Як то кажуть: диву дивуюсь. Готовий залишити молоду дружину та немовля, щоб три роки (а при потребі і більше) прикорінюватись в ДойчландіDj-Rembrand писав: мені 25р.,одружений і маленький синочок.Ця тема не для мене.
Як виїхати на ПМЖ в Європу?
Re: Як виїхати на ПМЖ в Європу?
Востаннє редагувалось 21 листопада 2013, 11:04 користувачем miryn1987, всього редагувалось 1 раз.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Таке життя(в кожного своє).Я їх не збираюсь залишати,сам можу десь на 1рік максимум,а далі і їх забрати,а якщо получеться то і відразу всім разом чкурнути.miryn1987 писав:Як то кажуть: диву дивуюсь. Готовий залишити молоду дружину та немовля, щоб три роки (а при потребі і більше) прикорінюватись в ДойчландіDj-Rembrand писав: мені 25р.,одружений і маленький синочок.Ця тема не для мене.
Востаннє редагувалось 21 листопада 2013, 11:09 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
Тогда мечтай...Без тюрьмы никак ..я тебе сказал как можно а ты себе думай там уже ...
месяц в тюрьме - это обязательное условие ...
Домой они тебя не отправлят.не будут знать куда отправлять!
Тоесть ты из НИОТКУДА ....Больше вариантов у тебя нету ,разве у тебя есть лишные 10 к баксов и ты готов заплатить их за фиктив. брак ....но....также теперь обязательно выучить язык ,нету уже как раньше ,и сразу же ты тоже не разведешся ...
Вот в этом вся Германия!
месяц в тюрьме - это обязательное условие ...
Домой они тебя не отправлят.не будут знать куда отправлять!
Тоесть ты из НИОТКУДА ....Больше вариантов у тебя нету ,разве у тебя есть лишные 10 к баксов и ты готов заплатить их за фиктив. брак ....но....также теперь обязательно выучить язык ,нету уже как раньше ,и сразу же ты тоже не разведешся ...
Вот в этом вся Германия!
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
кстати подтверждаю информацию.
знал когда то литовца одного.
воровал по магазинам(в некотором смысле национальная забава).
взяли без документов.
он затруднял им установление личности.
получил дюлдинг так называемый.
теперь уже немец наверное(давно не видел).
правда отсидел он где то полгода или даже больше.
ну и вспомнил еще что в бельгии легче обосноваться.
подробностей не знаю но страна намного лояльней к иностранцам.(за что когда то и поплатится).
знал когда то литовца одного.
воровал по магазинам(в некотором смысле национальная забава).
взяли без документов.
он затруднял им установление личности.
получил дюлдинг так называемый.
теперь уже немец наверное(давно не видел).
правда отсидел он где то полгода или даже больше.
ну и вспомнил еще что в бельгии легче обосноваться.
подробностей не знаю но страна намного лояльней к иностранцам.(за что когда то и поплатится).
- sergej1974007
- Легенда Форуму
miryn1987 писав:Як то кажуть: диву дивуюсь. Готовий залишити молоду дружину та немовля, щоб три роки (а при потребі і більше) прикорінюватись в ДойчландіDj-Rembrand писав: мені 25р.,одружений і маленький синочок.Ця тема не для мене.
нам в свое время вместе с женой пришлось оставить дочку на около 3 года.
общались по телефону и позже через скайп.
воспитывала бабушка.
такие были поставлены цели и на такие жертвы пришлось пойти.
понятно же что не от хорошей жизни эти все движения?
пс.благо целей достигли.
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
Попав в єту тюрьму вы будете просить полицаев что-бы вас оттуда не выпускали ......Уж поверьте))))))
Я не про простую тюрьму...там так же как у нас ......а для нелегалов и прочьих - баскетбол,качалка,душ,плазма,хавать нормально
Я не про простую тюрьму...там так же как у нас ......а для нелегалов и прочьих - баскетбол,качалка,душ,плазма,хавать нормально
- sergej1974007
- Легенда Форуму
верьте ему. :)Чел век писав:Попав в єту тюрьму вы будете просить полицаев что-бы вас оттуда не выпускали ......Уж поверьте))))))
человек явно в теме. ;) :)
-
вікторія05
- Новачок
Якщо наша сімя складається з 4 чоловік і ми дуже хочемо виіхати з Украіни ,допустимо в Німеччину чи Австрію , наскільки це реально? І яким способом це можна зробити і за яку суму? Дякую. Моя адреса [email protected],якщо маєте інформацію як нам допомогти.
Знаю, що в Угорщині зеленим світлом на отримання ПМЖ є наявність нерухомості. Для початку після оформлення нерухомості надають ВНЖ на максимум три роки, а надалі подаються документи на ПМЖ. Ось тут ця процедура описана. Мені здається що в Німеччину/Австрію складніше буде...