остановка на учет с другим двиглом ?!?!

KUBik
Активіст

остановка на учет с другим двиглом ?!?!

Повідомлення KUBik » 20 жовтня 2013, 16:29

кто шарит-подскажите!!!
подходит конец доверке(продлить не могу) буду переоформлять на себя,
хочу поставить дизельный мотор (раз уже переоформляю машину)
будет ли это дороже стоит и на сколько? и какие тут есть нюансы и подводные камни???

КТО ОТКЛИКНЕТСЯ-СПАСИБО! *tanksyou*
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2013, 16:33 користувачем KUBik, всього редагувалось 1 раз.

321
Активіст

Re: остановка на учет с другим двиглом ?!?!

Повідомлення 321 » 20 жовтня 2013, 16:46

Насчет переоборудования не знаю, а вот доверенность сейчас не нужна. Если есть техпасспорт на руках, можно ехать и после истечения доверенности. Это если не выгорит с переоборудованием.

andrej
Новачок

Повідомлення andrej » 20 жовтня 2013, 17:32

Какой объём двигателя установлен в данный момент и какой планируете установить? Какая машина?

T0L1k
Новачок

Повідомлення T0L1k » 20 жовтня 2013, 17:40

Вже писав у подібній темі:
Для МРЕО, що заміна двигуна , що заміна втулок стабілізатора - одне і теж
В "техпаспорті" про двигун не вказується
Testis unus, testis nullus - Впиши в протокол своїх свідків!!!

KUBik
Активіст

Повідомлення KUBik » 20 жовтня 2013, 17:51

T0L1k писав:Вже писав у подібній темі:
Для МРЕО, що заміна двигуна , що заміна втулок стабілізатора - одне і теж
В "техпаспорті" про двигун не вказується
сейчас бензин,хочу поставить дизель,не думаю,что все так проста как и с расходниками...

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 20 жовтня 2013, 17:52

321 писав:Насчет переоборудования не знаю, а вот доверенность сейчас не нужна. Если есть техпасспорт на руках, можно ехать и после истечения доверенности. Это если не выгорит с переоборудованием.
Їздити це одне,а знімати і ставити на облік нажаль без даного доручення не вийде,якщо ти не власник транспортного засобу.Але людину цікавить більше чи зніметься і поставиться авто з іншим двигуном на облік.Без експертизи ніяк необійтись,якщо б це був двигун такий самий,але з нищим об'ємом,то питань б небуло...Особисто я б видав закон,щоб можна було міняти двигун сумісний з даним транспортним засобом,тому що кріплення в дизелях і бензиках двигунів одинакові в багатьох автомобілях,але,зробив би так,щоб неперевищувало об'єм допуснимої норми.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

KUBik
Активіст

Повідомлення KUBik » 20 жовтня 2013, 18:00

Dj-Rembrand писав:
321 писав:Насчет переоборудования не знаю, а вот доверенность сейчас не нужна. Если есть техпасспорт на руках, можно ехать и после истечения доверенности. Это если не выгорит с переоборудованием.
Їздити це одне,а знімати і ставити на облік нажаль без даного доручення не вийде,якщо ти не власник транспортного засобу.Але людину цікавить більше чи зніметься і поставиться авто з іншим двигуном на облік.Без експертизи ніяк необійтись,якщо б це був двигун такий самий,але з нищим об'ємом,то питань б небуло...Особисто я б видав закон,щоб можна було міняти двигун сумісний з даним транспортним засобом,тому що кріплення в дизелях і бензиках двигунів одинакові в багатьох автомобілях,але,зробив би так,щоб неперевищувало об'єм допуснимої норми.
значит если у меня 2,0 бенз я могу поставить(в него и поставить на учет) 1,9 дизель ?????

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 20 жовтня 2013, 18:09

значит если у меня 2,0 бенз я могу поставить(в него и поставить на учет) 1,9 дизель ?????[/quote]

Цього я не знаю,хотіли б всі,щоб так було.З цим питанням бажано до опитного Постановщика автомобілів звернутись,або через колишніх працівників таних структур,можна це питання владнати вигідно.А якщо піти прямо в мрео,з вас гроші здоють як за Феррарі.)))
Востаннє редагувалось 20 жовтня 2013, 18:10 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.

KUBik
Активіст

Повідомлення KUBik » 20 жовтня 2013, 18:15

вот,я и боюсь )))

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 20 жовтня 2013, 18:22

KUBik писав:вот,я и боюсь )))
Довели народ,що боїться Працівників в пагонах і обклали обмежувальними законами,що після людина ніяк з економити не може поміняти на більш економніше паливо.А утВас що за авто?Чому питаю,чи варто це починати робити і чи надовго вона у Вас планується залишатись.

Закрито

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”