Михайлішин немає часу на ФК Буковина

Обговорення останніх новин в регіоні
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Михайлішин немає часу на ФК Буковина

Повідомлення Sl@vcheg » 19 серпня 2013, 08:39

Фанати "Буковини" у зв'язку з останніми розмовами щодо припинення існування клубу намагалися дізнатися про стан справ у почесного президента ФСК "Буковина" Віталія Михайлішина.

Як повідомляється на сторінці ФК "Буковина" Вконтакте, у короткій телефонній розмові Михайлішин зазначив, що зараз немає часу, порадив звернутися до прес-служби клубу і домовитися про зустріч.

- Я зараз зайнятий, звертайтеся до прес-служби і домовляйтеся про зустріч, - зазначив В. Михайлішин.

У свою чергу в прес-службі ФК "Буковина" трохи розгубилися і... порадили звертатися до прес-служби міськради. У прес-службі ФК "Буковина" не підтвердили і не спростували інформацію щодо наміру спонсорів припинити фінансування клубу.

У той же час вболівальники з розпачем сприйняли новину. Одразу ж на сторінці клубу Вконтакте почали з'являтися фотожаби.

ВИД И ДО http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... _bukovina/
Вкладення
C_wS1uuqfqg.jpg
C_wS1uuqfqg.jpg (36.74 Кіб) Переглянуто 2372 разів
aF873VVtdag.jpg
Востаннє редагувалось 19 серпня 2013, 10:57 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

markus
Досвідчений

Re: Михайлішин немає часу на ФК Буковина

Повідомлення markus » 19 серпня 2013, 09:01

він не має часу він бабло деребанить :shock: *facepalm поки всіма силами ригоанали не призначають нових законних виборів мера *protiv* :twisted:

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 19 серпня 2013, 09:02

уже обсуждали, но дела это не меняет (
Навряд ли у Фирташа денег нет, скорее всего гнида михайлишская кие то виды имеет на стадион
А вообще какой он нах президент? еще и почесный?
Востаннє редагувалось 19 серпня 2013, 09:06 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 2 разів.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

desperadoscv
Постійний користувач
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 43 рази

Повідомлення desperadoscv » 19 серпня 2013, 10:09

На мыло ирода . На кол и на стену.
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
Зображення

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 19 серпня 2013, 10:18

К@зел він є :twisted:
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 19 серпня 2013, 10:23

Ви ще тем десять про Буковину створіть і можна розділ новий створювати ... ! *facepalm
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

DJ COSMO
Активіст
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 19 серпня 2013, 10:26

Все могут говорить "козел,урод" и так далее...Лутше б обсуждали выход из проблемы....
Буквально с десяток лет назад команда была никакая и на стадионе сидели *beer* одни Пети и Васи загрызая семечками....А щас туда аж хочетса пойти и прохавать атмосферу фанатов ультрас.И они хотят это все так похоронить????Нэа...задроты.Хватить бабло считать... Скиньтесь по пару десятков тысяч "рублей" и спасете ситуацию...
Зображення

DJ COSMO
Активіст
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 19 серпня 2013, 10:29

TAZIT писав:Ви ще тем десять про Буковину створіть і можна розділ новий створювати ... ! *facepalm

Можна и раздел зделать,а что???Что тебя заело что много тем за клуб???
Или ты хочеш про Шахтер читать???Ааа???Ответь,будь так добр....
Зображення

GRAND
Експерт
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 19 серпня 2013, 22:17

Папієв каже, що вболівальники "Буковини" самі ж її мають фінансувати

Голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв не хоче бачити у ФСК "Буковина" легіонерів та мріє, аби команда мала дублюючий склад. Про це Папієв заявив у понеділок на брифінгу в ОДА, відповідаючи на запитання журналістів про нинішній стан футбольного клубу. Водночас, Папієв поділився своїм баченням розвитку футбольного клубу – коли уболівальники власними коштами утримують діяльність команди.

"Хочу висловити власну думку з цього приводу - якою би я бачив команду "Буковина". Я хочу бачити команду "Буковина", яка мала би в своєму комплекті дитячу юнацьку школу підготовки молодих футболістів. Також хотів би, аби "Буковина" мала команду-дубль. Я бачу "Буковину", яка би повністю складалася з вихідців буковинського футболу. А не те, що зараз - коли в команді 80 відсотків легіонерів. Я навіть відчуваю це по тому, наскільки зараз заповнені трибуни", - сказав Папієв.

"Дивіться: торік команда "Буковина" займала четверте місце в першій лізі Чемпіонату України з футболу, - каже губернатор. - Це мало би якось сколихнути глядачів. Може є зміст йти по схемі "народна команда" - щоби зацікавити вболівальників, щоб вони відчували свою участь у розвитку футболу Буковини. Щоб вони відчували себе учасниками процесу. Не просто, як в театрі – прийшов, купив квиток, подивився й пішов. Бо футбол – це абсолютно інше емоційне і змістовне наповнення. Моя мрія – щоб уболіваючи за команду "Буковина" ми бачили там буковинських футболістів. Може я неправий у цьому питанні – нехай розсудять нас фахівці. Але це моє особисте бачення буковинського футболу, як комплексу підготовки майстрів вищого дивізіону. Але майстрів, які би готувалися в Чернівцях. Щоби в цей ланцюг був залучений дитячий, юнацький та молодіжний футбол".
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 19 серпня 2013, 22:37

Да ничё меня не заело , ДиДЖЕЙ -- просто всех ваших трудов распорошенных жалко ... , которые со временем превратятся в ничто при таких подходах к изложению вопроса ... .
*pioner*
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”