тільки що були в нашому домі.
розписувати багато не буду, бо схема вже описана тут - http://forum.te.ua/showthread.php?t=159980
якщо коротко, то продають і встановлюють якісь фільтри під соусом 50% знижки (а насправді то коштує ще в 2-3 рази дешевше).
будьте уважні і попередьте сусідів, особливо самотніх довірливих пенсіонерів.
молоді люди ходять по місту і впарюють системи очистки води
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: молоді люди ходять по місту і впарюють системи очистки в
спс, а еще лучше - вообще никому не открыватьBuxx писав:тільки що були в нашому домі.
розписувати багато не буду, бо схема вже описана тут - http://forum.te.ua/showthread.php?t=159980
якщо коротко, то продають і встановлюють якісь фільтри під соусом 50% знижки (а насправді то коштує ще в 2-3 рази дешевше).
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- olviya.masiyan2003
- Зацікавлений
У нас також були ((( місяць тому !!! Рвуться прямо до квартири бігом обдивляються кухню , при цьому зауважу -розглядають всю квартиру !!!!!!! Це дуже насторожує !!! Якщо все їм підходить ( в кухні є місце для установки фільтрів) то блискавично , навіть не питаючи намагаються подзвонити майстру по установці , і тим самим нав"язати підключення фільтрів . Доречі, кажучи їхніми словами : Ви попали під пільгове підключення - вартість 1500 грн!!! Як на мене , не сподобалось мені це дуже ...тому вічливі молоді люди це дуже швидко збагнули і ми з ними швидесенько попрощались 

Ніколи не перебільшуйте дурість ворогів і вірність друзів!!!
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
я когда читал про систему осмос, начитался про все эти схемы. в россии еще демонстрацию показывают "насколько грязная вода в водопроводе",
и какая чистая у нас. ничего нового не придумано. насчет их системы не знаю, я себе заказал в "акватоне", вроде вода неплохая.
и какая чистая у нас. ничего нового не придумано. насчет их системы не знаю, я себе заказал в "акватоне", вроде вода неплохая.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Это сейчас очень популярно, когда ходят по квартирам и предлагают: вступить в какую-нибудь религиозную общину (проще говоря - секту); установить бронированные двери, или окна, или ещё чего; фильтры по очистке воды на экологически чистых технологиях; услуги по очистке квартиры от насекомых и грызунов; льготные билеты на какие-то тусовки молодняка с "интересными" конкурсами и призами за участие; очень "полезные" книги (которые никто почему-то обычным способом не покупает - наверно из-за астрономических цен)...Buxx писав:тільки що були в нашому домі.

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- CODERsp
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
О! Сегодня приходили, но в квартиру не врывались, а жаль, я бы потроллил их :D