У Чернівцях проведуть протестний марш

Обговорення останніх новин в регіоні
perceptioN
Активіст

Re: У Чернівцях проведуть протестний марш

Повідомлення perceptioN » 27 серпня 2013, 17:14

electron писав: Тут вся суть в тому яких саме надій? Якщо є надія, що от я сьогодні вийду постою на мітингу, а завтра заживу класно, тоді дійсно не варто іти. А якщо надія на те що завдяки акціям по всій Україні можна довести владі що ми не бидло, то це вже інша справа. До речі народ уже один раз відстояв свою думку в 2004 році. Правда тоді всі розслабились і тупо дивились як Ющ з Юлею гризуться і просирають все, а потрібно було їх на хвилі народного піднесення торбити, щоб вони зрозуміли, що їх можуть зняти так як не пустили пАкращувальників до влади. Тоді і не було б розчарувань. А так добились свого і розслабились, от він месія, зараз заживемо класно....
хотите доказать что вы не быдло? - тогда боритесь за свои права, не за мифическое кресло всесилия
"криминальный" клан януковича не причина мизерного существования украинцев, сами украинцы причина
это просто смешно бороться против одного клана во имя такого же клана только с другим названием и цветами на прапорах
выступайте против забитого общественного транспорта, ям на дорогах, грязной воды в кранах, взяточничества и т.п. вещей которые мешают всем жить каждый день уже 22 года
но сами выступления кучки "активистов", как доказано, ничего не приносят - нужно идти к соседям, попутчикам в маршрутках, обычным прохожим, собираться в парке или соборке и объяснять свою точку зрения, показать, что высказываться плохо о власти на публике это не плохо,
мирная дискуссия поднимет наибольшее количество народа, народа который будет понимать за что на самом деле он выступает, а не те 20 тысяч бухой молодежи которые только автомобили обычных сограждан палить смогут

кстати ссыль бы кто дал на "соцмережу" где активисты собираются, а то "Ми вимагаємо усунення від влади кримінально-олігархічного клану Януковича" только в новостных сайтах показывается
З яких слів починається конституція України?
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 серпня 2013, 17:31

perceptioN писав:
electron писав: Тут вся суть в тому яких саме надій? Якщо є надія, що от я сьогодні вийду постою на мітингу, а завтра заживу класно, тоді дійсно не варто іти. А якщо надія на те що завдяки акціям по всій Україні можна довести владі що ми не бидло, то це вже інша справа. До речі народ уже один раз відстояв свою думку в 2004 році. Правда тоді всі розслабились і тупо дивились як Ющ з Юлею гризуться і просирають все, а потрібно було їх на хвилі народного піднесення торбити, щоб вони зрозуміли, що їх можуть зняти так як не пустили пАкращувальників до влади. Тоді і не було б розчарувань. А так добились свого і розслабились, от він месія, зараз заживемо класно....
хотите доказать что вы не быдло? - тогда боритесь за свои права, не за мифическое кресло всесилия
Я вже давно нікому нічого не доводжу. Повірте в житті є багато значно цікавіших речей. Відносно відстоювання своїх інтересів, то повірте я їх відстоюю. Причому цілком законним шляхом і сам, без залучення інших. Коли була потреба довести дайцям, що вони не праві, я просто написав запит в ЦБДР та АС в Київ, зауважте не скаргу, а запит, дайці самі потім приїхали і просили написати, що я до них претензій не маю. Але то таке.
Просто тупо сидіти і жувати соплі як на мене ні разу не варіант. Потрібно висловлювати свою громадську думку не вдома під ковдрою, а сміливо на мітингу.
Тут пропонували коктейлі Молотова? Я скажу, що бачу 2 шляхи розвитку подій
1 це не є законним (якщо відверто, то погроми ніде законними не являються) і тому влада цілком може руками силовиків розігнати такі погроми і буде права.
2 навіщо розганяти силовиками і підставляти себе? Бля цього в пАкращенців є "Тітушки" от їх і задіють, а потім можна вже і розігнати не акцію протесту, а банальну бійку....
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 173 рази

Повідомлення Tyrex7 » 27 серпня 2013, 17:38

Питання до тих хто вважає, що акції нічого не дадуть.

Що ж очікували оці люди на фото? І що змінилося в результаті щось?

ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 173 рази

Повідомлення Tyrex7 » 27 серпня 2013, 17:43

І ще одне фото для розуміння чи роздумів.

ЗображенняЗображення
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 27 серпня 2013, 17:48

Tyrex7
це все одно що плювати проти вітру.
У нашого стадо-населення не існує ніяких аргументів щоб відстоятии себе. Вони завжди знайдуть причину нічого не робити і переконають себе гарненьким аргументом.
Ну що не бачиш як живем і серед кого?
Я тепер в таких темах можу просто постібатись, знаючи що це все марно і дарма. тільки могила виправить цю землю.

Сидіть і нічого не робіть. Звісно все нічого не дасть. То весь світ дурний що виходить і протестує, а розумний хохол сосе лапу в берлозі і тішить себе - що то нічого не дасть. Так буде поки не здохне останній із стада.
Востаннє редагувалось 27 серпня 2013, 17:51 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 серпня 2013, 18:10

Дельфин писав:а розумний хохол сосе лапу в берлозі
Не гарно так, не знаю хто Ви, але я українець.....
І навіщо стібатись? Виходи на мою думку 2
1 іду і пробую щось змінити
2 сижу і жую соплі як все погано, але нічого змінити не можливо.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 27 серпня 2013, 19:34

ні, три -
3. хожу-хожу, а все марно, тому що стадо велике, а я один. Стаду пофіг, і я живу їх життям, бо пастух на більшість орієнтується.

Українець-це національність, а хохол, діагноз. Сосуть лапу і вірять що нічого не дасть - от тіт, з діагнозом...
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 27 серпня 2013, 22:09

выступайте против забитого общественного транспорта, ям на дорогах, грязной воды в кранах, взяточничества и т.п. вещей которые мешают всем жить каждый день уже 22 года
Мітингом проти цього ви чогось зможете добитися, а мітинг проти клану Януковича... Мб так, чого не буває на цьому світі - мб якраз після новин про сотню (дві? вісім? яка різниця)мітингувальників в центрі Чернівців - змусить податися у відставку всю донецьку громаду по органах управління українських міст, депортує їх із держави після конфіскації майна ж. А потім сам зробить із Межигір"я дитячий санаторій, подасть у відставку і переїде в забите село піднімати сільське господарство :D

Ви ж саме на такий результат розраховуєте, правда?

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 27 серпня 2013, 22:16

пропоную наступний мітинг проти рівня інфляції гривні :!: :!: :!:
одним махом піднімемо економіку країни :!: :!: :!:

dARCY
Зацікавлений

Повідомлення dARCY » 27 серпня 2013, 22:45

kreativ писав:пропоную наступний мітинг проти рівня інфляції гривні :!: :!: :!:
одним махом піднімемо економіку країни :!: :!: :!:
ви дійсно креативні, в обгрунтуванні недоцільності мітингу,це видно в кожному пості,не треба так частити,нехай люди збираються,потрібно з такого починати, а пісеньки, що нічого не змінеться ми вже чуємо три роки,дуже вигідна позиція для влади *pioner*

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”