У Чернівцях проведуть протестний марш

Обговорення останніх новин в регіоні
electron
Постійний користувач

Re: У Чернівцях проведуть протестний марш

Повідомлення electron » 03 вересня 2013, 08:53

perceptioN писав: отвечу сам: результативная тупость :D
Грубо і не зовсім коректно. Тобто якщо я не хочу створити свою партію, чи стати до лав якоїсь партії то я тупий? Вибачайте, але якщо якщо ВСІ ломануться в "політику" то хто буде працювати? Кожен має займатись своєю справою, тоді і буде все нормально. Але в нас влада (поф яка) не хоче займатись своїми прямими обовязками, тому і маємо те що маємо (с).
phpBB [video]

Як казали в союзі: не вмієш научимо, не хочеш заставимо. В цивілізованих країнах це все працює, але в нас давайте відверто скажемо відсутні елементарні навики, як в поведінці на вулиці чи в товаристві, так і в співпраці з владою.
kreativ писав:
Maxi писав:так ,мой друг,рождается гражданское общество.
в рімейку твору Томаса Мора хіба *facepalm
Ну не знаю, але чомусь в інших це виходить: Німеччина, Франція, Іспанія, там чомусь добиваються чогось. Але в нас головний принцип: я не знаю як правильно, але те що ви робите точно не правильно. Я уже запитував скажіть як правильно? Але відповіді не дочекався.......
Свою думку про подібні теми я вже висловив
electron писав:А взагалі такі теми просто приречені ставати простою суперечкою між тими хто за владу, але чомусь соромиться це визнати, хоча ситуація більш ніж нормальна, адже за владу хтось голосує і тому вірить в неї і нічого поганого в цьому немає, і тими хто хоче щось змінити.
Мабуть варто їх робити одразу закритими, просто як інформер.
Востаннє редагувалось 03 вересня 2013, 08:57 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

kit
Новачок

Повідомлення kit » 03 вересня 2013, 09:46

вот это надо людям в головы по ТВ заливать. Так, по 20 минут, после работы..
http://kob.in.ua/video/video.html
а не ха-ха вперемешку с рекламой, сиськами, памперсами и жвачками!
И никакой политики..
Востаннє редагувалось 03 вересня 2013, 09:46 користувачем kit, всього редагувалось 1 раз.

perceptioN
Активіст

Повідомлення perceptioN » 03 вересня 2013, 13:47

Maxi писав:Не торопитесь с выводами,всем кому партия нужна и есть деньги на ее содержание она у них есть,им нравится плескаться в дерьме ,а мне нужен чистый город,хорошие дороги и чиновники неберущие взяток,все остальное я сам сделаю,мне нахер ненужна никакая партия
а чиновников откуда возмете если не из партии состоящей из граждан, а не олигархов?
без четкой организации вы не почистите ни дорог ни город, чтобы это не означало
понастоящему народной партии не нужно денег на замыливание мозгов, а организационные взносы будут не так уж и велики
конечно у вас сейчас в голове только и есть ментальный образ "партии" зла, но это просто результат того что вы не видели(не участвовали) в партии созданной обычным народом)
electron писав: Грубо і не зовсім коректно. Тобто якщо я не хочу створити свою партію, чи стати до лав якоїсь партії то я тупий? Вибачайте, але якщо якщо ВСІ ломануться в "політику" то хто буде працювати? Кожен має займатись своєю справою, тоді і буде все нормально. Але в нас влада (поф яка) не хоче займатись своїми прямими обовязками, тому і маємо те що маємо (с).
Як казали в союзі: не вмієш научимо, не хочеш заставимо. В цивілізованих країнах це все працює, але в нас давайте відверто скажемо відсутні елементарні навики, як в поведінці на вулиці чи в товаристві, так і в співпраці з владою.
мое предидущее сообщение подчеркивало как раз нежелание "революционеров" к организации и порядку, к общению с однодумцами,
у них только есть стремление к хаосу и "легкому" пути ко власти
если бы большая половина граждан принимала участие в решениях своей партии(не была бы депутатами, или президентами), тогда вы получили и навыки и цивилизованную страну
раз в недельку или месяц придти на собрание партии и пообщатся вас не розорит, но зато вы будуте знать свою выбраную власть в лицо
время когда за вас решала "власть" должно было кончится еще 22 года назад, но "горе-борцы" за независимость побоялись просветить народ насчет того как демократия на самом деле должна работать
З яких слів починається конституція України?
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.

