Баллы репутации
Баллы репутации
А можно ли вернуть баллы репутации..насколько я вижу по админу, то скорее всего можно.
у меня есть скриншот с моим количеством баллов репутации, есть ли возможность ее вернуть? выставить в ручном режиме?
у меня есть скриншот с моим количеством баллов репутации, есть ли возможность ее вернуть? выставить в ручном режиме?
- Laptemshop
- Постійний користувач
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: Баллы репутации
У меня был такой же вопрос)))) и мне так же обидно!Nemezida писав:А можно ли вернуть баллы репутации..насколько я вижу по админу, то скорее всего можно.
Сочуствую

Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 11:41 користувачем Laptemshop, всього редагувалось 1 раз.
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
Я, наприклад, пам'ятаю кому плюсував\мінусував репутацію. Буде час - виставлю заново ...Nemezida писав:А можно ли вернуть баллы репутации..насколько я вижу по админу, то скорее всего можно.
Відпочинок в Карпатах ХАТА РІЗЬБЯРА xatarizba.umi.ru
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Nemezida Не переживай все швидко відновиться само по собі , просто якщо відновлювати репутацію, то прийдеться усім це робити, а усім не можна, бо багато тут репутаціїї було накрученної мультами і не спреведливої. А так з чистого листа буде найкращий варіант. Я особисто у тебе нічого не купував, але при можливості обовязково поставлю, оскільки знаю, что у тебе заплямованності протягом усього того часу не було.Nemezida писав:А можно ли вернуть баллы репутации..насколько я вижу по админу, то скорее всего можно.

В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
у людей була репутація за конкретні дії. Хтось її заробляв чесною працею продаючи чесно товар, чесно надаючи послуги.Rassel писав:Nemezida Не переживай все швидко відновиться само по собі , просто якщо відновлювати репутацію, то прийдеться усім це робити, а усім не можна, бо багато тут репутаціїї було накрученної мультами і не спреведливої
А тепер знову всіх зрівняли. І поців, які наставили самі собі і нормальних людей. Капец, як справедливо...

А якщо людина вже не має на продаж те що продала, а продає далі. Тепер їй чекати знову пів року, щоб новачок міг їй довіряти?
Хоча знову ж таки це не для відкритого обговорення.

Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 16:28 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Вот именно к этому я и виду. Что к тому же мастеру по ремонту не так охотно будут обращаться, разве что те же люди которые у него ремонтировались.Дельфин писав:Хтось її заробляв чесною працею продаючи чесно товар, чесно надаючи послуги.
Или при заказе чего-то как проверить, что человек надежный? Снова только ссылаясь на личное знакомство или на предыдущие заказы.
Репутация с таких сферах важнее всего!