Отчеты о рыбалке
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: Отчеты о рыбалке
да тут спортивные рыбаки! они ее не едят а сразу отпускают!Bublik писав:Не советовал бы есть рыбу из Днестра, на счет других водоемов не знаю. Очень большой % рыбы заражен черьвями. (это из личного опыта)
А вот соответствующая новость - http://ru.tsn.ua/ukrayina/v-ukrainskoy- ... 18226.html
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Якщо спін, чи фідер можемо скооперуватись, але тільки на свята чи неділю.desperadoscv писав:А мне вот интересно , я бы с радостью поехал с кем то . Самому надоело поплавочить на удочку..... тем паче времени кроме выходных почти нету. А когда в дороге по работе то есть часок второй . НО и то озера порой такие что лучше пива выпить.
В Дністерському вдсх велика плотва з солітером, проколюєш в човні живіт ножом і він вилізає, в малій не бачив, рибець і лящ був чистий, кажуть окунь має паразитів в мязах, я не бачив жодного разу.Bublik писав:Не советовал бы есть рыбу из Днестра, на счет других водоемов не знаю. Очень большой % рыбы заражен черьвями. (это из личного опыта)
А вот соответствующая новость - http://ru.tsn.ua/ukrayina/v-ukrainskoy- ... 18226.html
В акві під лусчкою в коропа було багато червоних паразитів, в карася на Хвилі теж були паразити під лускою, але останні просто ссуть кров і мязи чисті.
Востаннє редагувалось 25 серпня 2013, 15:10 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Когда последний раз был на АКВЕ? По чём там щас и какого размера карп, карась..?electron писав:В акві під лусчкою в коропа було багато червоних паразитів, в карася на Хвилі теж були паразити під лускою, але останні просто ссуть кров і мязи чисті.
Я там не був пару років, але не памятаю, щоб там став спускали і конкретно чистили. Короп знайомі казали що там якось дивно іде, поїхали раз і набомбили по страшній силі, приїхали на наступний тиждень, взяли більше снастей (ну це по нашому риби блін їм малоkuzzya писав:Когда последний раз был на АКВЕ? По чём там щас и какого размера карп, карась..?electron писав:В акві під лусчкою в коропа було багато червоних паразитів, в карася на Хвилі теж були паразити під лускою, але останні просто ссуть кров і мязи чисті.
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
![Я против! *protiv*](./images/smilies/ew.gif)
![Смеётся :lol:](./images/smilies/kolobok_lol.gif)
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
А раніше там був став супер, я там за 1 рибалку 23 кг коропа взяв всі по 1-1.3 кг, це я в перший і останній раз таким займався, сам не знаю що на мене найшло , що я ту всю рибу забрав
![Смущён :oops:](./images/smilies/kolobok_redface.gif)
![Все путём 8-)](./images/smilies/kolobok_cool.gif)
Я на Акву не їздив років 2 точно, в літку там купа людей купається, а на весні якось не виходило. Та і на спінінг я перейшов, щойно в Пруті купався, дружина блешню зачепила :D відпустили пару головнів один малююсінький гр на 100 в дружини і 250 в мене, це якось дивно, вона як правило ловить більшу рибу ;)
Був сьогодні в Заліщиках.
Там зараз вже немає чого робити. Загнали землечерпалку і вирили канаву, посередині якраз там де закінчувалась суперова яма з сомами і маренами, раніше землечерпалка завжди працювала внизу вибираючи гравій в бік Репужинців. Як результат вже немає коси яка на виході з ями стримувала воду (була чимось типа дамби) і рівень води в Дністрі впав дууууже сильно, біля моста такий як завжди, а от нижче пляжу просто торба, раніше там дамба стримувала воду, була повільніша течія і глибина, а зараз мілко, посередині канава і все. Я обійшов всі камені під якими сидів раніше головень по берегу, шкода що не зробив фото цієї діяльності тернопільських приколістів. Тому про сома і судака варто забути поки знову не замулить канаву, намиє косу і не підніметься вода.
Ловити зараз можна тільки між мостами, але там і раніше риби не дуже то і було. Як результат відпустив 1 головня і взяв 1 окуня більше долоні.
Можна їхати на ту сторону, виїзжати на пляж, спускатись в низ до земснаряду і ловити мирну рибу, ту саму марену, підуста рибаків з фідером там було багатенько. Ще краще перепливти човном на нашу сторону, тому що іти дуже далеко, десь півтора км вниз від мосту, з відрами прикормки і фідерами, ще те задоволення ;) Хтось в курсі що ловиться на ставі в Яблунівці?
