Задача від Microsoft
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Задача від Microsoft
Задача яку задають на співбесіді в MICROSOFT.
Вовк зловив сімох козенят і зібрався їх з'їсти. Вовк був старим піонером і сказав їм: «Я замкну вас в будиночку на ніч, а на наступний ранок поставлю вас в колону і одягну кожному жовту або синю пілотку. Кожен з вас буде бачити які пілотки на козенятах, які стоять попереду нього, але не буде бачити свою власну і тих, хто позаду. Ви будете йти вперед і співати піонерські пісні, а я буду питати вас по черзі, починаючи з останнього козлика, якого кольору у тебе пілотка. Того, хто не відповість, буду відразу з'їдати. Той, хто вгадає, буде помилуваний і відпущений. Те, що буде говорити кожне козеня, будуть чути всі інші козенята. Тому, на моє запитання ви повинні будете відповідати монотонним голосом, без емоцій і однозначно, тільки «жовта» або «синя». При спробах дати іншим козликам підказку - вся команда буде з'їдена разом з пілотками ».
Козлики думали всю ніч і придумали таку стратегію поведінки, яка дозволить більшості з них вижити.
Увага питання:
Що за стратегію поведінки придумали козлики? Скільки козенят залишаться живі?
Вовк зловив сімох козенят і зібрався їх з'їсти. Вовк був старим піонером і сказав їм: «Я замкну вас в будиночку на ніч, а на наступний ранок поставлю вас в колону і одягну кожному жовту або синю пілотку. Кожен з вас буде бачити які пілотки на козенятах, які стоять попереду нього, але не буде бачити свою власну і тих, хто позаду. Ви будете йти вперед і співати піонерські пісні, а я буду питати вас по черзі, починаючи з останнього козлика, якого кольору у тебе пілотка. Того, хто не відповість, буду відразу з'їдати. Той, хто вгадає, буде помилуваний і відпущений. Те, що буде говорити кожне козеня, будуть чути всі інші козенята. Тому, на моє запитання ви повинні будете відповідати монотонним голосом, без емоцій і однозначно, тільки «жовта» або «синя». При спробах дати іншим козликам підказку - вся команда буде з'їдена разом з пілотками ».
Козлики думали всю ніч і придумали таку стратегію поведінки, яка дозволить більшості з них вижити.
Увага питання:
Що за стратегію поведінки придумали козлики? Скільки козенят залишаться живі?
Востаннє редагувалось 12 серпня 2013, 22:49 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
Re: Задача від Microsoft
Это загадка про козлят или про пилотки?
Навеяло - " волк и семеро козлят", причем "козлят" - это глагол.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
zepellin писав:Это загадка про козлят или про пилотки?
"Що за стратегію поведінки придумали козлики? Скільки козенят залишаться живі?"
Це задача про козенят в пілотках.
- zepellin
- Експерт
Самая правильная стратегия - дать сутра пилотки волку. В большинстве стран бы прокатила, у нас бы не была задействована.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
отак завжди..проходить хтось і все псуєBuxx писав:не можна так жорстоко на ніч (тим більше після доброго пивка) людей грузити![]()
для попередження вивиху мозку даю лінк:![]()
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Я считаю что среднему волку хватит 2-3 красивые пилотки 
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
флуд и бредzepellin писав:Самая правильная стратегия - дать сутра пилотки волку. В большинстве стран бы прокатила, у нас бы не была задействована.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- zepellin
- Експерт
Вчера у тебя было другое мнение13ый воин писав:флуд и бредzepellin писав:Самая правильная стратегия - дать сутра пилотки волку. В большинстве стран бы прокатила, у нас бы не была задействована.

- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів