дефект монітора
Модератор: Сулейман
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: дефект монітора
СЬОГОДНІ СЮРПРИЗ...включаю тепер монітор ,він видає 2 писка і гасне...нажимаю кнопку пуск і десь там в темноті чуть проявляється...потрібно було зайти у вк срочно, я заходив таким методом(включив /зайшв у хром, /виключив, включив /зайшов на сторінку), вийшло разів 5-6 так зробив, і перестало гаснути....що робити? варіант купи новий не підходить

Востаннє редагувалось 22 серпня 2013, 07:24 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
-
- Активіст
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
Ммда-а-а, таки його хтось коцнув або це регресивне старіння в аномальні великі терміни :(
Як новий не підходить ... купуй бу
Повний (з заміною матриці) ремонт тобі вийде дорогим щей невідомо наскілький його вистачить.
Як новий не підходить ... купуй бу
Повний (з заміною матриці) ремонт тобі вийде дорогим щей невідомо наскілький його вистачить.
- GRAND
- Експерт
півгодини вот працює ,тепер його виключаю, потім прийду подивлюсь як вінtheoretic писав: невідомо наскілький його вистачить.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Будет вырубаться - неси ОлегуЛОА, он реальный спец. по ремонтам компьютерной техники. :)GRAND писав:СЬОГОДНІ СЮРПРИЗ...включаю тепер монітор ,він видає 2 писка і гасне...нажимаю кнопку пуск і десь там в темноті чуть проявляється...потрібно було зайти у вк срочно, я заходив таким методом(включив /зайшв у хром, /виключив, включив /зайшов на сторінку), вийшло разів 5-6 так зробив, і перестало гаснути....що робити? варіант купи новий не підходить
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
а як же Р-к Энтузиастов, маг. "IT-Service". Чи там уже все? :DGerman писав:Будет вырубаться - неси ОлегуЛОА, он реальный спец. по ремонтам компьютерной техники. :)GRAND писав:СЬОГОДНІ СЮРПРИЗ...включаю тепер монітор ,він видає 2 писка і гасне...нажимаю кнопку пуск і десь там в темноті чуть проявляється...потрібно було зайти у вк срочно, я заходив таким методом(включив /зайшв у хром, /виключив, включив /зайшов на сторінку), вийшло разів 5-6 так зробив, і перестало гаснути....що робити? варіант купи новий не підходить
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Пипец...tarik писав:а як же Р-к Энтузиастов, маг. "IT-Service". Чи там уже все? :D

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо

- GRAND
- Експерт
вже нічого не включається, подвійний писк екран засвічується і через 1 сек затухає освічення...в пп вже договорююсь з ремонтом
Неси Таріку. Він зробить.
Востаннє редагувалось 22 серпня 2013, 17:22 користувачем allsoy, всього редагувалось 1 раз.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- GRAND
- Експерт
в пп договорився чуть скоріше з Олегом, хоча ще і не договорився точно, завтра якщо получиться буду в Чернівцях, можливо що получиться під'їхати на Комарово, от і до Олега ближчеallsoy писав:Неси Таріку. Він зробить.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Неси одразу Герману, він класний спец, навіть вміє конденсатори перепаювати, кльові на хренові. Тим паче він може замінити з процентним завищенням ємності . Наприклад замість 1000х25 він шикарно ставить 2200х25, при цьому що ємність єлектроліту 1700мкф, але то все херня, він у нас прогматичний і знає що через пів року в конденсаторі вже буде стільки , скільки потрібно 1000мкф.
Я коли це побачив , то чуть додолу не гепнувся

Я коли це побачив , то чуть додолу не гепнувся

В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина