Нужен совет по выбору видео регистратора

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Нужен совет по выбору видео регистратора

Повідомлення Дельфин » 17 серпня 2013, 17:13

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав: Купить например за 400 грн и потом менять для того что бы в процессе понять что именно тебе нужно, иначе не разобрать - а нужно ли мне то или это.. и таким образом эволиция приведет к тому что каждый подберет по своим запросам
Амінь!
більше нічого додати. *beer*
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
Досвідчений
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ » 17 серпня 2013, 18:16

Дельфин писав:
ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав: Купить например за 400 грн и потом менять для того что бы в процессе понять что именно тебе нужно, иначе не разобрать - а нужно ли мне то или это.. и таким образом эволиция приведет к тому что каждый подберет по своим запросам
Амінь!
більше нічого додати. *beer*
эт точно *tanksyou*

Так что, пока как вариант, что бы еще много и долго не искать - а какой же купить за 50уе!? - можно остановиться на предложенном Баксом
за 400 грн http://hotline.ua/auto-videoregistrator ... -dvr-f550/
у него мин. набор качеств (поворачивается,фул хд, угол обзора норм 120) в общем нормально для старта!

Yurez
Активіст

Повідомлення Yurez » 17 серпня 2013, 23:54

Для тех кто думает, что за 600-700 грн. чем-то лучше, чем за 300- напишу. Купил сначала ДОД за 650грн., через пару поездок накрылся. Поменяли на такой-же, пару поездок- тоже торба. Может, конечно, гавнюки такое гавно и подсунули... Потом купил Convoy за 350грн., уже с месяца 2 пока ни каких проблем нету. Качество видео немного хуже, но не на много чем в Доде. Так что думаю, нормальный регистратор- это от 200 у.е., а все до того- все одного качества, чуть больше понтов, чуть получше камера- и все..

Phill
Активіст

Повідомлення Phill » 18 серпня 2013, 21:03

щоб не створювати нову тему, можливо тут підскажете..
потрібно купити регістратор, уже якби визначився із моделю залишилось одне ??? чи варто купувати із G сенсором
знайшов по цікаві ціни за 40 дол
є модель GS8000 із G та GS8000L без, різниця в ціні +-50, на скільки я розумію різниця буде в тім, що на записі буде видна швидкість і маршрут, а от чи воно потрібне, ваша думка
да т акож там є GS 9000, там якби читав інший чіп, якість відео кращя, але цікавить саме чи варто переплачувати ще за gps
Купівля та доставка товарів із USA

my Skype "mastbodr1"

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 18 серпня 2013, 23:45

Yurez писав:Для тех кто думает, что за 600-700 грн. чем-то лучше, чем за 300- напишу. Купил сначала ДОД за 650грн., через пару поездок накрылся. Поменяли на такой-же, пару поездок- тоже торба. Может, конечно, гавнюки такое гавно и подсунули... Потом купил Convoy за 350грн., уже с месяца 2 пока ни каких проблем нету. Качество видео немного хуже, но не на много чем в Доде. Так что думаю, нормальный регистратор- это от 200 у.е., а все до того- все одного качества, чуть больше понтов, чуть получше камера- и все..
за 650 грн ДОД не буває, то була якась копія
а нормальні є і від 100 уо

Buxx
Поважний користувач

Повідомлення Buxx » 18 серпня 2013, 23:50

Phill писав:щоб не створювати нову тему, можливо тут підскажете..
потрібно купити регістратор, уже якби визначився із моделю залишилось одне ??? чи варто купувати із G сенсором
є модель GS8000 із G та GS8000L без, різниця в ціні +-50, на скільки я розумію різниця буде в тім, що на записі буде видна швидкість і маршрут, а от чи воно потрібне, ваша думка
да т акож там є GS 9000, там якби читав інший чіп, якість відео кращя, але цікавить саме чи варто переплачувати ще за gps
G-сенсор не показує швидкість - це датчик удара. він потрібен для того, щоб захистити файли від стирання при ДТП.
а якщо мова про GPS, то це по бажанню, користі від нього особливо немає, як доказ в суді все одно не приймуть.
я знаю єдиний реєстратор, в якому оправдана наявність GPS, це - PAPAGO P3 - http://ya-zasnyal.com.ua/products/papago-p3 - за допомогою GPS працює така корисна функція як попередження про точки засад ДАІ і камери швидкості. але це у мене і так є в навігаторі.

