Всё ещё поддерживаете вступление Украины в ЕвроСоюз?
Всё ещё поддерживаете вступление Украины в ЕвроСоюз?
Не ждёт ли нас жизнь ещё хуже чем сейчас.. ?
Востаннє редагувалось 28 листопада 2013, 14:19 користувачем stagger, всього редагувалось 1 раз.
Asus P7P55D EVO, Core i5-760 @4.2Ghz, Noctua NH-D14, GTX480 Palit, Samsung 2x4Gb 1333 @2000Mhz, SSD Crucial M4 64Gb, Scythe Kaze Master Pro, FSP Everest 700W, LG 42''LS560T, Logitech G400s
Re: Всё ещё поддерживаете вступление Украины в ЕвроСоюз?
Asus P7P55D EVO, Core i5-760 @4.2Ghz, Noctua NH-D14, GTX480 Palit, Samsung 2x4Gb 1333 @2000Mhz, SSD Crucial M4 64Gb, Scythe Kaze Master Pro, FSP Everest 700W, LG 42''LS560T, Logitech G400s
я думаю, лишний рынок сбыта своей продукции в лице Украины ЕвроСоюзу явно не помешает, как минимум.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Бред. Ну кому мы там нужны? ;)
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
Блін знову ця тема..... Цікаво Вам ще не набридло? Чомусь болгари з ЕС не рвуться, цікаво чому? Може вони мазохісти і їм подобається жити все гірше і гірше
Симоненка навіть не слухав, нічого мудрого від нього я ще не чув. До речі відносно назви 1 відео, автору варто в школу сходити, назви країн пишуться з великої букви
Відносно теми вступати в ЕМП чи підписувати асоціацію, то полюбому потрібно до якогось союзу приєднуватись. Часи коли ми могли ще щось вибирати давно вже пройшли, якщо взагалі колись були. На даному етапі або кучкуємось з кимось і тоді маємо одні проблеми і переваги, або і далі пробуємо сісти одним задом на два стільці і маємо проблеми від обох союзів. Адже нікого мабуть не здивує що Росія плекає свої великоімперські амбіції, і їй Україна потрібна виключно для впровадження в життя ідеї про імперію. ЕС потрібен ринок збуту для своїх товарів от за великим рахунком і все. Нас особливо то не чекають і не будуть щось робити для нашого розвитку ні там ні там. Але особисто мені ЕС більше імпонує. От в ЕМП Оніщенко "заборонив" молочку з Білорусії, тому переваг там не особливо то і буде, будуть і далі нас давити.
Поки писав свій пост вжде 2 відповіді :)
Відносно теми вступати в ЕМП чи підписувати асоціацію, то полюбому потрібно до якогось союзу приєднуватись. Часи коли ми могли ще щось вибирати давно вже пройшли, якщо взагалі колись були. На даному етапі або кучкуємось з кимось і тоді маємо одні проблеми і переваги, або і далі пробуємо сісти одним задом на два стільці і маємо проблеми від обох союзів. Адже нікого мабуть не здивує що Росія плекає свої великоімперські амбіції, і їй Україна потрібна виключно для впровадження в життя ідеї про імперію. ЕС потрібен ринок збуту для своїх товарів от за великим рахунком і все. Нас особливо то не чекають і не будуть щось робити для нашого розвитку ні там ні там. Але особисто мені ЕС більше імпонує. От в ЕМП Оніщенко "заборонив" молочку з Білорусії, тому переваг там не особливо то і буде, будуть і далі нас давити.
Поки писав свій пост вжде 2 відповіді :)
+100 Туречина вже 50 років як підписала угоду про асоціацію і вона ще аж ніяк не в ЕС.....Buxx писав:а з чого ти взяв, що нас приймають в ЄС?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Рынок сбыта это США, на худой конец РФ, а голозадый украинец что купить то сможет?stagger писав:я думаю, лишний рынок сбыта своей продукции в лице Украины ЕвроСоюзу явно не помешает, как минимум.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Тупая пропаганда Пети Губошлёпа и Ко 
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
Дарма Ви так. Продукти харчування наприклад, зараз в супермаркетах в зимку валом польських яблук, турецьких огірків і тд, а так буде ще більше, ті самі сири, масло і тд. В Болгарії в магазинах валом масла з Німечини, Франції, Голандії, італійських продуктів купа. І це я не про супермаркети чи гіпер маркети, а про прості магазинчики площею в 40 квадратів. Знову ж таки польське взуття, турецький одяг який без мита виявиться набагато дешевшим за наш....KVadik писав:Рынок сбыта это США, на худой конец РФ, а голозадый украинец что купить то сможет?stagger писав:я думаю, лишний рынок сбыта своей продукции в лице Украины ЕвроСоюзу явно не помешает, как минимум.
Роби добро і кидай його в воду,