Налоговые проверки в Еврошопе , Скрыне , Гардеробе.

Вільне спілкування
Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Налоговые проверки в Еврошопе , Скрыне , Гардеробе.

Повідомлення Юджин » 19 вересня 2013, 17:58

В данное время проводятся налоговые проверки во всех магазинах Еврошоп , Скрыня , Гардероб . Видимо и до них начинают добираться , обороты там не маленькие , почему то пластиковой картой рассчитаться нельзя ( угадайте почему ) , да и новые вещи завозить под видом секод хенда , вроде бы запрещено .

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Re: Налоговые проверки в Еврошопе , Скрыне , Гардеробе.

Повідомлення sasa » 19 вересня 2013, 18:38

почему то пластиковой картой рассчитаться нельзя ( угадайте почему ) , да и новые вещи завозить под видом секод хенда , вроде бы запрещено .
z cxbnf. xnj 'nj b[ kbxyst ghj,ktvs/если этот годдурас не наеобмануть в + не выйти.

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 19:41

від себе хочу сказати що сусідня тема ( http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=16921 )до цієї дуже рядом лежить.

знаю, що те, що за кордоном дають в церкву, в сиротинці і так далі, потім зявляється у наших секондах..у мене двоє знайомих займались секондом(один вроді й досі)

вот шо пишуть поповоду цього вк:

ціни вище чим на новий шмот

Так уже давно грозились, года два назад если не ошибаюсь... мол гуманитарку растаможивают за копейки, а в контейнерах потом ненароком Гуччи-хуйюччи и по бутиковским ценам продают...
вот теперь видать и до них руки и дошли
но это все версии, вымыслы и домыслы)))
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 19 вересня 2013, 21:02

Либо "новая метла" подметает под себя, либо вырастили "кабанчика" теперь пришло время заколоть, либо, что мало вероятно, порядок наводят.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 21:09

Шматко писав:Либо "новая метла" подметает под себя, либо вырастили "кабанчика" теперь пришло время заколоть, либо, что мало вероятно, порядок наводят.
за порядок не повірю

Дмитрий Воткин пише
Дивні події відбуваються в місті закрили магазини вживаного одягу, які напряму агітували за Михайлішина В.
Чернівчани в роспачі - нема де купити взуття та одяг. ))
Невже знову переділ ринку торгівлі?
А чи політичні баталії розгорілись?
Самі лиш питання.
А Єврошоп закритий.

нижче
да. чув там літом були класні знижки. знайомий купував "скотч-енд-соду" за 20-40грн............................. за михайлішина думаю підстава..самі ж і закрили, щоб думали на опозицію.....хоча опозиція і так нічого не вирішує....(теж імхо).........як під час виборів в приблизно 2005 році: "невідомі ввірвалися в штаб партії регонів і розфігачили все до чорта"..бля та кому це нада...піар
Мне нравитсяминуту назад Ілле
можливо хтось із багатеньких таки реально хоче викупити (читати "забрати") сектор б.у.-шного шмоту у мілких еврошопів (вони ж скрині...по крайній мірі один власний на час літа 2013)
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 21:10

Шматко писав:Либо "новая метла" подметает под себя, либо вырастили "кабанчика" теперь пришло время заколоть, либо, что мало вероятно, порядок наводят.
в якому смислі """кабанчика" заколоть"". як це поясніть. не поняв паралель
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 951 раз
Подякували: 1638 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 19 вересня 2013, 21:21

Общаюсь с многими людьми у которых есть прибыльный бизнес. Говорят что "органы" сейчас совсем охренели, трусят- прессуют всех подряд, называя непомерные суммы. Если налички мало, предлагают рассчитаться имуществом или взять кредиты...
Отличные времена настали. *facepalm А мы сидим и терпим в тряпочку.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 21:39

Sl@vcheg писав:Общаюсь с многими людьми у которых есть прибыльный бизнес. Говорят что "органы" сейчас совсем охренели, трусят- прессуют всех подряд, называя непомерные суммы. Если налички мало, предлагают рассчитаться имуществом или взять кредиты...
Отличные времена настали. *facepalm А мы сидим и терпим в тряпочку.
він же рекет.
знайомий розказував що у зеків бивших нема роботи. скоро точняк почнуться другі девяності
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 21:40 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 19 вересня 2013, 21:43

nikalajka писав:
в якому смислі """кабанчика" заколоть"". як це поясніть. не поняв паралель
спробую роз'яснити. приймається якесь положення чи закон, до прикладу, заборона гнати самогон. а вам їсти хочеться, до цього ж гнали. і в тихенько собі продовжуєте. і якоїсь чудової миті до вас приходить представник контролюючого органу і ..... все починається. будеш платити ось тіко, або мусолять поки від вас ініціатива не вийде. Ось ми тобі певну монополію та недоторканість. Для порядку зрідка штрафануть, бо показники також потрібні. Ось, оброслися ви "дахом". Йдуть справи, зростає капітал, і "дах" собі нівроку. Аж раптом приходить новий начальник і каже, а хто в нас тут самогончик жене? І "дашок" міняють на новий, але перед цим відбирають те, що було " нажито честным, непосильным трудом". Ось вам роль кабанчика на приклалі самогонщика. Це система. Звісно, що ця байка не про нашу Державу.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 22:13

Шматко писав:..... та недоторканість. Для порядку зрідка штрафануть, бо показники також потрібні. Ось, оброслися ви "дахом". Йдуть справи, зростає капітал, і "дах" собі нівроку. Аж раптом приходить новий начальник і каже, а хто в нас тут самогончик жене? І "дашок" міняють на новий, але перед цим відбирають те, що було " нажито честным, непосильным трудом". Ось вам роль кабанчика на приклалі самогонщика. Це система. Звісно, що ця байка не про нашу Державу.
звісно не про цю , ні в якому разі. я вами повністю згоден,,, ой,,, "згіден" ой, так теж певно неправильно. треба буде в стб-шніків спитати вони по украйонски шпрехають нівроку. у них своя мова взагалі. (ну це окрема тема псування мови)

мені здається це той випадок коли і кабачник і мітла

що не слово то мат
phpBB [video]

я не патріот ні "держави" ні мови, хоча вона мені подобається...але так перекручувати це все "спеціяльно" (так би й сказали на стб),

вот короче хороша пародія яка про все говорить
phpBB [video]
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 22:20 користувачем nikalajka, всього редагувалось 2 разів.
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

Відповісти

Повернутись до “Балачки”