Buxx писав:sergej1974007, Ще раз - ніхто в ЄС ще не вступає, немає навіть ніяких обіцянок про це з боку ЄС.
На порядку денному стоїть тільки договір про асоціацію, який передбачає гармонізацію нашого законодавства, стандартів та ін. з такими, що діють в ЄС, плюс зону вільної торгівлі (що означає зниження середніх мит з 10% до 0, ліквідація нетарифних бар'єрів і т.д.).
Невже від цього нам має стати гірше?
Чи загнулася Туреччина від такої асоціації чи навпаки її економіка і добробут людей виросли?
не вдаючись до дрібниць асоціація як ви правильно сказали це насамперед оптимізація законодавчої бази але це не тільки плюси які ви описали але і деякі незручності.(як приклад тільки наші натяки на вступ в єс вже поставили під загрозу існування крюківського вагонобудівного заводу,проблеми у рошен)
так. мені від цього ні холодно ні жарко(та і поршенку напевне так само).а людям скоротили робочий тиждень до 3-денного.іце вплине на те чи зможуть вони купувати ті товари які з часом витіснять з прилавків українські.
і так .ви праві. туреччина стала жити краще. але у неї за плечима не було років(або й десятиліть) такої тісної співпраці(і взаємоінтегрованності економік) як у нас з росією.
і не потрібно мене переконувати в вигідності вступу (або асоціації) з єс.
я просто висловив думку чому я вважаю що це не кращий для нас варіант.(і тс теж не кращий :) )

Re: Всё ещё поддерживаете вступление Украины в ЕвроСоюз?