ФУНДАМЕНТ - на яку глибину

Якщо бажаєш зробити щось добре, - зроби це сам!
electron
Постійний користувач

Re: ФУНДАМЕНТ - на яку глибину

Повідомлення electron » 06 вересня 2013, 18:22

Drathaar писав:Всім доброго дня. Мабуть мене хтось прокляв, бо я починаю будуватись.
Блін хто ж мене прокляне ? :lol:
А відносно фундаменту, то навіщо в прорабів взагалі щось питати???? У Вас макументи на будівництво є? От відкрийте і якщо проект робив нормальний архітектор, то там все буде вказано. Не кажучи про те, що розміри фундаменту залежать не тільки від будівлі, а від того на якому грунті будуєтесь.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Roll
Зацікавлений

Повідомлення Roll » 06 вересня 2013, 21:27

Страшно подумати, що то буде за будинок, якщо технологією виконання робіт цікавляться на форумах..
Це-ж не коклєтки по рецепту з інтернету)
Як вірно помітив electron : мав би бути робочий проект, якого звісно немає.
Тому, якщо Ви вирішили робити клаку ( кум, сват, брат),
то ліпше замовте простенький робочий проект і виконуйте все згідно розрахунків.

krysmars
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення krysmars » 07 вересня 2013, 00:02

Drathaar писав:Риття траншеі і заливку фундамента буду робити власними силами+ друг, кум, брат, сват...:)
Майстрів буду наймати лиш мурувати стіни - перший поверх з Чернівецького блоку, а другий щоб був легшим то з газоблоку.
Геологию грунта сделайте и к архитектору толковому, лишним не будет, а спать увереннее будете, а вообще экономить в этом деле не надо, дороже в разы может выйти.
А почему газоблок не используете для всех этажей? Я вот для себя решил именно его использовать, думаю даже сам кладку делать буду, скоро проект польский приобрету, чего и вам желаю.
Востаннє редагувалось 07 вересня 2013, 00:03 користувачем krysmars, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Зроби сам”