У Карпатах люди зі зброєю відбирають землю у селян

Обговорення подій які трапились в Україні
bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Re: У Карпатах люди зі зброєю відбирають землю у селян

Повідомлення bandera77 » 31 жовтня 2013, 13:54

Всі варіанти мають право на життя - адже кожен - різний....
Питання в іншому: а чому до жодного француза чи австріяка (які живуть біля г/лижних курортів) не приходять зі зброєю і не забирають?
Тому що система ЗА людину (або РЕАЛЬНО боїться гніву людини). От і виходить, що ми - сила, коли ми сильні і разом. Поки ми - одинакі, все відбувається по схемі "keep and separated"....
Бог там, де всім добре.....

perceptioN
Активіст

Повідомлення perceptioN » 01 листопада 2013, 01:06

desperadoscv писав:Ребят , вы вообще о чем .
Включите логику.
У Вас забирают ваше , без законных оснований . Вы будете действвать по закону ?
это как в мультике, когда винипух мед тырил.
А теперь перенесемся в жизнь .
Вашей семье угрожает опасность . ( не дай бог , жену хотят насиловать , детей прирезать ) От вас требуют все отдать . Вы не олень и понимаете что получив свое они все равно сделают то что хотели. Какие ваши действия ?? Будете полагатся на закон и ждать дядю милиционера ? ( как тряпка )
Или возьмете волю в кулак, сцепите зубы , и рискуя собой дадите бой этим мразям ?
лично я бы дал бой . Даже если бы и словил пулю но этих сук забрал бы с собой.
Кто там говорит о том что отсидел - А ты докажи , Ванна серной кислоты и след простыл. кто бы не пришел , все там искупаются.
Это моя семья , это моя територия, и я буду ее защищать до последнего вздоха. В плоть до того что я и с того света руками дотянусь до мразей которые будут угрожать родным.
описаная ситуация кончит счастливо только в "фильме-боевике", а в реале после словленой пули насиловать и так всех будут
думать, анализировать ситуацию нужно, а не под каждую хлопушку ложится - никакая мразь с серной кислотой одна семью из трех человек не положит, а если двое и больше так и вас должно быть больше(соседи, друзья и т.п.)
преступления происходят поодиночке, а общество и существет для того чтобы создать множество
также профилактика, всегда лучше лечения - недопустить себя к загнанию в угол уже 90% победы
З яких слів починається конституція України?
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.

desperadoscv
Постійний користувач
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 43 рази

Повідомлення desperadoscv » 01 листопада 2013, 01:41

На бумаге да .
Я один что ли сплю с оружием в обнимку ? не смешите мои носки.... ( слова между прочим одного из министров)
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
Зображення

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 листопада 2013, 10:02

Sl@vcheg писав:Але отримавши цінний чорнозем Карпат, невідомі ділки вирішили "кинути" селян.
Блін журналісти мене просто дивують звідкіля в Карпатах, та ще й на таких висотах чорноземи?
Також дивують селяни які відають землю сьогодні, а гроші завтра. Має бути так:
phpBB [video]

особливо стання фраза з відео.
Maxi писав:
Василий07 писав:а шо у такій ситуаціï робив би ти?
я бы стрелял
Ну-ну люди які прийшли викинути когось з дому як раз таки готові самі стріляти. Тому не думаю, що таке пройде. Як тут уже і писали це життя, а не голівудський блокбастер. Нехай скажуть що я демагог, чи не чоловік, але я виходжу з реалій життя. Зброї в мене немає, і я буду скоріше думати про безпеку своїх близьких, ніж за те що я крутий і всіх зараз покладу. Запитання в іншому, якщо мова про мене, то просто в місті таке не реально, свідків багато. В містах працюють зовсім інші схеми без насилля, підробка макументів і тд. Тому звісно можна говорити от я так круто поступлю знаючи, що шансу довести це не буде. А от в Поляниці таке проходить тому, що від одного сусіда до іншого фіг докричишся і можна багато чого зробити тишком. Тому там ніхто не заморочується з підробками, а банально залякують людей. Тому варіантів я бачу 3, або розслабитись і отримувати задоволення від насильства, або продати землю комусь іншому якщо вже так страшно, або не пускати соплі і дивитись як хтось
Sl@vcheg писав:
ходять зі зброєю, заходять до садків дитячих, шкіл, - каже місцева мешканка. І дійсно, в селі навколо приміщень вночі і вдень стоять невідомі.
А згуртуватись самим і гуртом відганяти невідомих. Але як вірно підмітили нападають скоріш за все на одиноких, пенсіонерів. Тут уже запитання до сусідів: невже вони можуть спокійно дивитись як в односельців забирають майно? Їм варто згадати класика:
Коли нацисти прийшли за комуністами, я залишався безмовним. Я не був комуністом. Коли вони садили соціал-демократів, я промовчав. Я не був соціал-демократом. Коли вони прийшли за членами профспілки, я не протестував. Я не був членом профспілки. Коли вони прийшли за євреями, я не обурився. Я не був євреєм. Коли вони прийшли за мною, не залишилось нікого, хто б заступився за мене. (с)
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”