Там зараз вже немає чого робити. Загнали землечерпалку і вирили канаву, посередині якраз там де закінчувалась суперова яма з сомами і маренами, раніше землечерпалка завжди працювала внизу вибираючи гравій в бік Репужинців. Як результат вже немає коси яка на виході з ями стримувала воду (була чимось типа дамби) і рівень води в Дністрі впав дууууже сильно, біля моста такий як завжди, а от нижче пляжу просто торба, раніше там дамба стримувала воду, була повільніша течія і глибина, а зараз мілко, посередині канава і все. Я обійшов всі камені під якими сидів раніше головень по берегу, шкода що не зробив фото цієї діяльності тернопільських приколістів. Тому про сома і судака варто забути поки знову не замулить канаву, намиє косу і не підніметься вода.
Ловити зараз можна тільки між мостами, але там і раніше риби не дуже то і було. Як результат відпустив 1 головня і взяв 1 окуня більше долоні.
Можна їхати на ту сторону, виїзжати на пляж, спускатись в низ до земснаряду і ловити мирну рибу, ту саму марену, підуста рибаків з фідером там було багатенько. Ще краще перепливти човном на нашу сторону, тому що іти дуже далеко, десь півтора км вниз від мосту, з відрами прикормки і фідерами, ще те задоволення ;) Хтось в курсі що ловиться на ставі в Яблунівці?
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 18:59 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
- desperadoscv
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 43 рази
Как же вы меня дразните своими расказами ...... ![Плачет или сильно расстроен :cry:](./images/smilies/kolobok_cry.gif)
![Плачет или сильно расстроен :cry:](./images/smilies/kolobok_cry.gif)
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
![Зображення](http://s60.radikal.ru/i170/1308/aa/abe9005ae2f0.jpg)
0995544838 - Роман
![Зображення](http://s60.radikal.ru/i170/1308/aa/abe9005ae2f0.jpg)
так давай скооперуємось? Може ще хтось з форуму підтягнеться? От і буде рибалка, але вже через тиждень, на ці вихідні мала в 1 клас іде, тому плани інші ;)desperadoscv писав:Как же вы меня дразните своими расказами ......
Махнув сьогодні на Прут, вирішив і сімю на природу вивезти і рибку половити. Так як рішення прийняли спонтанно то виїхали в 12. Повернулись в 18. На річці годин 5 провели, обловили десь 500 метрів берега. Я в тому місці вперше саме на рибалці тому це була така собі розвідка.
Поставив дружині Кастмастер, так як вода холодна і купатись не хочеться, а він дешевий і якщо зачепила б то обірвати не шкода. Як результат вона перша зловила жереха десь на 250 гр, довелось посадити на кукан, так як він травмувався і не мав жодних шансів. Потім вона повернулась в машину, а я пішов далі. І тут в мене була сама потужна покльовка за весь час мого рибальства, спін скрутило дугою, мало з рук не вирвало, фрикціон завив як скажений, але через те що на блешні не трійник, а гачок то риба не засіклася і після пари ривків просто відпустила блешню, навіть контрольні підсічки не допомогли, блешня наша українська не раз мене виручала, майже як японські, але дешевші. Спустився ще нижче знову покльовка і головень грам на 150, я його відпустив нехай росте. Так як повернутись з рибалки не зловивши жодної риби, я не міг, тим більше що дружина рахунок відкрила :D тому спустився ще нижче і таки взяв жереха грам на 400. Як для розвідки думаю не погано, планую ще раз поїхати, але вже візьму воблера, вертушки і виїду раненько.
Поставив дружині Кастмастер, так як вода холодна і купатись не хочеться, а він дешевий і якщо зачепила б то обірвати не шкода. Як результат вона перша зловила жереха десь на 250 гр, довелось посадити на кукан, так як він травмувався і не мав жодних шансів. Потім вона повернулась в машину, а я пішов далі. І тут в мене була сама потужна покльовка за весь час мого рибальства, спін скрутило дугою, мало з рук не вирвало, фрикціон завив як скажений, але через те що на блешні не трійник, а гачок то риба не засіклася і після пари ривків просто відпустила блешню, навіть контрольні підсічки не допомогли, блешня наша українська не раз мене виручала, майже як японські, але дешевші. Спустився ще нижче знову покльовка і головень грам на 150, я його відпустив нехай росте. Так як повернутись з рибалки не зловивши жодної риби, я не міг, тим більше що дружина рахунок відкрила :D тому спустився ще нижче і таки взяв жереха грам на 400. Як для розвідки думаю не погано, планую ще раз поїхати, але вже візьму воблера, вертушки і виїду раненько.