обзор китайского смартфона 4.7" Android 4.2
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: обзор китайского смартфона 4.7" Android 4.2
Извините если как то в грубой форме отвечаю, просто вы провоцируете сами
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
-
theoretic
- Активіст
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
Давай споримо!13ый воин писав:Вас не устраивает написанное -убейтесь об стену и потом не нойте за минуса в репутации за флуд.
Обзор лично мой, для тех кто ищет телефон. Добавлять 150 можно до посинения. Кто там писал что не стоит андроид 4.2 - может забьемся на штуку баксов при свидетелях? Что скажите? Чтобы потом не возникало желания флудить.
Я старался показать продукт не высокого класса но стоящий тех денег, которые за него просят. Все кто не согласен - ваше право.
От лиш мені неважливо що китайці прописали в інффайлі
А мене цікавлять реальні відмінності андроїд 4 і анроїда 2.х!
Доречі, у твому першому пості є побрехенька про камеру ;)
Бо на тому ж сайті який ти виклав, чітко вказано що камера там 2мп!!! А не 3.1мп. Але це ж внизу - а ми вище х нічого ж не бачимо ;)
Востаннє редагувалось 29 листопада 2013, 21:04 користувачем theoretic, всього редагувалось 1 раз.
Та ну перестаньте це все вже переходить рамки розумного.
Харош пописали порозказували і розбіглись неначинайте гризти(мякго говорячи)
Харош пописали порозказували і розбіглись неначинайте гризти(мякго говорячи)
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
діагональ екрана на 2,5 мм менше? ну це несерйозно :) а на рахунок 2х сімок - там ще поритись і можна знайти аналогічний і на 2.13ый воин писав:экран меньше, одна симка - это разные вещи абсолютно, сравнивать их нету смыслаBuxx писав:характеристики дуже слабенькі, особливо пам'яті 256мб замало. і процесор теж лоу-енд.
з недорогих раджу lenovo a390 - набагато кращий за цей.
а взагалі, краще підняти бюджет хоча б до 130-150, тоді можна взяти досить конкурентний смарт.
ну якщо вже дуже хочеться мати недорогу копію якогось бренда, то краще шукати на процесорі мтк6572 і з 512 пам'яті.
наприклад такий - http://www.aliexpress.com/item/i9500-ph ... 85018.html
а речі таки різні - одна краща за іншу завдяки в 3 рази більш потужному процесору і нормальному об'єму пам'яті, якого вистачить не тільки на роботу самого андроїда і простеньких програмок, а і більшості сучасних програм та ігор. і ще + батарея більшої ємності.
форум - це місце для обміну інформацією і користувачі будуть вдячні і за ваш огляд, і за альтернативні думки інших дописувачів.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
ти програв :Dtheoretic писав:Давай споримо!13ый воин писав:Вас не устраивает написанное -убейтесь об стену и потом не нойте за минуса в репутации за флуд.
Обзор лично мой, для тех кто ищет телефон. Добавлять 150 можно до посинения. Кто там писал что не стоит андроид 4.2 - может забьемся на штуку баксов при свидетелях? Что скажите? Чтобы потом не возникало желания флудить.
Я старался показать продукт не высокого класса но стоящий тех денег, которые за него просят. Все кто не согласен - ваше право.
От лиш мені неважливо що китайці прописали в інффайлі
А мене цікавлять реальні відмінності андроїд 4 і анроїда 2.х!
китайці вже давно успішно роблять прошивки з обрізаним андроідом 4.2 під 256мб.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
короче ясно все, спасибо за внимание, больше обзоров писать не буду. этот телефон чтобы звонить, а не летать в космос
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,