний...і та фігня де співали діти заможніх батьків теж туфта повна...але все ж жаль що закрили канал
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
Не продовжили ліцензію...того і вимкнули!OlegLOA писав:Вообще-то, все вполне законно и предсказуемо. 24 ноября у них закончился срок действия лицензии на вещание, которую вовремя не продлили. Лицензию на вещание в цифре даже не пытались получить. Так что все вместе могут сказать спасибо гендиректору...
я никогда не смотрел этот канал, потому мне все равно.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
да бредовый канал, ниче полезного абсолютно. Что был, что не был
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Тобі навіть не сумно? :) Адже стільки спогадів....OlegLOA писав:Вообще-то, все вполне законно и предсказуемо. 24 ноября у них закончился срок действия лицензии на вещание, которую вовремя не продлили. Лицензию на вещание в цифре даже не пытались получить. Так что все вместе могут сказать спасибо гендиректору...

Бог там, де всім добре.....
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Зря Вы так... Довольно долго на ТВА были лучшие региональные новости. Кроме того, журналистов ТВА, точнее их сюжетов, побаивались чиновники, поэтому довольно часто были случаи, когда просто приезд журналиста по просьбе жителей решал их проблемы...13ый воин писав:да бредовый канал, ниче полезного абсолютно. Что был, что не был
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Может их мелкие чиновники побаивались, потому что они тележурналисты, просто хоть с какого-то телеканала?OlegLOA писав:Зря Вы так... Довольно долго на ТВА были лучшие региональные новости. Кроме того, журналистов ТВА, точнее их сюжетов, побаивались чиновники, поэтому довольно часто были случаи, когда просто приезд журналиста по просьбе жителей решал их проблемы...13ый воин писав:да бредовый канал, ниче полезного абсолютно. Что был, что не был
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.