Всё ещё поддерживаете вступление Украины в ЕвроСоюз?
Re: Всё ещё поддерживаете вступление Украины в ЕвроСоюз?
Интересно, Казбек Тайсаев побывал в Польше?)))))
Я лично был и в боьших городах и в деревнях глухих, неплохо там все живут и не жалуются...
Я лично был и в боьших городах и в деревнях глухих, неплохо там все живут и не жалуются...
Компьютерний магазин
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
Калинівський р-к, 1й сектор 139М
050-9062688
90-03-04
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
Калинівський р-к, 1й сектор 139М
050-9062688
90-03-04
Ти хоч раз був в Європі і бачив ціни ? Наші люди вже давно купляють товари з Европи і США, тому що в них дешевшеKVadik писав:Рынок сбыта это США, на худой конец РФ, а голозадый украинец что купить то сможет?stagger писав:я думаю, лишний рынок сбыта своей продукции в лице Украины ЕвроСоюзу явно не помешает, как минимум.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Что-то "нашей" одежды не вижу, она и так вся если не турецкая, то китайская или секондхенд.electron писав:Дарма Ви так. Продукти харчування наприклад, зараз в супермаркетах в зимку валом польських яблук, турецьких огірків і тд, а так буде ще більше, ті самі сири, масло і тд. В Болгарії в магазинах валом масла з Німечини, Франції, Голандії, італійських продуктів купа. І це я не про супермаркети чи гіпер маркети, а про прості магазинчики площею в 40 квадратів. Знову ж таки польське взуття, турецький одяг який без мита виявиться набагато дешевшим за наш....
Востаннє редагувалось 16 жовтня 2013, 17:47 користувачем KVadik, всього редагувалось 1 раз.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Конечно был. И не только в Европе. С нашего "бизнеса" и "государстава" куею, честно говоря, т.к. знаю немного эту кухню. Попробуй у нас что-то сделать хорошее и продать не дорого.Dimich писав:Ти хоч раз був в Європі і бачив ціни ? Наші люди вже давно купляють товари з Европи і США, тому що в них дешевше
Востаннє редагувалось 16 жовтня 2013, 17:46 користувачем KVadik, всього редагувалось 1 раз.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
Про що може говорити ролик в назві якого назва нашої країни - "Україна" пишеться з маленької літери ? Мабуть про те що це чергова заказна страшилка з москви. 2 маленькі гобліни рвуть і мечуть. Вони ж бо не хотять щоб громадяни Росії побачили що в Україні все налагоджується. Бо тоді їхні батраки повстануть, а росіяни панькатись не будуть, це не українці. І розвісять їх вздовж доріг на стовбах.
То обясни свою вище наведену цитату. Чи тобі так, лише б ляпнути ? В нас майже на все ціни вже дорожчі або рівні. А що дешевше те в основному гіршої якості. А, я забув, мабуть капуста дешевшеKVadik писав:Конечно был. И не только в Европе. С нашего "бизнеса" и "государстава" куею, честно говоря, т.к. знаю немного эту кухню. Попробуй у нас что-то сделать хорошее и продать не дорого.Dimich писав:Ти хоч раз був в Європі і бачив ціни ? Наші люди вже давно купляють товари з Европи і США, тому що в них дешевше
Востаннє редагувалось 16 жовтня 2013, 17:52 користувачем Dimich, всього редагувалось 1 раз.
Може не там дивитесь ;) наш трикотаж є непоганий на Комунальників велика фабрика, Наталі теж наша, знайомий в Боянах Дитячий одяг шиє, в нього лейба слоник на кулі (з Діснеївського мульта), ще один біля кільця за Кемпінгом сам вяже кофти дитячі і підліткові. Постільна білизна і супутні товари: Балаком їхній ТЕП і ще 2 лінійки, дешеву не деру бо то гуано за відповідною ціною, а дорогу не беру бо ну його в топку платити націнку за те що ТМ зареєстрована на вихідця з Буковини який живе в Англії ;), в них же і синтепон чешуть і ковдри з подушками клкпають. Снятинський Версаль шиє подушки і ковдри. В Коровії стоіть пару Мамутів і шиють ковдри, на Кузьміна теж, але я там не був їх обслуговував знайомий. Подушки ковдри шиють в Київській, Тернопільській обл. Спідниці жіночі фіговенькі такі шиють в нас і в Хмельницькому, там же всі дешеві костюми жіночі, пальта, куртки.... Список можна продовжувати, але думаю досить ;)KVadik писав:
Что-то "нашей" одежды не вижу, она и так вся если не турецкая, то китайская или секондхенд.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Хто такий цей чурка заказний - ДАНИЛ ТЕДЕТЫ ?
Щось глянув і не зрозумів.
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Цены у нас выше, в основном, не за счет высокой реальной себестоимости, а за счет того, что с этой пачки масла или качана капусты хотят поиметь свой гешефт "талантливые" бизнесмены, банки, торгаши, получить взятку чиновники, ну и налоги никто не отменял. И если вдруг нас решат куда-то принять, то только после наведения порядка внутри, а т.к. рабочая сила у нас дешевле и площади больше, то и производить у нас будет не дороже. Как-то так.Dimich писав:То обясни свою вище наведену цитату. Чи тобі так, лише б ляпнути ? В нас майже на все ціни вже дорожчі або рівні. А що дешевше те в основному гіршої якості. А, я забув, мабуть капуста дешевше
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Можно и продолжить. Даже якобы китайский товар иногда делают у нас, но лепят китайские этикетки для скрытия производства. Но всё равно, это капля в море. :(electron писав: Може не там дивитесь ;) наш трикотаж є непоганий на Комунальників велика фабрика, Наталі теж наша, знайомий в Боянах Дитячий одяг шиє, в нього лейба слоник на кулі (з Діснеївського мульта), ще один біля кільця за Кемпінгом сам вяже кофти дитячі і підліткові. Постільна білизна і супутні товари: Балаком їхній ТЕП і ще 2 лінійки, дешеву не деру бо то гуано за відповідною ціною, а дорогу не беру бо ну його в топку платити націнку за те що ТМ зареєстрована на вихідця з Буковини який живе в Англії ;), в них же і синтепон чешуть і ковдри з подушками клкпають. Снятинський Версаль шиє подушки і ковдри. В Коровії стоіть пару Мамутів і шиють ковдри, на Кузьміна теж, але я там не був їх обслуговував знайомий. Подушки ковдри шиють в Київській, Тернопільській обл. Спідниці жіночі фіговенькі такі шиють в нас і в Хмельницькому, там же всі дешеві костюми жіночі, пальта, куртки.... Список можна продовжувати, але думаю досить ;)
Востаннє редагувалось 16 жовтня 2013, 18:05 користувачем KVadik, всього редагувалось 1 раз.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