Грубо і не зовсім коректно. Тобто якщо я не хочу створити свою партію, чи стати до лав якоїсь партії то я тупий? Вибачайте, але якщо якщо ВСІ ломануться в "політику" то хто буде працювати? Кожен має займатись своєю справою, тоді і буде все нормально. Але в нас влада (поф яка) не хоче займатись своїми прямими обовязками, тому і маємо те що маємо (с).perceptioN писав: отвечу сам: результативная тупость :D
Як казали в союзі: не вмієш научимо, не хочеш заставимо. В цивілізованих країнах це все працює, але в нас давайте відверто скажемо відсутні елементарні навики, як в поведінці на вулиці чи в товаристві, так і в співпраці з владою.
Ну не знаю, але чомусь в інших це виходить: Німеччина, Франція, Іспанія, там чомусь добиваються чогось. Але в нас головний принцип: я не знаю як правильно, але те що ви робите точно не правильно. Я уже запитував скажіть як правильно? Але відповіді не дочекався.......kreativ писав:в рімейку твору Томаса Мора хібаMaxi писав:так ,мой друг,рождается гражданское общество.
Свою думку про подібні теми я вже висловив
Мабуть варто їх робити одразу закритими, просто як інформер.electron писав:А взагалі такі теми просто приречені ставати простою суперечкою між тими хто за владу, але чомусь соромиться це визнати, хоча ситуація більш ніж нормальна, адже за владу хтось голосує і тому вірить в неї і нічого поганого в цьому немає, і тими хто хоче щось змінити.