Buxx
Поважний користувач

Повідомлення Buxx » 19 серпня 2013, 00:00

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:Так что, пока как вариант, что бы еще много и долго не искать - а какой же купить за 50уе!? - можно остановиться на предложенном Баксом
у него мин. набор качеств (поворачивается,фул хд, угол обзора норм 120) в общем нормально для старта!
Я перепробував немало різних і можу сказати, що то на початку тільки роздивляєшся, як вони знімають - якісно, чи не дуже, а потім розумієш, що головні функції відеореєстратора - це фіксація дорожньої обстановки з достатньою детальністю, а не збір високохудожнього матеріалу для фільму-майбутнього претендента на Оскара. І на даний час ця модель мене цілком задовольняє, все що потрібно вона фіксує і навіть номери зустрічних авто вдається розібрати краще, ніж на багатьох дорожчих моделях (а це завдяки кодеку відео MJPEG, де кожен кадр - це окрема фотографія, на відміну від H264, де чіткими є тільки ключові кадри, а все що між ними виходить розмазаним).

Phill
Активіст

Повідомлення Phill » 19 серпня 2013, 00:10

Buxx писав:
Phill писав:щоб не створювати нову тему, можливо тут підскажете..
G-сенсор не показує швидкість - це датчик удара. він потрібен для того, щоб захистити файли від стирання при ДТП.
а якщо мова про GPS, то це по бажанню, користі від нього особливо немає, як доказ в суді все одно не приймуть.
я знаю єдиний реєстратор, в якому оправдана наявність GPS, це - PAPAGO P3 - http://ya-zasnyal.com.ua/products/papago-p3 - за допомогою GPS працює така корисна функція як попередження про точки засад ДАІ і камери швидкості. але це у мене і так є в навігаторі.
да трішки сплутав, мав на увазі gps.. g- сенсор є в обох моделях
дякую
Востаннє редагувалось 19 серпня 2013, 00:10 користувачем Phill, всього редагувалось 1 раз.
Купівля та доставка товарів із USA

my Skype "mastbodr1"

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
Досвідчений
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ » 19 серпня 2013, 19:35

Buxx писав:
ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:Так что, пока как вариант, что бы еще много и долго не искать - а какой же купить за 50уе!? - можно остановиться на предложенном Баксом
Я перепробував немало різних і можу сказати, що то на початку тільки роздивляєшся, як вони знімають - якісно, чи не дуже, а потім розумієш, що головні функції відеореєстратора - це фіксація дорожньої обстановки з достатньою детальністю, а не збір високохудожнього матеріалу для фільму-майбутнього претендента на Оскара. І на даний час ця модель мене цілком задовольняє, все що потрібно вона фіксує і навіть номери зустрічних авто вдається розібрати краще, ніж на багатьох дорожчих моделях (а це завдяки кодеку відео MJPEG, де кожен кадр - це окрема фотографія, на відміну від H264, де чіткими є тільки ключові кадри, а все що між ними виходить розмазаним).
стоп,подождите - так там вроде пишет : Формат видео AVI/H.264

Buxx
Поважний користувач

Повідомлення Buxx » 19 серпня 2013, 19:49

насправді MJPEG.
таких помилок в описах на різних сайтах можна знайти чимало, якщо знати як воно насправді.
Востаннє редагувалось 19 серпня 2013, 20:00 користувачем Buxx, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”