Вот вам озеро на Комарова
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Вот вам озеро на Комарова
да мы тоже тягали размером с ладонь, но отпускали назад когда то
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Стан річки Прут в межах міста теж викликає тривогу. Але про це чомусь мовчать.
Цікаво і чому мене це слово не дивує? А згадав, можливоь тому що я його бачу ну дуже вже часто, через пост точно... Мабуть автор чернівчанин корінний до не можу.Samson писав:панаехавшие
А чому саме в межах міста? Нижче за течією вода вже супер чиста? Там немає витоку з очистних споруд. Вода в Пруті не тільки в межах міста не зовсім чиста. Хоча Ви мабуть не бачили як в Дністрі раки на берег вилазили коли працював Кострижівський цукровий, чи Ви ніколи не бачили яка супер прозора вода в Сереті (не плутати з нашим Сіретом) і в Збручі влітку, хоча ще моя бабка років 50 назад пила воду прямо з Збруча, а зараз через купу ГЕСів невода, а намул.Privateer писав:Стан річки Прут в межах міста теж викликає тривогу. Але про це чомусь мовчать.
Відкрию секрет чистої води в нас в країні немає.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Таке озеро загадили... Але що тут дивуватись...Влітку побачив, що твориться на берега річок Прут та Дністер - жах...
А Ви не влітку на відпочинок поїдьте, а одразу після дощів коли вода піднімається, ще більше здивуєтесь, скільки всілякого сміття несе. Також пройдіться по берегам струмків, не важливо в якому населеному. Всі вони давно вже перетворились на звалище. Логіка в людей проста, я викину сміття на берег, а після дощу вода підніметься і сама все забере, а що буде в тих хто живе нижче нікого не цікавить. На Клокучці перед Резервом провідників стоїть спеціальна споруда, вловлювач сміття, щоб під коліями не забило міст, тоді багато хто попливе. Так от регулярно бачу там трьох метрові дамби з пластикових пляшок і іншого сміття. НА деяких ставках є контейнери для сміття, але все одно знаходиться бидлота яка засре місце де рибу ловили, чи відпочивали. Про банальні недопалок, чи обгортку повз урну, харкати на тротуарі коли навколо є люди я вже мовчу. Таке в же в нас виховання окремих індивідуумів і їхня кількість чомусь не зменшується 

Роби добро і кидай його в воду,
Если есть те кто там купается, то найдутся и те кто будет есть ту рыбу...S.T.A.L.K.E.R писав:Риба там є!!! але не пригодна для їжі...
Чего там красивого осталось? Больше половины той части парка это сплошные бары/хотдожницы и прочие рыгаловки.Sector писав:зато там гарно!