Ностальгия. Советский игровой автомат "Морской бой"
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: Ностальгия. Советский игровой автомат "Морской бой"
Дуже схожа, але не зовсім така. Я пам'ятаю там був приціл - хрестик з градацієй (потрібно було цілитись наперед на 2 поділки), і ним було зручно користатися. Я колись так збив всі 10 і мені була додаткова безкоштовна гра, але коли я в ній збив теж всі 10 ще одну гру не дали. 

Востаннє редагувалось 26 квітня 2013, 23:17 користувачем claude2, всього редагувалось 1 раз.
claude2 писав:Дуже схожа, але не зовсім така. Я пам'ятаю там був приціл - хрестик з градацієй (потрібно було цілитись наперед на 2 поділки), і ним було зручно користатися. Я колись так збив всі 10 і мені була додаткова безкоштовна гра, але коли я в ній збив теж всі 10 ще одну гру не дали.
http://yadi.sk/d/Ol3vVSiF94Rbb - Пожалуйста, ностальгируйте на здоровье ! :) Точные копии советских игровых автоматов.
В этом сборнике 7 игровых автоматов : Снайпер-2, Скачки, Морской бой, Городки, Сафари, Магистраль и Перехватчик.
P.S. Буду очень благодарен за ссылку на скачивание офф-лайнового телефонного справочника Черновцов с поиском.
Можно ссылочку ?Buxx писав:Під анроід, до речі, теж є ці торпеди.
Ну да. Я тоже однажды сдуру скачал все эти "эмуляторы"... Никакого кайфа, если оригинал в руках не имел, или я не прав ? Надо изначально проникнуться оригиналом... Вот тогда можно оценить и эмуль.andrey_mix1982 писав:Есть и под РС, но все эти эмуляторы "полная какашка"Buxx писав:Під анроід, до речі, теж є ці торпеди.![]()
У меня гдето на моих CD есть всё это, хотя впрочем можно скачать с инета свободно. Ну вот к примеру игра "ну погоди", ловить яйца. Совсем не то что было на самом деле.
http://soft.mail.ru/program/nu.-pogodi- ... -igry/1.10
Востаннє редагувалось 11 вересня 2013, 22:46 користувачем Aquarius, всього редагувалось 1 раз.