конечно же официальные :D
Яка різниця по якій вулиці їхати? Можна по Г Артемовського, можна по Б Хмельницького, для закріплення можна ще розігнатись по І Богуна, з боку 28 Червня, до Горького нормуль, а от від Н Прибоя в низ ТОРБА. Взагалі в нас в місті є валом суто європейських вулиць (правда чомусь з часів середньовіччя, а не хоча б 20 сторіччя), я тут недавно мав задоволення проїхати по Чапаєва, класна вулиця. Комунальників в минулому році ремонтували, і чомусь залишили шматки без ремонту, Машинобудівників теж робили, асфальт там такий як до ремонту, хоча пройшов всього рік..... А Міхайлішен в інтервью парить що за 2 роки (чи скільки він там "рулить") зроблено більше ніж за 17 попередніхzepellin писав:Лучше по Богданаmaratura писав: Жаль,що його маршрут не пролягає по Гулака-Артемовського.
дополнение, не только мост а ещё : Також Віце-прем’єр-міністр проведе на базі Чернівецького заводу "РОЗМА" робочу нараду щодо імпортозаміщення. + самое важноеadik писав:он прилетел мост в Атаках посмотреть...
То, что требования без объяснений выполнять не хочешь, это хорошо. А к кому претензии предъявлять будешь, если на машину уронят чтото, стукнут, да хотя бы поцарапают. Крайних не найдешь, скажут предупреждали.Клерик писав:просто куча гайцев, я машину оставил, меня попросили убрать, я отказался, сказал - забирайте эвакуатором. В итоге напротив моей работы припаркованы три машины - две патрульных и моя, я спросил причину по которой я не могу оставить машину, в ответ услышал безпричинное "так надо", пусть засунут себе в одно место короче.
Дороги то перекроют по городу или нет? информации не нашел.
Так могут не отходя от кассы машину зацепить, не прибегая к услугам эвакуатора.adik писав:кто воровал машину (эвакуатор) тот и будет отвечать...