zx_53
Досвідчений
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 45 разів
Birthday

Повідомлення zx_53 » 03 вересня 2013, 14:47

"в кожній казці є своя доля правди" - вийдеш - і нічого не добєшся - є така імовірність (але "із іскри полумя займеться" ;) ), вийдеш - і хтось щось з цього щось буде мати, але не ти - теж правда, оскільки нічого просто так не буває; але, не вийшовши, і нічого не зробивши - тоді вже точно нічого не здобути *beer*
Viribus Unitis

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 03 вересня 2013, 16:52

Я небуду с вами спорить ,я не буду вам ничего доказывать,можете ассоциировать с бисером и свиньями,у меня свой взгляд основанный на здравом смысле и жизненом опыте у вас свой видимо основаный на прочитанном и увиденном по тв,так все и останеться и еще чиновник выдающий дозвола не должен принадлежать к какой либо партии ни к народной ,ни к антинародной в этом вся и проблема.

perceptioN
Активіст

Повідомлення perceptioN » 04 вересня 2013, 14:04

Maxi писав:Я небуду с вами спорить ,я не буду вам ничего доказывать,можете ассоциировать с бисером и свиньями,у меня свой взгляд основанный на здравом смысле и жизненом опыте у вас свой видимо основаный на прочитанном и увиденном по тв,так все и останеться и еще чиновник выдающий дозвола не должен принадлежать к какой либо партии ни к народной ,ни к антинародной в этом вся и проблема.
насчет здравого смысла вы преувеличиваете, раз не можете сдержать себя от оскорбления опонентов
еще раз подтверждаете свою партие фобию, не желаете признать что она может быть не только сектой обманщиков, но обьединением единомышленников
также ваш "опыт" не включает демократическое право выбор любого гражданина(чиновник тоже человек, представте себе) на вступление в любую организацию
вся проблема в отстутвии активных позиций, в следствии чего отсутствии партии представляющих интересы большинства народа
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 08 вересня 2013, 13:41

Вчора бачив в центрі листки формату А4 про проведення мітингу...сьогодні їх вже не було...

perceptioN
Активіст

Повідомлення perceptioN » 08 вересня 2013, 16:34

а что на листовках то писало? кто такие? может гей парад?
или просто...
Зображення
:)
Востаннє редагувалось 08 вересня 2013, 16:36 користувачем perceptioN, всього редагувалось 1 раз.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 08 вересня 2013, 16:49

perceptioN, ну тебя всё равно не будет, чего ты так печешься.
Только если твоё нынешнее положение обязывает существующая ситуация, тогда понятен твой пыл всех и вся тут зачернить.

Или же у нас все-таки ввели пиар-комитет, для поддержки нынешнего режима, вот только интересно, цена вопрос, такой должности :D

perceptioN
Активіст

Повідомлення perceptioN » 08 вересня 2013, 17:37

Сулейман писав:perceptioN, ну тебя всё равно не будет, чего ты так печешься.
почему же меня не будет?
вы меня убить до 12 сентября собираетесь или просто потерялись в своем "понимании"?
как можна обвинять человека в поиске правды? сами не знаете, что за чмошники народ "поднимают" еще на меня гоните?
включите мозг и анализируйте данные находящиеся вокруг вас, а не изощряйтесь в унижении над "инакомыслящими"

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”